Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i załamana

Chłopak po roku czasu zerwał wczoraj ze mną. Nie mogę się pozbierać.

Polecane posty

Gość smutna i załamana

Mieliśmy iść razem na Sylwestra do mojej koleżanki....Sama nie pójdę,w ogóle jestem załamana i czuję się do niczego nie wychodzę dziś z domu. Mój najgorszy Sylwester w życiu :(

Gość tak to jest jak mu sie
laski nie robilo widzisz sex bez loda to dno i wodorosty

Gość mania pyta
a dlaczego zerwal, wylumaczyl sie? Moze ma kogos innego na oku nic nie podejrzewasz?

Gość smutna i załamana
bo go nabrałam, że jestem w ciąży On i mój tata są radnymi, spotykaja się na posiedzeniach, ale tamten nas wszystkich unika

Gość smutna i załamana
Coralick Wiem, że powinnam iść ... Ale wczoraj np. byłam w barze i się fajnie nie bawiłam i płakałam w łazience dziś się czuję tak samo ... Własnie dzwonił ale nie odebrałam. Zna się ktoś na snach ? Bo mi dziś się takie horrory śniły w nocy.

Gość smutna i załamana
mania pyta Od rana się kłóciliśmy, głównie o pieniądze. On mi mówił zdechniesz żulu beze mnie itp., ja go też wyzwałam, ale jak zerwał ze mną, zaczęłam płakać i wygonił mnie wtedy z auta, a jak nie chciałam wyjść to wyszedł na zewnątrz (na moim podwórku) i darł się WONT Z AUTA to poszłam zapłakana do domu... :(

Gość ddddddddddddddssssss
mnie tez zostawił,

Gość mania pyta
ojej toprzykro naprawde, tacy sa wlasni faceci, moze nie wszyscy ale wiekszosc, a tam nie przejmuj sie, nie daj mu drugiej szansy, nie zasluguje na Ciebie, jak on Ci robi taki wonty to wezz, dziewczyno kup sobie wino zrob pyszne jedzene ogladaj tv, siedz na kafe i dzisiaj o nim zapomnij

Gość smutna i załamana
a wszystko przez to ze nie chcialam z nim robic anala w samochodzie :(

Gość smutna i załamana
mania pyta Dzwonił, dzwonił i w końcu odebrałam a dzwonił tylko dlatego,, że "coś z tym sylwestrem trzeba zrobić" nie przeprosił mnie ani nic wiec mu powiedziałam ze nie bedzie ze mnie szmaty robił i narazie. Sylwester mu sie przypomnial niewazne ze ja drugi dzien przez niego "choruję" i leżę i nic nie robię .

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.