Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzklankaSoku

ile po cc jest się juz płodnym?

Polecane posty

Gość SzklankaSoku

Dziewczyny błagam pomóżcie, nie wiem czy juz jestem płodna.Jestem 16 dni po porodzie to jest ponad 2 tyg, wczoraj mój mąż dobrał się do mnie a ja pozwoliłam mu na to bo już sama niewytrzymałam, cała ciąże mieliśmy celibat......czy można zajść w ciąże tak szybko po porodzie?jestem już płodna?napiszcie doświadczone babki co i jak?dodam,ze ciągle krwawie po porodze cc.

Gość stuku_puku
2 tyg po porodzie płodność jeszcze nie wraca

2 tygodnie po cc i juz sex:/ odwazna jestes albo głupia a co do płodnosci to luz do końca połogu masz spokuj :P

Gość izia87
ja tez jestem po cc ale dopiero tydzien i tez strasznie mi sie chce ale na razie poczekam :(ale na pewno sie zabezpiecze bo jedno mi wystarczy:)

ciekawe teorie. Znam osobę, która zaraz po cc zaszła w ciążę .. dziewczynki urodzone w tym samym roku.

Gość smutasekkkkkkkkkkkk
a skąd wy wiecie, że dopiero po połogu można zajśc w ciąże ? nigdy nie wiadomo kiedy dojdzie do pierwszej owulacji , znam kilka przypadków dzieci z tego samego roku.

Gość bulkazmaslemiogrokiem
Jesli sie nie karmi to tylko 3 tygodnie jest sie na pewno nieplodnym. Jesli sie karmi to roznie to bywa. Ale cc nie ma z tym nic wspolnego. Porod to porod niewazne jaki

Gość buhahaha karmienie zabezpiecza
kogo i przed czym? Bo chyba nie przed ciażą... mity odłóżcie na bok :P

Gość izia87
nie prawda ze jak sie karmi to sie nie zachodzi moja koleżanka stosowała ta niby antykoncepcje i ma maluszka:)

kupa prawda.brak płodnosci występuje tylko przy bardzo wysokim stężeniu prolaktyny,a aby ów był odpowiednio wysoki to musiałabyś trzymać dziecko przy piersi niemal 24/7.to już wypij szklankę wody przed.skuteczniejsze:P