Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariadnenene

życie straciło sens

Polecane posty

Gość ariadnenene

tydzień przed świętami zerwał ze mną chłopak, którego bardzo kocham. Wczoraj go spotkałam i wybuchłam histerycznym płaczem, mówiłam, że bardzo za nim tęsknię, że nie mogę sobie ułożyć bez niego życia i inne brednie, które dziewczyna w moim stanie mogła powiedzieć. Nie umiem sobie bez niego poradzić, ciągle o nim myślę. Co zrobić, żeby o nim zapomnieć?

Gość picolo
troche histerycznie zagrałaś, a czemu zerwaliscie ?

Gość tralalalala23
dzis znajdziesz pocieszyciela ktory wykorzysta twoje dziewictwo analno/waginalne

Gość ariadnenene
On mnie rzucił po kłótni, powiedział, że nie czuje tego co kiedyś, a ja nie chciałam tak się rozryczeć, samo wyszło, naprawdę tego nie chciałam, normalnie płakałam sobie po cichu w domu, a teraz nie wiem co się stało :

Gość picolo
wiesz... ja zawsze sobie miłość wyobrażalam,ze obie osoby poprostu kochają sie bezgranicznie, ale widocznie to nie jest milosc, skoro juz sie cos wypaliło . nie ma poprostu jak szczera rozmowa, jak dokladnie ci powiedzial,ze czemu cie rzuca ?

Gość ariadnenene
Że to nie to samo, co było kiedyś i ciągle mi wypominał to, co mu się nie podobało w naszym związku, miał żale takie ni z dupy wyjęte. Koszmar. Tak bardzo chcę o nim zapomnieć, ale tak bardzo nie mogę. Chcę tylko o nim zapomnieć.

Gość picolo
skoro tak powiedzial to nie warto tracić czas na dzieciaka. zasługujesz na cos lepszego. lepsze juz bycie singielką niz marnowanie czasu w fałszywym związku. a zapomniec ? czas pokaze,wychodz na imprezy, realizuj się.... to pomoże ;)