Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Na Sympatii w większości to samotne młode mamy.

Polecane posty

Przyglądałem sympatię i stwierdzam że tam są w większości młode matki z dzieckiem.Nie które nawet bardzo ładne,ale wszystko dzieciate.Czasem mają z 20 lat i już z dzieckiem.Takie 23-28 lat to praktycznie każda z nich na sympatii to matka z dzieckiem.A po 30 to już raczej nie możliwe żeby znaleźć samotną kobietę bez dziecka i pannę.A jaj już jakaś jest to pewnie ma wymagania z kosmosu,bo panna co ma 30 lat to rzadkość,a jak jest ładna to w ogóle.Więc ma wymagania z kosmosu.Nie wiem jak jest w innych rejonach Polski,ale w moim właśnie tak się przedstawia obraz na sympatii.A jak już jakaś młoda panna to bardzo mało atrakcyjna.Ładną i bez dziecka to z świecą szukać:(

Gość mizurrii
Ja tez jestem na sympatii, choc nie jestem mama, ani rozwodka, ani tez woda czy mezatka. Odnosze wrazenie, ze wiekszosc facetow tam zarejstrowanych to rozwodnicy z dziecmi lub bez, albo co gorsze- zonaci szukajacy kogos do trojkata :O

Gość mizurrii
Dodam, ze mam 32 lata. Brzydka nie jestem, ani tez gruba :D Moze jednak za bardzo wybredna;)

Gość mizurrii
wdowa* oczywiscie :D nie woda...... :D

A po czym poznasz że ten ktoś to żonaty?Mnie dziwi to że są tam dziewczyny zarejestrowane po kilka lat.Jak wchodzę to ciągle widzę te same twarze,nic się nie zmienia.Czyli pewnie mają takie wymagania jak ty i szukają księcia z bajki.

Gość mizeriaaa
i oczywiście nie mizurrii a mizeria

Gość mizurrii
Czy taki klopot wyczytac z profilu, ze ktos jest zonaty? :D No prosze Cie... :D

Gość mizurrii
Ja nie szukam ksiecia z bajki. Zreszta 2 zwiazki mialam z facetami poznanymi wlasnie na sympatii. Jeden mial dosc skomplikowana psychike, nie bede wchodzic w szczegoly. Z drugim rozstalismy sie po2 latach- zdradzil mnie.

Gość vkkmbcdho
Rozumiem ze dla ciebie matka z dzieckiem to.już nie kobieta:O ? A czym sa gorsze?

mizurrii-Czyli po prostu może szuka koleżanki.Do trójkąta to raczej portale erotyczne niż sympatia.Ja szukałem dziewczyny z mojego regionu,ale to bez sensu,bo albo matka z dzieckiem,albo brzydka albo jak była ładna to pewnie ma wymagania z kosmosu,a takich pewnie nie spełniałem.:)

Gość mizurrii
Ja poniekad rozumiem autorka. Jesli jest kawalerem, to byc moze oczekuje spotkac panne. To jasne i oczywiste. Choc oczywiscie sa tez tacy ludzie, ktorym nie robi roznicy z kim sie wiaza. To jednak wymaga niesamowitej dojrzalosci emojconalnej. Na mnie od ponad roku poluje w realu pewien rozwodnik z dzieckiem... Ale wlasnie obawiam sie tej jego przeszlosci...

Gość KLKLKL
ja mam 31 lat jestem sama i dzieci nie mam

Gość mizurrii
Bagno- nie no, pisali wprost, ze szukaja do trojkata i czy lubie sie tam zabawiac... jesli tak, to zapraszaja i na mailu mozemy omowic detale, oczywiscie po uprzednim przeslaniu swojego zdjecia (nie mam zdj na stronie ze wzgledow zawodowych).

Gość KLKLKL
jestem panną. ale pasztetem nie jestem. wiem,że się podobam

vkkmbcdho-W niczym nie są gorsze,ale akceptując kobietę,to automatycznie trzeba szczerze pokochać jej dzieci,a to już nie taka prosta sprawa.Do ojcostwa trzeb dojrzeć,a ja jeszcze nie czuję się gotowy na ojca.Dziecko to wieka odpowiedzialność i trudno by mi było z dnia na dzień wejść w taki układ.Więc lepiej dać sobie spokój,niż dziecko miało by mieć co chwile innego "wujka".Dobrze wiesz że mało która panna bez dzieci zaakceptowała by faceta z dzieckiem a wiec tak samo może to działać w drugą stronę.Wiem że to może być przykre,ale jest szczere.Mało który kawaler jest w stanie wejść w taki związek i uczciwie pokochać ją i jej dziecko.

Gość mizurrii
Bagno- no dla mnie jest rozumiala Twoja postawa. Choc ja, biorac pod uwage tego faceta z reala, nie tylko obawialabym sie jego dziecka, co matki tego dziecka. Wizja, ze ona ciagle w taki czy inny sposob bedzie obecna takze w moim zyciu, jest nie do zniesienia w zasadzie :o A facet naprawde jest fajny... Zawsze cos musi byc nie tak... Ot, zycie :D

mizurrii-Jesteś policjantką,prokuratorem czy sędzią? A szczerze to nie wiem co faceci piszą kobietą na sympatii,ale wiem co ja pisałem,a mimo to nie każda odpowiedziała.Więc podejrzewam że ładna dziewczyna jest zalewana poważnymi ofertami związku.

