Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbuiewgbfuewghfw

co dac dziecku do powachania zeby katar mu zszedl?

Polecane posty

Gość cbuiewgbfuewghfw

psikalam do noska otriwinem i nasiwinem ale nos ma tragicznie zapchany smarkac nie umie co dac powachac zeby katar sie rozpuscil i zszedl? mi rodzice w dawnych czasach podstawiali pod nos amoniak ale nie mam tego specyfiku.a jak wyciagam gruszka drze sie i wciaga znow do nosa wiec walka z wiatrakami.

Gość pytankkkooooo
powiem ci jak mi odpowiesz na moje pytanie:P czemu mojemu dziecku 5miesiecznemu wychodza rude wlosy na zdjeciach :p

Gość zrob tak
skrop olejkiem olbas poduszeczke lub ubranko. mozesz tez wlac kilka kropelk olbasa do goracej wody w jakas miseczke i tym inhaluj dziecko tylko nie bezposrednio nad miska ale z boku zeby nie poparzyc goraca para dziecka. ile ma lat? jak masz wode morska np. marimar mozesz bezpiecznie pryskac do noska tyle razy ile chcesz.

Gość cbuiewgbfuewghfw
moze ma blond wlosy z rudawym polyskiem? moj tato tak ma :) i tez ma blond ciemny z takim rudawym polyskiem a na zdjeciach wychodza rude :) i mimo ze dawno przekroczyl 50-tke ani jednego siwego wlosa :)

Gość czemu mi się
może miętę jak masz, albo aloes... ja zawsze kładę się/siadam twarzą do zimnej ściany (najlepiej takiej nie między pokojami) i jest mi lepiej oddychać jak już nie mam innych sposobów... tak się też leczyłam z mojego uzależnienia od kropel do nosa ... pierwsze dni były straszne, myślałam, że się uduszę :( zależy ile twojego dziecko ma lat...

Gość cbuiewgbfuewghfw
ma 2 lata i nie umie smarkac a jak ja maltretuje gruszka drze sie i wciaga do nosa znow te smarki.nie idzie tego wyciagnac a te krople nic nie dzialaja.nie mam takich rzeczy :( zadnych olejkow ani nic :(

Gość nianiadobraradahej
Daj butapren ,najara się to i katar minie :)

Gość zrob tak
azwykly sztyft do nosa? jak nie ma innej rady to musisz zrobic to drastycznie. jeden trzyma drugi wyciaga glutki. u mnie to samo, tyle ze nie ma kataru ale jak trzeba jakies leki podac to nie ma innej rady, maz trzyma a ja wlewam powoli syropek. a maly- tez prawie 2 latka- drze sie w niebopglosy. szkoda dziecka ale inaczej nie da rady.

Gość cbuiewgbfuewghfw
mi podstawiali pod nos amoniak katar ciurkiem lecial :) ale nie mam tego :(

Gość cbuiewgbfuewghfw
nie mam nic takiego

Gość cbuiewgbfuewghfw
kurde ale ona wciaga do nosa te smarki wiec szkoda meczyc a takie ciagliwie sa ze nie wychodza wcale :( znaczy wyjda a ona zniw wciaga :(

Gość zrob tak
masc majerankowa.

Gość cbuiewgbfuewghfw
nie mam nic takiego :( a pieprz??