Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powod do niepokoju?

kiedy glowka w dol?

Polecane posty

Gość powod do niepokoju?

dziewczyny powiedzcie jak to jest? zaczynam 34 tydz moj maly starsznie sie kreci, wiem gdzie ma glowke poznaje po czkawce,2 tyg temu mial w dole i znowu sie obrocil.boje sie ze jak tak dalej bedzie sie wiercil to czeka mnie cesarka. moje kolezanki przewaznie od 29 tyg mialy malenstwa obrocone glowka w dol.a ten moj to codizennie inaczej.jakie sa szanse ze sie znowu obroci i tak zostanie?

Gość powod do niepokoju?
ja w 31 i 32 mialam wizyty i zarowno polozna jak i usg potwierdzilo ze glowka w dol, dzien po usg brzuch zaczal szalec i juz glowka u gory i tak do dzis.raz z jednej strony raz z drugiej ale nie na dole. martwie sie troszke

a masz potwierdzone przez usg że od tego 31/32tc się przekręciło maleństwo? może ci się tak tylko wydaje? mój mały był główką w dół od co najmniej 30tc a ja cały czas miałam takie wrażenie że się obraca więc może tylko schizujesz

Gość powod do niepokoju?
od 32 tyg nie mialam potem usg nast mam w 36 tyg a wiem to stad gdyz jak ma czkawke to wypycha glowke mocno i mam ja przy zebrach i tam tez czuje to czkanie.

Gość alaaa ma kotaaa
a może to nie główka tylko dupka ?

hihihi nie czujesz główki przy żebrach tylko brzuszek też tak miałam :) czkawka to nic innego jak skurcz przepony a dzieciątko już na tyle duże że jak ten brzuszek wypnie to masz wrażenie że to główka :) identycznie miałam

Gość powod do niepokoju?
hehe chcialabym ale dupka nie mialaby czkawki, potrafie to rozroznic doskonale,wiem jak czulam jego czkawke gdy mial glowke w dol a jak ma teraz. jak w 36 tyg bedzie mial u gory to planuja mi cesarke a ja nie chce:(

Gość powod do niepokoju?
a co z tą główką, co się wysuwa spod napletka?

Gość powod do niepokoju?
mami mam nadzieje ze sie nie mylisz, ale dlaczego to samo czulam na dole gdy mial glowke w dol ?idenstyczne uczucie tylko inne miejsca

dziecko ma coraz mniej miejsca więc i nasze odczucia się zmieniają co do tego jak jest umiejscowione :) nie denerwuj się przed porodem ci pewnie jeszcze zrobią usg i się wszystko wyjaśni :)

Gość powod do niepokoju?
mami czytalam na innym topiku Twoja wypowiedz i mnie przestarszylas z tym opadaniem brzucha i lepszym oddychaniem...ja to wlasnie zauwazylam u siebie:(ja chyba za duzo o tym mysle

spokojnie mi brzuch zaczął opadac w 36tc a urodziłam 5 dni po terminie i w dodatku wywoływanym porodem :) opadanie jest pierwszym syndromem ale nie oznacza że w tydzień urodzisz :)

Gość powod do niepokoju?
mam nadzieje bo jestem zielona w temacie? a to twardnienie i bole jak na okres? mam to glownie wieczorami i noca

spokojnie masz czas :) takie bóle to mi się w 37tc zaczęły a wcześniej się zdarzały nawet przez 3-4 dni cały czas więc nie schizuj kobieto :)

Gość powod do niepokoju?
hehe no wlasnie pewnie za duzo mysle o wszystkim, dzieki za rady:) i najlepszego w nowym roku!

bóle jak na okres od 26 tyg. opadnanie od 34 tyg. twardnienie brzucha od 22 tyg poród 42 tydz- wywołany. Tyle o mnie, dzieciak mi sie szybko obrócił( bolało jak diabli) i tak juz został do końca, w 36 tyg nie zaplanuja cesarki bo jeszcze może sie odwrócić jezeli nawet cie skieruja na operacje to tuz przed nią powinni zrobić usg.

Gość powod do niepokoju?
dzieki dziewczyny, pisze ze jak w 36 bedzie glowka u gory to zaplanuja cesarke bo mieszkam w uk i tutaj tak robia i zazwyczaj to sie odbywa38-39tydz, tyle sie dowiedzialam od poloznej a jak bedzie to sie pewnie okaze:)