Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCĘ ZDRADZIĆ MEŻA

CHCĘ ZDRADZIĆ MEŻA

Polecane posty

Gość popołudniową porą
A czy "pisanie" z innym mężczyzną nie może być tym samym, a może nawet czymś gorszym niż seks z innym?

Gość taaaa, coroczny
Otóż droga od pisania do bzykania jest krótsza, to nie o pisanie chodzi, a o mentalność A Ty widzę jednak masz mentalność osoby która flirt lubi, lubi flirt więc i ze zdradą pewnie nie ma problemu

Gość fajny-on
narazie to ty robisz z siebie oferme zyciowa i ofiare, ja sie o ciebie nie boje, jesli chodzi o mnie, to moze z ciebie zrobic nawet mieso dla psa:D ANBERLIN musi fajnie dupki dawac, jak wystraczy z nia troche popisac, a juz rozchyla powoli nogi dla pierwszego lepszego

Gość taaaa, coroczny
Fajny uciekł, widocznie nie umiał nic wymyślić w odpowiedzi ;)

Nie kocha Cię, no i mu na Tobie nie zależy, skoro po prostu się zgodził ;] nic, tylko współczuć- zarówno związku, jak i tego, że się tym tu chwalisz.

fajny_on i dziesieciu innych fajnych_onów, coroczny i wieczorowa pora zycze wam wszystkjim szczesliwego nowego roku;-) ide na spotkanie Z PRACY i do domku wiec nie bedzie mnie do jutra;-) baaaajo

Gość fajny-on
Dziekujemy Ci ANBERLIN, my ci tez wszystkiego naj i dosiego.... Fajny, a ty pracujesz, czy u mamusi na garnuszku?

Gość ONBERLIN
Dosiego, mimo że zostałam pominięta w życzeniach :D

Gość fajny-on
To ja ci zycze duzego kutasa i wszystkiego najlepszego :D

Fajny_on czyli ja już ucieka, bo skoro ANBERLIN idzie, to mnie już tu na tym forum nic nie trzyma, myślałem, że z nią pogadam dłużej, ale ona wraca do swojego ogiera :-) Mimo to miło było Cię poznać ANBERLIN, jeśli czegoś kiedyś będziesz potrzebowała, to ja zawsze jestem gotowy :-) Ok, wszystkiego najlepszego forumowicze :-) Udanego sylwka i zabawy do białego rana :-) szczęśliwego nowego roku all narka :-)

Gość popołudniową porą
jeśli czegoś kiedyś będziesz potrzebowała, to ja zawsze jestem gotowy ______________________________________________________________ :D:D:D:D:D i oni niby się brzydzą zdradą i tak dalej :D:D:D ale-jeśli czegoś kiedyś będziesz potrzebowała, to ja zawsze jestem gotowy -czytaj jakbyś miała ochotę to mój kutas zawsze sterczący :o