Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawiarz

Proszę o radę was drogie forumowiczki

Polecane posty

Gość wawiarz
brednie nastolatki zakochanej w wf-iscie Haha, żałosny komentarz, żałośnie zgorzkniałego tetryka Przeczytaj co sam napisałeś. Tracisz czas, a w dodatku się mażesz. Tylko że ona sama mi powiedziala że na razie nie wie czy to coś poważnego i dowie się tego dopiero po wyjeździe. Jej koleżanka też mi dała do zrozumienia że to nic poważnego, ale jej pewnie zależy na darmowej wycieczce za granice...

Tylko że ona sama mi powiedziala że na razie nie wie czy to coś poważnego i dowie się tego dopiero po wyjeździe. Widzisz, takie rzeczy się wie i już. Nie obraź się, ale faktycznie panna przypomina rozchwianą emocjonalnie nastolatkę. ...ale jej pewnie zależy na darmowej wycieczce za granice... A to ją dyskwalifikuje. Myślisz, że co ona tam będzie robiła? Daj sobie spokój.

brednie nastolatki zakochanej w wf-iscie Haha, żałosny komentarz, żałośnie zgorzkniałego tetryka No to zaraz zobaczymy, czy sobie pozamiatałem i czy noska Wawiarzowi nie rozbijesz :)

Gość wawiarz
Widzisz, takie rzeczy się wie i już. Nie obraź się, ale faktycznie panna przypomina rozchwianą emocjonalnie nastolatkę. Ona jest KOBIETĄ więc to normalne że nie wie czego chce, a poza tym ona zbyt normalna nie jest, ale to właśnie mi się w niej podoba, że jest inna niż wszystkie

Chcę tylko nieśmiało napisać, że kobiety wiedzą czego chcą. :) Wbrew obiegowym opiniom, nawet dosyć często się to zdarza.

Niektóre chcą jechać na wycieczkę np. edukacyjno-emocjonalną, znaczy żeby poznać uczucia własnej osoby.

Brum nie może być czegoś takiego jak kontakty z obcym. Może być jeden. Pierwszy. Później obcy staje się całkiem swojski.