Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swdedefe

Dziewczyna rozwaliła mi auto w sylwestra

Polecane posty

Gość swdedefe

a więc moja narzeczona miesiąc temu odebrała prawko dzisiaj wysłałem ją do sklepu moim samochodem no i masz nie ma jej godzinę to wydzwaniam ale nic za chwilę miała wyłączony telefon Po dwóch godzinach wróciła z płaczem i mi gada że mnie przeprasza że wpadła w poślizg przy skręcie i uderzyła bokiem o inny wóz.... oczywiście z jej winy mówi że będzie z mojego ubezpieczenia pokryte ja schodzę na dół kurwa całe drzwi tylne rozpierdolone wgięte zagotowało się we mnie kurwa nie wiem kto jej dał prawo jazdy powiedziałem jej że nie umie jeżdzić że sie nie nadaje do niczego że chyba za dupe zdała ten egzamin ..no bo kurwa kto to widział żeby podczas swojej 3 moze 4 jazdy samochodem rozpierdalać samochod? oczywiscie moich strat juz nic nie pokryje ale huj z tym ona wielce obrazona!! że ja ją wyzywam!!

i po chuj ją wyzwales! a teraz sie dziwisz... jak nie umiesz nad soba panowac, to znajdz sobie jakis sport rozladowujacy napiecie, a nie wyzywasz! najglupsze co mogles zrobic. jakbys sie rozryczal jej na ramieniu, to by przynajmniej bylo jej 100x bardziej wstyd i czulaby sie 50x bardziej winna, a tak to masz co chciales: obrazila sie! poza tym co ci sie wydaje? ze dla poczatkujacego kierowcy latwo jest jezdzic zimą? pewnie zdawala jak nie bylo sniegu, a warunki sie totalnie zmienily, nie trzeba bylo jej dawac samochodu, skoro wiedziales ze jeszcze nie jezdzila zimą!

Gość swdedefe
baby kurwa nie powinny mieć prawa bytu na drodze

Gość było głupolu
w taką pogode niedoświadczoną dziewczyne słać na miasto !!

Gość Janek2783
Zajebałbym suke, gdyby choć porysowała mi fure, a co dopiero cos takiego!!!

Gość swdedefe
ta oczywiście placze mi ale co ja mam jej odpuścić??? no kurwa powiedzcie czy 1000 zł piechotą chodzi?? a może jeszcze przeprosić????? kurrwa chyba pobiła wszelkie rekordy jak ona już stłuki robi!!

Gość swdedefe
i ona zdała za pierwszym razem ja pierdole masakra normalnie

to po cholere jej dawales ten samochod? zimą warunki na drodze się totalnie zmieniają, a ona nie wiedziala tego, bo nigdy nie jezdzila zimą! no czlowieku, sam siebie wiń tylko..

Gość chłopy to palanty
albo sami powodują wypadki, bo im sie wydaje,że takie szumachery albo babe na 3 jazde po zamieciach puszczą na droge

Gość Janek2783
to że śa takie warunki jej nie usprawiedliwia

Gość almete
Jak sie ma samochod to powinno sie miec tez na wszelkie wypadki :-( Durniem jestes i tyle. Ciesz sie, ze dziewczynie nic sie nie stalo a nie wyzywaj jej i sie nie slin. Gdybys mial klase to bys ja pocieszyl. Nie powinna byc z toba ani chwili dluzej bo dales o sobie swiadectwo.

Gość e ludzie przecież to jawne pro
prowo

warunki jej nie usprawiedliwiaja, ale kto normalny daje swiezemu kierowcy, niedoswiadczonemu, ktory jeszcze nie jezdzil podczas zimy samochod w taka pogode? myslec troche trzeba.. poza tym, ja bym nieswoim autem nigdzie tez nie wyjezdzala, nawet jakby mi ktos dawal w takich warunkach. oboje zawinili, on byl lekkomyslny, ona tez nie pomyslala,...

Gość qen
ja bym w zyciu nie dał zadnej kobiecie swojego samochodu. facetowi zreszta tez....ale kobiecie na pewno....a w zimie....nie ma o czym mowic

Gość kobieta kierowca
wypierdalać ułomy drogowe!!!! do dupy płozy se przyspawać i zapierdallać na alaske barany niedorobione!!!!!!! kto takim kurwa jak wy prawka podarował..chyba za dawanie dupy wam je rozdawali!!

Gość zgryweska
ja rozwalilam mojemu facetowi samochod przy pierwszej jezdzie:) wyslalam mu smsa i od razu zadzwonil i spytal czy wszystko ze mna ok. o samochod nawet nie zapytal. gdy mu powiedzialam, ze przednie kolo zostalo wyrwane powiedzial, ze to tylko samochod i najwazniejsze, ze ja jestem cala. i tak zachowuje sie facet ktory kocha dziewczyne bardziej od swojego auta.

Gość blabliczka kochana
0/10

Kilka lat temu kolega w podobnych zimowych warunkach dał swojej kobiecie prowadzić swój samochód i to była dla niego ostatnia jazda - wpadli w poślizg i uderzyli w słup. Ona wyszła tylko z małymi otarciami, a on zginął.

Gość ja pamietan swoją pierwszą jaz
jeżdziłam tak pewnie fajnie mi szło egzamin poszedł jak z płatka ale skasowałam przód też w warunkach zimowych to byłł moje auto które dostałam od faceta teraz już ze sobą nie jesteśmy ale zareagował niesamowicie furia etc... No ale kierowca ciągle się czegoś nowego uczy...

Gość tyle_w_temacie.
hahaha już początek twojej wypowiedzi mnie rozwalił. Wysłałes ją do sklepu!:) o żesz kutwa mac!:) Wysyłac to mozesz swoja matke :) I jeszcze ja zwyzywałeś od najgorszych. mam nadzieje, ze cie zostawi i jeszcze opierdoli za wszystko na koniec!