Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester bez ibisza

Jesem samotna ,bo nie potrafię znaleźć kogoś przystojnego...

Polecane posty

Szukalam i szukam dalej i ... nic... poznałam dwóch , jeden to dzieciak niesamowicie sliczny, 18 letni więc nie ma o czym mówić . Drugi chciał niezobowiązujących spotkań.... Może jestem nienormalna , bo zwracam uwagę na wygląd, ale tak już mam od zawsze i się nie zmienię ... Nie znajdę chyba kogoś bez ''defektów'' :O Tak..żalę się...

Gość Patrz na jasną stronę Jana
Przerzuć się na kobiety. Każda kobieta jest biseksualna więc dasz sobie radę ;-)

Gość ewella2
także tak mam ale ja na szczęście znalazlam już swój ideal. Wiem , że brzmi to bardzo próżnie ale już tak mam , że nie potrafiłabym się zbliżyć fizycznie do osoby , która nie jest w moim guście przystojna. Mam już taką blokadę i koniec. Pocieszę Cię jedną rzeczą ;) Jeżeli się w kimś zakochasz to nie będziesz dostrzegać wad tej osoby , będzie wtedy Twoim zdaniem najpiękniejsza więc nie wszystko stracone moja droga ;) Na pewno nie daj sobie wmówić , że na wygląd nie powinno się patrzeć bo na pewno nie przetrwa długo związek jeśli będziesz z partnerem za jego charakter ale zupełnie nie będzie Ci się podobać i nawet sypianie z nim będzie dla Ciebie mało komfortowe.

kocham krzysia ibisza :classic_cool:

ibiszowi bym popuściła szpary ale nie potrafię znaleźć nikogo podobnego

podszywy :D

nawet mu obciagne pod jego nowa ksiazke o waleniu koksu na silowni

Gość wowowow
a jaki facet wg. Ciebie jest przystojny? Jaka musi mieć urodę, pozycję społeczną etc.? Bo może takiego nie ma?

o co Ci chodzi ?

Gość ewella2
a dlaczego tak uważasz? Chyba ma prawo o wyborze partnera decydować pod aspektem wyglądu jeśli to jest dla niej kluczowe?

wnioskuje z okresu poszukiwan pewnie sama jest mocno srednia a wymaga nie wiadomo czego ego ja przerosło

typowy argument . pewnie jest brzydka a marzy o księciu z bajki ? Mylisz sie kolego .

noo dobra w kazxdym razie w Polsce raczej nikogo nie znajdziesz odpowiedniego bo faktycznie w większosci faceci wyglądają jak świnie

Gość ewella2
oj niestety zgadzam się z Tobą Mystery odnośnie polskich facetów. Może mogliby co niektórzy wyglądać dobrze gdyby tylko chcieli o siebie zadbać :/ Niestety facetom się nie chce wziąć się za siebie za to jedynie narzekają , że kobiety za bardzo zwracają uwagę na wygląd...jakby oni nie zwracali...

jestem podobna do ibisza z mlodości

Gość misty keczamp
W Polsce takich jest 0,01 % Spojrz na ulice , wlacz telewizje - gdzie takich widzisz jak Tatuum ? moja rada to : wyjechać na zachod ;)

jak maja gebe jak swinia czy małpa lub padalec albo szczurek to co da zadbanie? to jakby swinia sie perfumowała

Gość do ewelli
misty keczamp - ma racje , tu nie chodzi o brak zadbania... ale twarzy nie zmienisz ! słowiańskie rysy twarzy takie juz są , i silownia super ciuchy maly procenik zmieni ,ale reszta ? Zeby nie bylo ze sie czepiam ,kobiet dotyczy to samo . Nie jestesmy pieknym narodem i tyle.

Gość wowowow
>jak maja gebe jak swinia czy małpa lub padalec albo szczurek to co da >zadbanie? >to jakby swinia sie perfumowała buahahahaha

Gość wowowow
sorry ale na zdjęciu, które tutaj jest, też gębe jakos słabo widać. Autorce chyba bardziej o ciało chodzi niż o twarz...

Gość ewella2
"jak maja gebe jak swinia czy małpa lub padalec albo szczurek to co da zadbanie? to jakby swinia sie perfumowała" hahaha dobre ;) Najlepiej szukać faceta nie o urodzie słowiańskiej , z korzeniami z innego kraju ale też tutaj nie łatwo znaleźć ;)

Ja tam wolę nieprzystojnych bo przynajmniej będzie tylko mój i mogę spać spokojnie bo nie lata za nim gromadka konkurentek... :D

Gość ewella2
najlepsi są mężczyźni z korzeniami arabskimi powyżej 20 cm :classic_cool:

to nie model ,tylko aktor , nie wiem w czym grał - jakies komedie dla nastolatek

nie jestem

Gość wowowow
ale ten koles wcale nie jest jakiś mega przystojny. Bardziej aura modela i aktora robi swoje. Z twarzy jest całkiem przeciętny - przynajmniej dla mnie.