Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azi1608

swiat bez męszczyzn ? swiat bez kobiet?

Polecane posty

Gość Fanka__Tolkiena
:D hahaha

specjalnie tak napisałam aby sie przekonac czy polacy to wredny naród wasze wpisy o tym swiadczą , nie warto wpisywac sie na forum bo w kazdym problemie was oplują szczęsliwego nowego roku

wchodziłam na każde prawie forum, ktos sie pyta , prosi o rade a wy opluwacie , co drugie słowo to ku ..a, h..j i wogule szkoda gadac chciałam sie przekonac czy warto sie zwierzyc i napisalam to specjalnie przekonałam sie ze nie warto bo jeszcze bardziej można sie zdolowac

Gość ertyjmn
ale dorabiasz ideologię do tego nędznego jedno-zdaniowego topiku :D nie lepiej przyznać się do błędu niż opluwać ludzi w ostatnim dniu roku?

:D tłumacz się dalej, a w międzyczasie sięgnij po słownik i nie kalecz języka, bo za kilka lat kolejne pokolenie żywiące się internetem będzie jeszcze bardziej ograniczone niż nasze 🖐️

Gość rt ala
ha ha h a ha ha ale się autorka zawstydziła :D

kaleczenie jezyka boże ja co drugie słowo słyszę k wa na ulicy , i to jest ok a zresztą napisałam tak specjalnie i wywiązała sie dyskusja może nie w temacie ale zawsze przynajmniej sie nie nudzę

nie wiem dlaczego tak jest ale my polacy bardzo lubimy oceniac,krytykowac nie zastanawiając sie jaki jest powód ze zrobilismy tak a nie inaczej , moze nie mielismy wyboru , nawet głupiego nieprawidłowo napisanego słowa umiemy sie czepic i nie pomyslimy ze ktos sie pomylił bo sie spieszył, a może to obcokrajowiec,i jeszcze nie zna pisowni i wogule o to mi chodziło i mam na to dowód niestety

a wogule nie ma co sie sprzeczac , dzis jestem starsza o rok znowu tęsknie za latami liceum i studiów bo wtedy byłam młoda bezdzietna ( mam blizniaki) i starsza córke chodziłam na randki i robiłam głupoty pozdarwiam