Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwoneczka1981

odstąpię weekend w Szczyrku...opłacony dla dwóch osób

Polecane posty

Gość iwoneczka1981

Witam, o tej porze powinniśmy być już w drodze do Szczyrku..... Jednak mój cudowny narzeczony w dupe jebany wczoraj bzyknął naszą wspólną jebaną znajomą. Dlatego odstąpię kwatere dla dwóch osób i zabawę sylwestrową. Sory jeśli pisze niezrozumiale ale jeszcze mną targają emocje. Zaliczka jest wpłacona 300 zł, pozostaje 200 zł dopłacić do sylwestra. Kwatery są u pewnej rodziny u której często wynajmowailiśmy i dlatego policzą sporo taniej. Sliczny pokoj, czyściutki, zadbany z tv. W samym centrum Szczyrku. Kto pierwszy będzie chętny to odstapię nawet połowę zaliczki. Płatność może być nawet po nowym Roku. iwona.f@onet.pl

Gość przepłaciłas
przepłaciłas za tego sylwestra :), dużo taniej można tam znależc kwaterki

Gość iwoneczka1981
myślałam, że zrobię komuś prezent a wy i tak nie zadowoleni!!! pocałujcie sięw d*u*p*e!!!! nie to nie!!!! jakie to typowe dla polaczków.

Gość iwoneczka1981
i czytajcie ze zrozumieniem!!!!! kwatera 25 zł za dobę a 500 zł to sylwester dla dwojga więc nie mówi mi że drogo!!!!! jak ktoś musi siedzieć w domu to nawet 20 zł za sylwka będzie ZA DROGO!!!!

Gość iwoneczka1981
" musi siedzieć" miałam na myśli brak kasy!!!!!!

Gość 589826573300189562
huuuuuuuuaaaaaahahaaaaaaaaa

Gość iwoneczka1981
a, zapomniałam dodać ze szukam partnera na Sylwestra i potem do wyrka Ma byc minimum 185 cm wzrostu, umięśniony, własny dom i dobry samochód, własciciel lub dyrektor firmy, wiek do 50 lat, dobry stan zdrowia Na ogłoszenia hołoty nie zwracam uwagi

Gość iwoneczka1981
wypierdalaj podszywie!!!!!!!!!! żadnego faceta nawet kijem już nie dotknę!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość iwoneczka1981
ze złości nawet rzuciłam moim kotem o ścianę :(