Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EDYTKKKKA22

W DZISIEJSZYCH CZASACH FACET TO CIPA!

Polecane posty

Gość EDYTKKKKA22

uzależnione od mamusi niedorobieńce:-O zrobiłabym im survival , frajerzy z 2 lewymi rekami:-O Co którego poznam to maminsynek, albo jakis przewrażliwiony a swoim punkcie ćwok:-O Juz nie ma prawdziwych facetó, ostały sie same podróby:-O

Gość EDYTKKKKA22
niestety nie chodze juz dawno do gimnazjum nastepny ćwoku:-O

Gość alejos
EDYTKKKKA22

Gość bgnsfgnfgsnsf
zły dotyk boli... :)))

Gość EDYTKKKKA22
marzy mi sie taki jaskiniowiec co przyjebi mi z maczugiw glowe a pozniej wykorzysta w jaskini

Gość widać żaden prawdziwy
facet się jeszcze tobą nie zainteresował, biedactwo..

Gość EDYTKKKKA22
musi miec sowje zdanie, a nie powielac i robic co kaze mu mama, powinien byc męski, a nie kurwa skaleczy sobie palec i chce dzwonic po pogotowie jak mój były:-O

Gość czyscioszekkkkk
no a juz najwieksze cioty na foceci na kafeterii

Gość EDYTKKKKA22
chyba zostane lesbo i wystartuje do pani kasi z warzywniaka

Gość DYREKTORRE
ale smaczne te trociny z dzemem z podpaski, zjem i wychodze z żelazkiem na spacer:)

:D Kobieta puch marny ma jedno podstawowe zboczenie: Mówiąc, że wszyscy jesteście tacy sami zawsze ma na myśli jednego konkretnego:) \ Idź przez zboże siostro-na końcu drogi zobaczysz jaskinie a w niej malowidło skalne z napisem: klęknij do maczugi :)

no to jak Ty z takimi pajacami się zadajesz.. te i uważaj: żeby czasem z Twojego synka ten mamisynek nie wyrósł ! konkludując: więc jeśli żaden pożądny facet się Tobą nie zainteresował i Cie nie zechciał, świadczy nie o tym, że faceci to mamisynki, tylko o tym, że żaden pożądny facet takiej rozchwianej emocjonalnie, przeżartej do szpiku kości egoistki, zazdrosnej i zaborczej, nie chciał :) bo takie przynajmniej w połowie populacji są dziś kobiety :)

Gość EDYTKKKKA22
ja miałam survival gdy byłam dzieckiem . Moja matka to dziwka eksportowa , a ojciec smieć ktory nigdy nie płacił alimentów .. Poza tym wchodził mi stary do wanny jak byłam mała musiałam mu loda robić

Gość Luctus
Do EDYTKKKKA22 pamietaj male rybki plywaja z malymi rybkami a duze z duzymi, jak chcesz poznac takiego faceta to sama musisz byc taka jak ten facet

Gość NA BERLIN.
hahahahahahahahahah tylko strazak jest prawdziwym facetem i.....czolgista

E tam. Trafiają się takie niedojeby co nie wiedzą jak do kobiety podejść i co zrobić, totalne cipki, ale normalni też są, wystarczy poszukać :D Facet ma być facet, a nie ciepłe kluchy, powinien umieć w domu ponaprawiać, porobić, nie dawać sobie wleźć na głowę i mieć swoje zdanie, nie być pantoflarzem pod żadnym pozorem - byłam z 2 takimi cipkami i żyć się z nimi nie da, i w końcu znalazłam normalnego, czego i Tobie życzę na ten Nowy Rok :)

Gość czyscioszekkkkk
wlasnie widac ze podszywaja sie tu takie mamisynki z malymi kutaskami bo prawdziwy facet by przyznal racje,,, ale tak jak mowilam tu tylko osrance

Gość jarkos22
byłam z 2 takimi c*pkami i żyć się z nimi nie da, i w końcu znalazłam normalnego, czego i Tobie życzę na ten Nowy Rok a moze nie oni byli cipkami tylko ty byłas chujkiem ? Jest mnostwo kobiet ktore zachowują sie jak facet - nawet w telewizji śa takie - doda czy Rusin to baby o charakterze faceta . Zero kobiecosci

Gość up.........
hahahahahahahahahaha

Gość frywolny Bolesław
dużo w tym racji! bo facet w obliczu ślinienia się by mu dziewczyna dała traci własne zdanie i zdecydowanie

Gość EDYTKKKKA22
teraz mam artylerzyste co jak pierdnie to sie drzwi w ubikacji wyginaja a nie jak tamte pipki co pierdzialy fiolkami

Niestety nie, ja uwielbiam jak się mnie traktuje jak kobietkę, jak mogę się poczuć przy facecie bezpiecznie, jak wiem że się mną zaopiekuje, podejmie decyzję jak będzie potrzeba za mnie, nienawidzę dyrygować i rozkazywać :o A taka cipka to coś w deseń 'przepraszam, będę dochodził', 'przepraszam, mogę Cię pocałować', cała postawa pod tytułem 'przepraszam że żyję'. To nie jest facet. Ja szukałam partnera, a nie dziecka którym się trzeba opiekować, kogoś kogo nie trzeba 'prowadzić', bo w życiu i w tańcu ma prowadzić facet :)

Prawda jest taka że feministki nam wyrządziły wielką krzywdę, bo chłopy są coraz bardziej zniewieściałe :o

Gość ewa,33.
Autorko masz rację, jakieś 80% to mamisynki. NA początku udają wielkich kozaków, a później mamusia dzwoni, to lecą :O Mój były kiedyś podczas rankdki odebral tel - tatuś kazał mu pomóc przy przepuszczaniu kibla teraz, natychmiast. Podjechaliśmy pod jego dom i ja 40 min siedziałam w aucie. :O

Gość NA BERLIN.
i taki co jak trzeba i zasluze to przyjebac potrafi