Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farewell old year

sposób na kobiety

Polecane posty

Gość farewell old year

jest zasadniczo prosty i mało skomplikowany wystarczy być dobrze ubranym , zadbanym , kulturalnym , punktualnym , nie pozwolić kobiecie nigdy płacić za siebie do momentu jej zdobycia (mój ojciec zawsze mawia , że trzeba być hojnym w miarę swoich możliwości) jednocześnie być zdecydowanym i bardzo pewnym siebie - w odpowiednich sytuacjach być ostrym i pełnym emocji do tego dochodzi umiejętność prowadzenia rozmowy na rożne tematy oraz odpowiedniego wyczucia tego "co kobieta chce usłyszeć" i jest w garści dziękuję za uwagę

Gość farewell old year
hojny * miało być :D

Gość alejos
straszne madrosci hahaha

Gość farewell old year
nie mogę wpisać poprawnie jednego słowa na tym forum widocznie nie ma go w słowniku tego forum , dziwne straszne madrosci hahaha jakoś na straszne mi nie wyglądają

Gość aaaaaaaaasssssssssssssssssssss
Bo słowo "hojny", mój drogi, pisze się przez "h"!!! ;p

Gość farewell old year
wiem jak się pisze ale nie wchodzi :(

Gość aaaaaaaaasssssssssssssssssssss
No właśnie też teraz zauważyłam

Gość farewell old year
widocznie lepiej jest kląć na forum :D

Gość farewell old year
Ameryki to pewnie nie odkryłeś. Wszystko się zgadza, ale większość mężczyzn cech tych niestety nie posiada nie chciałem niczego odkrywać

Gość farewell old year
le Ty w garści ich masz? I jaki z Ciebie filantrop, że tej wiedzy samolubnie dla siebie nie zachowujesz... Zadziwiające... "wiedzą" się można czasem dzielić kobietą już nie :)

Gość farewell old year
w garści ma się zawsze jedną resztę dookoła

Kobiety mieć nie można - to po pierwsze. Można z nią być. Garści można mieć dwie, więc co najmniej dwie kobiety, o ile garść jest mało pojemna i więcej kobiet nie pomieści - to po drugie. A po trzecie - garść ma to do siebie, że czasem palce drętwieją i trzeba poluzować, a wówczas kobieta może umknąć, co najmniej jedna :)

Gość farewell old year
Kobiety mieć nie można - to po pierwsze. Można z nią być. Garści można mieć dwie, więc co najmniej dwie kobiety, o ile garść jest mało pojemna i więcej kobiet nie pomieści - to po drugie. A po trzecie - garść ma to do siebie, że czasem palce drętwieją i trzeba poluzować, a wówczas kobieta może umknąć, co najmniej jedna można komplikować , nazywać własnym językiem lub tłumaczyć na wiele sposobów, a wynik zawsze jest taki sam i wiadomo jak wygląda

Ale czy na pewno chodzi o trzymanie kobiety w garści? Piszesz tak, jakby to się nie wiązało z żadnymi emocjami z Twojej strony. Polowanko, przynęta i ciach!

Gość farewell old year
nie o to chodzi i prawdę mówiąc nie trzeba jej trzymać nie ma nic bez emocji to było tylko określenie

Gość farewell old year
Ja widzialem tylko kobiete w mtv ale ok

Gość farewell old year
dlaczego smutny? :) nie uważasz że zdobycie serca jest osiągnięciem i nie wymaga wysiłku ? :)

Użyłeś liczby mnogiej :P Tego się czepiłam. "Owszę", to spore osiągnięcie, szczególnie, gdy kobieta jest zajebista pod niemal każdym względem ;)

Gość farewell old year
a powinienem tylko pojedynczą ze sprostowaniem "że oczywiście nie wszystkie kobiety takie są itd itp , ble ble ble i są niesamowite wyjątki " ?

Ależ oczywiście, że są niesamowite wyjątki :) A że większość niechlubna króluje, to może i żeś właściwej liczby użył. Niemniej jednak taka większość w garści to już dupa nie osiągnięcie;)

Gość farewell old year
ale te "wyjątki" przy odpowiedniej taktyce mogą się okazać tym samym , tylko po większym wysiłku ;)

I znowu ta taktyka się wkrada... polowanie jednak. Ale jeśli bestia jest wyjątkowo wprytna i bystra, to nigdy nie da się całkiem poznać, aby swoją taktykę zrealizować ;) Czytaj: byś króliczka gonił ciągle ;)

Gość farewell old year
jeśli jest wyjątkowa to gra będzie dłuższa i bardziej ryzykowna wtedy trzeba wdrażać różne małe taktyki, po kolei oczywiście , bardzo delikatnie razem z główną , która opisałem na początku na króliczka bowiem działa marchewka , gdy zgłodnieje wyczerpana wysiłkiem , sama przybiegnie po nią do mnie i zacznie mnie gonić ;)

Gość farewell old year
ja życzę bycia w garści :D

Gość masz rację ale
nie ze wszystkim sie zgodzę