Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrekłore

Ha ha ha!

Polecane posty

Chciałem się dowartościować a wy jeszcze pogłębiacie mój kompleks małego :O Tak ciężko być uprzejmiejszym dla innych? Nie można było potwierdzić że jest co possać tylko od razu "wydaje ci się"!? :O Co za chamstwo!

Gość ten ostatni niedziel.
jest co possać :classic_cool:

Mam podszywa! Znowu jestem sławny, jak dawniej gdy zakładano o mnie tematy! Po raz pierwszy mam własnego podszywa :D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D

Widzisz, Niedziel, oboje zostaliśmy dzisiaj uszczęśliwieni dorabiając się pierwszego podszywa:classic_cool:

Gość podszyw Niedziel numero cfaj
niedziel to niemożliwe że po raz pierwszy bo podszyw TEN OSTATNI NIEDZIEI przez I na koncu zamiast L był już zahasłowany.

Jak se wstrzykniesz sylikon to może, może :classic_cool: a tak to boję się, że mi utknie między zębami :classic_cool:

tak naprawdę to tamten podszyw sam sobie założyłem z myślą że bede podszywął sie sam pod siebie w celu nabicia popularnosci , ale w ostatniej chwili zapaliła mi sie czerowna lampka - 8 pktregulaminu kafeterii głoszący złowieszczo iż za podszywanie sie bedzie wielka wielka kara :(spękałem :(