Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silla1

żegnajcie:(

Polecane posty

chcialam tu sie z wszystkimi pozegnac ale nie mam juz sil do zycia .. trudno jestem slaba nie wiem ale wiem ze nie mam sil walczyc juz z tym calym swiatem fajnie sie z wami gadalo czasami w nastepnym roku nie badzcie tacy zlosliwi dla innych nie warto.. jest osoba na tym swiecie a nawet 2 ktore zrojnowaly mi zycie on i jego nowa.. wiem ze nie przetrwam tej nocy zostawil mnie i pojechal do niej w sylwestra :(pa moze keidys sie spotkamy 3majcie sie.

Gość pytankkkooooo
normalna jestes?

Gość żegnamy
pamiętaj zatrzeć ślady, będzie bardziej uokliwie i mrocznie :classic_cool: 🖐️

Gość tylko się nie rozplaszczaj
bo szkoda organów:)

Chcesz popełnić samobójstwo ? Weź się w garść. Tu się będzie liczył każdy człowiek. Jeden karabin może przesądzić o zwycięstwie lub klęsce.

Gość oonnaaaa
Oszalałas kobieto? Nie warto dla faceta

Gość szczotencjaa
moj tez mnie olal dzis i pojechal do innej a le ja sie nie zabije, tylko zachleje na umor.

Gość dolaczona do zabawy
dziewczyno moj nie przyjechal tez dzisiaj.. nie warto z tego powodu uciekac gdzies tam..

Gość nianiadobraradahej
Nie warto,posłuchaj innych.Siedzę sama w sylwestra i widzę że nie mało nas tu :) Mój facet znalazł sobie inną i z nią spędza sylwestra. Takie czasami jest życie, jak papier toaletowy.Długie szare i do dupy. Mimo to nie rozpaczam ,boli że jestem sama ale dam radę:) Głowa do góry oprócz sylwestra są też inne dni fajne:)

Gość a moj byly
ale maz :D siedzi sam a ja zaraz jade na ekstra domowke do znajomych. Eeeehhhh...ma za swoje, zdradzal a teraz sam jest :P Nie badz glupia, zycie jest piekne!!!!!

dla naszej 3 nie ma miejsca na ziemie wiec wole zrobic cos sobie niz zabic tego debila albo jego debilke i isc siedziec a niestety albo musze sie wyprowadzic do innego kraju albo zrobic to co planuje od dawna a dzi jest okazja tak wiec 3majcie sie juz gasze komputer nie bede odp zycze wam szcesliwego nowego roku oby takie suki jak ona i dupki jak on wyginely jak dinozaury a topie panie K zycze wszystkiego co najgorsze obys zdechl!pa

Gość karykatura diabłaa
zna sie tu ktoś na defloracji?

Gość nianiadobraradahej
Właśnie ,wszystko może się zmienić ,nie patrz na nikogo ,patrz na siebie nikt za ciebie życia nie przeżyje:) Ja tam już w życiu się trochę wybawiłam ,dziś będę sama z wyboru bo dużo muszę przemyśleć .Odpocząć też nie zaszkodzi :) Nie życzę źle mojemu byłemu już lubemu ,choć tak jak on się nie robi :( Myślę jednak że dostanie za swoje i wcale mi go już nie żal ,albo nie niech sobie będzie z inną a ja będę robić to na co mam ochotę.:)Nareszcie :) Nie wyszło a taka wielka miłość to była przez 7 lat :(

Gość nianiadobraradahej
Po co masz robić coś sobie???????? Jeśli koniecznie chcesz coś zrobić to weź się kobieto w garść nie ty jedna tu jesteś w takiej sytuacji . Pokaż mu że masz go w dupie ,dbaj o siebie ,idź gdziekolwiek na basen,do kina :) Olej go !!!!!!! Życie jest piękne mimo wszystko ,przytulam cię :)

Gość zxdhckjAShfkjsvkjzxdhv
ta laska się pieści z Wami jakby miała 12 lat :/ idź w cholere i nie przynudzaj już, bo to żałosne :P

Gość nianiadobraradahej
Nic tak nie boli faceta jak olanie i przyzwolenie na nowy związek ,niech zazna tego miodu :) Będzie się zastanawiał czy dobrze zrobił ale pamiętaj DLA NIEGO DRZWI SĄ JUŻ ZAMKNIĘTE teraz liczysz się tylko ty ,pamiętaj ,tylko ty:)

Gość nianiadobraradahej
Eeeeeeee bądźmy dla siebie mili ,samotni kafeteriusze :)

tak sobie siedze i płacze,i stwierdzam,że wiesz co? niewarto...no bo skąd wiesz,że tam nie bedzie jeszcze gorzej.tu może być lepiej a po drugiej stronie nie wiadomo jak.sory ale tyle ludzi cierpi gorzej od nas,a my takie durne jesteśmy i się nad sobą użalamy.naprawde nie warto...