Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana maksymalnie

zamiast się cieszyć to ja mega doła złapałam :(

Polecane posty

szlag...cały miniony do bani. Nic dobrego nie przyniósł. Poronienie, teraz ciążę z której nie wiadomo czy coś będzie. Jest baznadzieja. Nie wiem dlaczego tak podle się czuję. Coś mnie wzieło na analizę roku i nie wypadła ona za dobrze. Wszystko jest do bani. Sorry ale musiałam to komuś powiedziec bo jak powiem mężowi to i on wpadnie w doła a chcę mu tego oszczędzić :(

Gość cnjsaksa
głowa do góry dziewczyno! ja spędzam Sylwestra z Tabcinem w łóżku, moja rodzinka wymusza na mnie ciążę bo ' to już czas, bo mam przecież już 30 lat i z NIM już jestem taaak długo, czas na wnuka' , ON mi się marnuje w pracy a perspektyw na zmianę brak a moja praca daje mi 2,5 na przeżycie...i co z tego? warto tracić zdrowie na nerwy?? nie dołuj się- będzie lepiej kiedyś:)

Gość Badz dobrej mysli:)
Dzidzia na pewno przyjdzie na swiat cala i zdrowa:) Glowa do gory:)

nie, no spoko - wmyśl zasady - nigdy nie może być tak źle żeby nie było gorzej i nigdy nie może być tak dobrze żeby nie było gorzej...

poprawka....ostatnie słowo oczywiście powinno brzmieć lepiej :p Właśnie z tą dzidzią to nie wiem jak będzie - lekarze nie mówią nic dobrego - czas pokaże