Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klub w londynie

klub w londynie gdzie puszczaja R&b i pop.....

Polecane posty

Gość klub w londynie

szukam klubu w londynie gdzie mozna potanczyc przy typowych piosenkach R&B i pop typu rihanna, j,timberlake, usher etc.

Gość londynekk
Aura , Heaven sala na górze

Gość klub w londynie
przeciez Heaven to dla gejow....

Gość londynekk
wiekszosc fajnych klubow w londynie jest dla gejow... w poniedzialki jest dance house r'n'b dla wszystkich ;) pozdro

Gość ble bleee
moze Sound

Gość lekcja stylu dziwczyno
w Londynie to sie słucha The Libertines albo w ostaetcznowci jakiegos White Lies ostatecznie jak lubsiz R&B to posłychaj se jakiegos brytyjskiego Grimea w stylu The Streets albo DizzY rascala a nie mi z jakaś Rihanna wyjezdzasz :O

Gość binnatone
ale dowalilas teraz hahaha co zaszpanowac chcesz jaka to na czasie jestes??? kazdy slucha co mu sie podoba i przy takiej rihannie czy timberlake wlasnie ludzie sie najlepiej bawia a te swoje modne kawalki sobie mozesz za gacie wsadzic, ja osobiscie polecam klub onanon, graja sporo rnb i typowo popowych kawalkow do tanczenia

Gość klub w londynie
binnatone dzieki za cynka ale sprawdzilam na stronie i wyglada na to ,ze Onanon jest zamkniety ''for good'' ;-(

Gość binnatone
o wow! to sie sama tym zaskoczylam...szkoda, ze zamkneli bo fajny klub byl, ale ma byc cos nowego otwarte w lutym :) ja Ci moge jeszcze polecic www.strawberrymoonsbar.co.uk. tez fajny klub z dobra muzyka tylko bywa dosc tloczno.