Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapalenieeee

zapalenie pecherza??

Polecane posty

Gość zapalenieeee

najpierw ze 2 tyg piekla mnie pochwa a teraz, gdy sikam, z cewki leci mi krew. i oczywiscie piecze jakbym sikala szpilkami. i to na samego sylwestra!! znacie jakies sposoby na tA DOLEGLIWOSC? jaie leki bez recepty??

Gość dwa tyg przechodziłaś
zapalenie pęcherza bez wizyty u lekarza ?!! Gratuluję rozumu.Bez recepty owszem, mozesz coś kupić, ale tutaj tlko leki na receptę pomoga radykalnie

Gość bo czas ucieka
dzis cię czeka chyba tylko setkowy czystej na dwie nogi,a za pare dni lekarz

do lekarzai to biegiem mozna isc do rodzinnego , leki tylko na recepte prawdopodobnie to zapalenie cewki moczowej ja tez to mialam i brałam FURAGINUM ,byc moze to cos powazniejszego jak pojawiła sie krew moze trzeba jakis antybiotyk ic do lekarza

Gość zapalenieeee
naprawde zaczelam sie teraz bac. wczesniej nie mialam pojecia ze to moze byc zapalenie. ale od wczoraj dalo mi sie to porzadnie we znaki. myslicie ze naprawde leciec na pogotowie??

lec, bo teraz juz pewno u zadnego lekar\a nic nie zapaltwisz. a furaginu nie dostaniesz bez recepty. krew w moczu to nie przelewki.

Gość zapalenieeee
NO OK... dzieki....

Gość !!mialam to samo!!
i w Boze Narodzenie -chyba 5 lat temu- wyladowalam na pogotowiu-idz dzis do lekarza bo napewno lepiej nie bedzie-tylko antybiotyk Cie ratuje:)