Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i to takkkk

Co myslicie? Zdjecie

Polecane posty

Gość no i to takkkk
odswiezam ponownie topicc

Gość no i to takkkk
odswiezamm

Gość zatańcz ze mną..
Hej, nie przejmuj sie tym, ja mam tez takie małe... ale powiem Ci ze to facetom nie przeszkadza...jesli facet Cie pokocha to za to jaka jestes , jak sie usmiechasz, jak spogladasz a nie za to co nosisz pod bluzka... piersi to tylko dodatek i powiem Ci ze kazdy madry facet któremu sie spodoba Twoja osobowośc nie odrzuci Cię bo masz małe piersi P.s Powiem szczerze ze takie małe piersi sa bardziej podniecające , kojarza sie z wrazliwosci, delikatnosci czyli tymi cechami którymi powinna byc obdarzona kobieta Pozdrawiam ;)

Gość no i to takkkk
zatancz ze mna jej dziekuje Ci bardzo dobrze napisalas moze kiedys pozbede sie tych kompleksow :) dziekuje :) wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Gość zatań ze mną..
Również wszystkiego naj;) Cieplutko pozdrawiam ;)

Gość no i to takkkk
:) :) moze jeszcze ktos cos napisze :)

Gość fdgsregrgt
ja mam takie same z tym ze jeszcze rozstepy do tego...wiec mam jeszcze gorsze. Ciesz sie z tego co ty masz...a wszystko to po ciazy i karmieniach...moje sa masakryczne wrecz

Gość no i to takkkk
a powiedzmi jak reagowal na poczatku Twoj mezczyzna? kochal je piescil?

Gość vgvghbvhbnhjn
i tak lepsze za małe niż za duże zwisy - te pierwsze nie są obrzydliwe w przeciwieństwie do tych drugich

Gość no i to takkkk
no racja racja

Gość no i to takkkk
no wiem ze za male pisze to juz po raz ktorys ale co ja moge zrobicc

Gość no i to takkkk
przeciez sobie nie nadmucham :D nie tylko ja mam male :(

mam takie same, a od facetów nie mogę się odgonić i jeszcze jedno ważniejsze, kobieta z takimi piersiami dłużej wygląda młodo... ja mam dorosłego syna, przy którym wyglądam jak starsza siostra... wbrew pozorom nie to przyciąga brzydką płeć...

Gość no i to takkkk
hehe dziekuje wszystkim za te odpowiedzi, ale mi to jakos trudniej zaakceptowac moze jakbym miala faceta a tak dla samej siebie :(no ale dzieki

Jeszce się od nich nie oderwiesz, uwierz, a poza tym są jeszcze inne części ciała, takie piersi mają kobiety o sportowej sylwetce, zadbaj o nogi, ćwicz mięśnie brzucha i pośladków, naucz się tańca brzucha, a na piersi nawet nie zwrócą uwagi... piszę z własnego doświadczenia... i... mężczyźni częściej patrzą na nogi i oczy kobiety...

Gość no i to takkkk
oooo na nogi to wiem ze patrza bo nieraz mowia ze mam sexi nozki :D :P hehe a na plaze to nie bardzo wstydze sie :( 21 latka w bikini a jakbym miala biustonosz tki plazowy to totalna decha, i nie mam tej kreski po srosku :D to wiecie wygladalo by to jakbym miala sam stanik a nic pod nim :D wtedy to by byl smiech osob trzecich :(

Gość no i to takkkk
:)) dzieki ze mnie tak pocieszacie Kochani jestescie inny by wysmial, albo nawet nic nie napisal :) dziekuje :)

Gość no i to takkkk
wielbiciel 70B pewnie uwielbiasz B a tak sie wypowiadasz na A a nawet moze AA :) milo

Gość no i to takkkk
no i tak szczerze to podnieslicie mnie troche na duchu, jestem szczupla bo waze 47 kg przy wzroscie 163 chcialabym byc wyzsza :) ale nie kazdy ma to co chce :) dziekujee :*

Gość kapuscinska
w wieku, w ktorym jestes male piersi to dramat, ale jak bedziesz starsza i zaczna sie powazniejsze zwiazki, uwierz mi, rozmiar Twoich piersi nie bedzie mial znaczenia :) Jak facet Cie pokocha, bedzie Cie kochal z wielkimi lub malymi piersiami. Teraz zacisnij zeby, kup sobie dobry stanik z gabkami i wyprofilowanymi miseczkami, to samo na lato z kostiumem - przeciez sa takie dostepne. A jak bedziesz starsza, znajdziesz prace i dalej Ci to bedzie tak bardzo dokuczalo to zrobisz sobie operacje i juz. glowa do gory :)