Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przejmująca się

Jak nie przejmować się opinią innych?

Polecane posty

Gość przejmująca się

Chyba sama nie znam swoich możliwości... Mam marzenie, żeby iść do szkoły policyjnej po szkole średniej, ale nie ma osoby, która by nie mówiła że się nie nadaję. Sama wtedy tracę wiarę w siebie. Z kolei, gdy ktoś mi życzy powodzenia lub powtarza, że się nadaję, to wiem że na pewno tego chcę, że mam możliwości, itd. Jak sobie z tym radzić?

zastanów się czy się nadajesz tak aby to była twoja opina że chcesz iść/nie iść a nie innych

Gość jak można się przejmować
opinią innych????? Przecież to tobie ma być dobrze, ty masz być zadowolona!

Jeżeli chcesz przestać przejmować się opinią innych, to popisz trochę na kafe. Jak zaczną Ci dowalać, to albo Cię to zabije, albo wzmocni.

Gość przejmująca się
Nie wiem już sama jak z tym walczyć. Może po prostu jak mi się uda albo odniosę jakiś sukces, to będę znała swoją wartość...

Gość press delete
Ale do szkoły policyjnej?:O:( Masz marzenie żeby brać udział w niewiarygodnych pościgach za pijanymi rowerzystami albo w pacyfikacji niezwykle groźnych grup zorganizowanych które zawładnęły okolicami kazdego nocnego-monopolowego?:P

Gość 7,99
nie patrz na innych, patrz na siebie bo jak przyjdzie co do czego to i tak liczyć będziesz mogła tylko we własne siły -ci inni "bliscy" znikną jak kamfora. Spełniaj swoje marzenia! Powodzenia!:D

Gość przejmująca się
najgorsze jak mi to mówi ktoś, kto kompletnie by się do tego nie nadawał...

Gość 7,99
nie spróbujesz , nie będziesz wiedzieć:D a to ,że masz wątpliwości-cóż , każdy je ma.

Gość press delete
Ale zdajesz sobie sprawe, że będziesz tam jedną z nielicznych dziewczyn otoczona tłumem przystojnych, wysportowanych facetów w szczytowym okresie formy seksualnej?:D Czy moze zaskoczyłem Cie tą informacją?:(