Gość mizurrii
A nie bede ujawniac profesji, Bagno. Co do tego, co pisza... Pisza roznie... Czasem sila sie na zbedny patos i pseudointelektualne wywody, co od razu wzbudza podejrzenia. Maja dziwaczne zdjecia na profilu, a w mailu udaja niesmialych i spragnionych uczuc facetow. Zabawni :D A Ty ile lat masz, Bagno?

Gość lustereczko powiedz przecie
Siostra mojej mamy ma 28 lat, jest panną bez dziecka i do tego baaardzo ładna, więc jednak są takie :P :) Co do panny z dzieckiem... nie można oceniać pochopnie... Moja znajoma, obecnie 21 lat związała się z chłopakiem 27 letnim. Bardzo chcieli OBOJE założyć rodzinę, on chciał dziecka, ona też. On mówił, że jeż jest dorosły, chce się ustatkować... Dziecko ma teraz 7 miesięcy, a jego to przerosło. Dziecka już nie chce, nie ma pieniędzy nawet na mleko. Dziewczyna została sama :( Smutne to, ale wiele jest takich przypadków.

mizurrii-Mam 26 lat,prawie 27lat.A więc czemu nie chcesz ujawniać profesi na forum?Boisz się że namierzę twoje IP?Nie bój się kochana,ja nie mam metod waszego reżimu i nie inwigilują czyjegoś internetu,tak jak robi to obecna władza.Chyba już wiem jaki jest twój problem związku,ja też bym nie wszedł w związek z policjantką,prokuratorem,sędzią czy posłanką.Ale pewnie jesteś policjantką albo pracujesz w straży miejskiej,ewentualnie straż graniczna albo inna formacja wojskowa.Zgadłem?Najgorzej jak byś była prokuratorem.

Gość vkkmbcdho
BAGNO CZEMU WYZYWASZ SAMOTNE MATKI OD KUREW? NA TOPIKU O TYTULE "TAKIE JEST MOJE ZDANIE O SAMOTNYCH MATKACH" napisałeś: "WSZYSTKIE SAMOTNE MATKI TO KURWY Z BEKARTAMI" ZYCZE CI W NOWYM ROKU ZEBYS DO KOŃCA ZYCIA SIĘ TRZEPAL I NIGDY Z KOBIETA NIE BYL

vkkmbcdho-Jesteś skurwielem,dobrze wiesz że się podemnie podszywasz,ale tak to jest jak gimnazjum zamknięte

Gość vkkmbcdho
Nie masz nic do powiedzenia?!!! Scierwo

Gość vkkmbcdho
Chyba cię pojebalo kolego Miej odwagę się przyznać Przeczytałam to dopiero teraz a dodane jest dużo wczesniej Tam nic jest zaczerniony więc podszyw niemożliwy

Gość mizurrii
Bagno, zastanow sie nad tym czy aby niezbyt pochopnie wyciagasz wnioski. Poza tym, z tego, co napisales wynika, ze nie zamykasz sie tylko na matki z dzieckiem (co jeszcze jestem w stanie zrozumiec), ale rowniez na kobiety wykonujace pewne (wymienione przez Ciebie) zawody (czego juz nie rozumiem). czas rozpoczac przygotowania do nocy sylwestrowej :) zycze wszystkim szczesliwego i dobrego nowego roku :)

mizurrii-Dobrze wiesz o czym pisze.Więc czemu tak wielu przedstawicieli władzy płci pięknej ma problemy żeby znaleźć partnera?Zazwyczaj policjantka wiąże się tyko z innym policjantem albo z jakimś prokuratorem.Władzy nikt nigdy nie lubił i też nie polubi.Normalna kobieta ani normalny facet nie pójdzie do policji ani do prokuratury,gdzie jest władza reżimowa.Więc normalne że mają problemy żeby się z kimś związać kto nie jest w branży.Ty jesteś tego przykładem.W życiu bym się nie związał z kimś z władzy.Wiadomo że ręka rękę myję i nieźle mogła byś się zemścić na swoim eks,gdyby wam coś nie wyszło w tym związku.Właśnie dlatego faceci unikają związków z ludźmi z władzy.

Gość to nie szukaj
odgrażasz się tu od xx dni, że nie chcesz związku bo się nie nadajesz nie wytrzymasz bla bla bla, po czym miałczysz, że wszystkie pozajmowane, dzieciate wymagania kosmiczne zdecyduj się chłopie

A co ma piernik do wiatraka?Po prostu stwierdzam przykry fakt.Dzisiaj wiele dziewczyn się puszcza,a potem zostają same z dziećmi i nie mogę znaleźć innego tatusia.To przykry fakt.Ja nie szukam,więc mnie to tam wali.Czasem tylko lubię zobaczyć co tam smakowitego jest podawane;) I stwierdzam że nic w moim guście kulinarnym;) A jak już coś jest,to za drogie;)

Gość zmywaczkaaaa
prawda jest taka, że ty za dużo wymagasz cwaniaczku

Gość vffffffff
no cieżko na tej sympatii jest, mam 28 lat jestem ładna, młodo wyglądam nie mam dzieci, jestem wolna, pracuję uczę sie , mam poukłądane w głowie więc tego samego wymagam od facetów, żeby był bedzietnym, zaradnym, przystojnym chociaż i miał poukłądane w głowie hehehe