Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i to takkkk

Co myslicie? Zdjecie

Polecane posty

Gość jak to z tymi majtkami jest?
matko Ty wogole piersi nie masz:-0

Gość 0006
ile masz lat?

Gość no i to takkkk
mam 21 lat ;/ no co ja moge poradzic, to jest modelka Freja Beha... mam takie jak ona :(

zrob se plastyke i po klopocie:-)

Gość Awikoratia
o jak miło nie jestem sama myslalam ze takie male mam tylko ja witaj w klubie mam 19 lat :( tez mam wielkie kompleksy z tego powodu

Gość no i to takkkk
nie bd robic, bo mnie nie stac,,, moze sie znajdzie taki co pokocha a jak nie to trudno :)

Gość qwilisa
a ile kosztuje taka operacja?

Gość no i to takkkk
Awikoratia :) witaj a jak Ty sobie radzisz, masz chlopaka, akceptuje je, chodzisz na plaze, ubierasz bluzki z dekoltem bo ja nic z tych rzeczy a co do sympatii kiedys mialam

tego nie wiem ale mysle ze okolo 10 tysi

Gość dddaryeal
Jestem facetem i mam 26 lat.Jak dla mnie jesteś ideałem ,naprawdę.Jesteś śliczną i zmysłową dziewczyną a biust wd mnie masz idealny.

Gość no i to takkkk
wiecie to zdj jest z neta ale nie bd robic zdjecia swoim piersiom zle bym sie czula wystawiac je publicznie, pytam tylko :( a kolego powaznie piszesz?

Gość Awikoratia
nie mam chłopaka i nigdy nie miałam :( wogole nie mam kostiumu na plaze nie chodze :( zakładam staniki z puszapem i jakos zyje niestety :(

Gość ddddddcccs33
też mam takie i jestem z nich DUMNA!!!! a nie obrzydliwe cycki w rozmiarze D albo sylikony :/

nie przejmuj sie,tez mam takie,mam 19 lat,waze 50 kg,nic dziwnego,moj mezczyzna bardzo je lubi,ciagle by tylko dotykal i calował,ah

Gość ddddddcccs33
amerykus, mam tlyle samo latek i tyle samo ważę :) i naprawdę lubie swoje piersi, nie zamieniłabym je na żadne inne :)

Gość no i to takkkk
powaznie dziewczyny macie takie jak na zdjeciu, szczerze to zazdroszcze Wam ze macie takich cudownych facetow :)

heh,to fajnie,ja moje tez bardzo lubie,male jest piekne no nie?a nie jakies wielkie cyce jak swinie

Gość Januszeeeek 88
Mnie sie takie bardzo podobają, chciałbym takie piescić i całować! :) Chciałbym żeby moja dziewczyna miała właśnie takie . Nie chciałbyś się umówić na spotkanie? :)

Gość dddaryeal
no i to takkkk mówię prawdę.Takie piersi są śliczne i naturalne, bardzo mi się takie podobają.A dziewczyna na zdjęciu przepiękna.

Gość 0006
wy chcyba zartujecie za male jak u dziecka 11 letniego

Gość no i to takkkk
Milo z Twojej strony :) ale wiece jak ktos na mnie patrzy mysle Boze znowu patrzy na moje nic, i czuje sie zle strasznie zle, chcialabym spotkac wartosciowego faceta naprawde

autorko topiku,nie przejmuj sie roznymi docinkami,takie piersi sa piekne,i napewno znajdziesz mezczyzne ktory je pokocha,mowie Ci,nie powiekszaj ich bo to by byl najwiekszy blad,po co nosic jakies sylikony,trzeba byc naturalnym!!!

Gość mala22lb
Duże piersi problem, małe problem eh zawsze tak to jest. A ty się nie martw bo jak facet tylko dla cycków z toba ma byc to lepiej nie miec żadnego. A lepsze takie niz sylikony obrzydliwe. Faceci sa różni jedni lubia duze a drudzy male

Gość no i to takkkk
amerykus dzekuje Ci bardzo ale to chyba mam juz zakodowane ze male brzydkie dlaczego ja? w szkole docinki, przeciez nie kazdy jest idelany, a co do facetow mialam owszem ale to krotkotrwale zwiazki naobiecywali i koniec ale mam cicha nadzieje ze sie kiedys znajdzie taki co mnie pokocha z moimi kompleksami z gory dzieki wszystkim ;)

Gość ja mam identyczne :-)
czyli najlepsze, jakie mogą być :-) Chodzę często bez staników, noszę duże dekolty - przynajmniej żadne "rowki" mi się nie robią, na plaży zdarzyło mi się opalać topless. Na brak powodzenia nigdy nie narzekałam, od kilkunastu lat jestem mężatką. Ja się po prostu lubię!