Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniara roku...

czy wierzycie w cuda??? w sylwestrowa noc moze sie uda....

Polecane posty

Gość naiwniara roku...

ja nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy i nadal nie wierze i nie uwierze dopoki cos takiego sie nie stanie ale moim najwiekszym i zarazem ostatnim tegorocznym zyczeniem jest jedno: raz w zyciu poczuc sie jak w filmie... zamierzam o 12 w nocy puscic z dymem wszystkie myśli które kłębią sie w mojej głowie, spisałam je na 3 kartkach papieru drobnym maczkiem, duzo tego, same błedy... i moim marzeniem jest ze kiedy bede je palic on sie zjawi niewiadomo skąd, przytuli, pocałuje, powie ze kocha i ze wybacza...i juz nic nas nie rozłączy... no to pojechałam:| jestem skonczoną życiową kretynka!!!!!!!

Gość czarny nick anonimowo
Masz rację... jesteś skończoną życiową kretynką 🖐️

Gość naiwniara roku...
peoplealwaysleave.... a ile czekałaś żeby sie zjawił???

Gość naiwniara roku...
czarny nick aniomowo... pomarzyc chociaz daj człowiekowi....

Gość naiwniara roku...
kultura mam na drugie- zrobic to zrobie na pewno, chce spalic te mysli i nigdy do nich nie wraca, bo chyba juz nie ma po co, ale to ostatnie marzenie mogę miec, a jezeli sie nie spełni to raczej juz nigdy nie bede wierzyc w marzenia, a moze znajde inne...

Gość aha i achhhhhh
Hihi, ja tak symbolicznie pusciłam z dymem moja suknie slubną :D

Gość naiwniara roku...
:) czyli cos w tym jest, czasem trzeba cos puscic z dymem skoro nie mozna puścic światełka do nieba, tego wesołego, :)

troche optymizmu nikomu nie zaszkodzi, też maże o tym by było jak w filmie ze szczesliwym zakończeniem ale tak nie jest:(

Gość naiwniara roku...
nie jest, nie jest, cuda raczej sie nie zdarzają, ale czasem ironia losu czy jednak ta cała "miłosc" płata różne figle, wiec po cos ta wiara jest:P a wychodze z załozenia ze jezeli w pewnym momencie przestaje sie w to wierzyc i nic z tego nie przychodzi to znaczy tylko tyle ze trzeba wyciagnac wnioski na przyszłosc i znalesc sobie inny cel;)