Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkfjnercxn

Czy wasi mężczyźni pomagają w pracach domowych

Polecane posty

Gość kkfjnercxn

Np gotują, sprzatają czy trzeba ich o to prosić czy wiedza co do nich należy.

Gość DYREKRORRRE ORE RE
buuuuuuhahahahaha.....!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość nianiśkaaaa
pomagają, pomagają ino trzeba pokazać palcem co mają zrobić. Bez tego się nie domyśli :o

Gość DYREKRORRRE ORE RE
buuuuuuhahahahaha.....!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Błahahhaaha Mój był wielkim zwolennikiem równouprawnienia, tylko w praktyce to równouprawnienie sprowadzało się do pracy zawodowej oprócz niej ja gotowałam, sprzątałam. Jak mówiłąm że czas na niego to zawsze było czysto (tak twierdził "jest czystopo co sprzątać) a jedzenie było zamówione... aż się wkurzyłam i wybiłam mu równouprawnienie, teraz on pracuje zawodowo a ja w domu i wszyscy są zadowoleni. Nie nie pomaga mi w domu, ale i ja nie pomagam mu w pracy :)

Ma swoje obowiązki, ale w 'moich' mi pomaga czasem jak poproszę. Chociaż zwykle i tak o jego trzeba przypominać i palcem pokazać ;)

Gość Szaszczak
- co robi w domu prawdziwy mężczyzna ? - prawdziwy mężczyzna w domu nie robi nic.

Gość frywolny Bolesław
musi chłopina siły zachować na tę robotę i rączęta oszczędzać też

Gość hihihiha
to że nie pmagają to czyja wina ? tak są wychowani przez swoje mamusie co to im usługują a potem żenią się ze służącą