Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna 78 .....

Pomocy moja skóra po balsamie zźółkła...

Polecane posty

Gość anna 78 .....

Witam dziewczyny pomocy wczoraj wieczorem posmarowałam się balsamem do ciała Dave brązującym aby ładnie wyglądać dziś na sylwku na imprezie i rano przeżyłam szok bo moja skóra ma teraz brzydki żółtawy odcień. Co robić aby się go pozbyć brałam już prysznic a raczej się szorowałam ale nadal się utrzymuję. Poradzicie coś....

kwas cytrynowy... wysicnas cytryne na wacik i szorowac, na twarzy zejdzie ale na calym ciele to robic troche pracochlonne... kapiel w goracej wodzie na pewno pomoze, ale nie prysznic tylko namoczyc cialo

Gość anna 78 .....
Na szczęście twarz pominęłam bo i tak będę miała makijaż, ale reszta tragedia a chciałam dobrze. Czyli co mam iść do wanny woda z cytryną i się moczyć. Muszę spróbować.

Gość anna 78 .....
Dziękuję wam bardzo ale sobie zrypałam sylwka. A swoją drogą już kiedyś używałam tego balsamu ale pierwszy raz jest tak źle. Nie chodzę na solarkę bo to niszczy skórę więc postanowiłam poprawić w ten sposób koloryt skóry ach...

namocz sie w goracej wodzie, takiej znośnej... nie wiem czy kilka cytryn w rozcienczeniu z tak duza iloscia wody w wannie pomoze... po prostu wymocz sie a potem mocno wycieraj recznikiem, trzeba troche potrzec

Gość lustereczko powiedz przecie
aleś sobie autorko babola zrobiła :P

Peeling albo scrub, szorować do oporu. Możesz się jeszcze spróbować wymyć MOCNYM szamponem przeciwłupieżowym - z włosów kolor dobrze ściąga, więc możliwe że z ciała będzie miał podobne właściwości :)

Gość anna 78 .....
ANBERLIN Bardzo ci dziękuję dużo pomogła kąpiel a raczej moczenie w dość cieplej wodzie z cytrynami i dodałam jeszcze trochę kwasku do tego porządny peeling ciała i można powiedzieć że już prawie wszystko ok. Naprawdę jeszcze raz dzięki uratowałaś mi sylwka. I udanej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich.