Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prwaiczek 25 i pół

Nie lubię Sylwka bo wszyscy się ruchają po północy tylko nie ja

Polecane posty

Tak jak mnie.Od nowego roku idę na panienki i wtedy będę miał ful wypas.

A tak na marginesie: wolisz blondynki czy brunetki? Bo u siebie zauważyłem skręt w stronę brunetek, wywołany zbyt częstym oglądaniem tv.

Tak sobie myślę że tej nocy mnóstwo kobiet będzie zeszmaconych do granic możliwości.Będą pijane,obmacywanie i ruchane.Będą ciągły pały a faceci będą się z nich śmiać i po kolei ruchać.Murzyni znów sobie poużywają na zeszmaconych Polkach.A potem HIV albo ciąża. Szacunek dla kobiet które się nie zeszmacą tej nocy i nie będą się z nikim ruchać,chyba że z swoim mężem. Więc uważam że wolę być 1000 razy prawiczkiem niż raz miał bym być zeszmacony,tak jak setki tysięcy polskich kobiet tej nocy

Gość celestyna żak
Pawie cały prawiczkowy skład tu siedzi .... rozumiem , ze jestescie męskimi dziewicami ale socjofobami tez :O:O??

Gość celestyna żak
Prawiczek bez wiary nie piertol, wydajesz sie byc najbardziej normalny :) korjonos tak bagno ja bym powiedziała, ze to Ciebie ludzie nie lubia :P a gdzie offerma, Darker no i FHG :classic_cool:??

celestyna żak-Nie lubię się powtarzać.ale powiem ci to jeszcze raz.Nie na widzę ludzi,jestem aspołeczny i dobrze czuję się w samotności.Miałem i mam znajomych z pracy itp,nawet zapraszali mnie na sylwester.Ale mnie to towarzystwo nie odpowiada.Mogłem mieć dziewczynę,ale mi nie odpowiadała w pewnych kwestiach.To tyle z mojej strony.A teraz wierz mi czy tez nie,to już twój problem.

Gość celestyna żak
Bagno po 1 pisze się " nienawidzę " po 2 już przestan wszędzie chrzanic o tym jak to mogłes miec dziewczynę , ale jej nie miałes -przeciez to jest popierdolone do kwardatu :O:O:O prawiczek Ty jestes normalny no i madry z Ciebie facet pewnie tych zalet jeszcze trochę masz Looser no, z pewnościa zależnosc jakas jest ... mogę wam sie troche powtracac w rozmowe :P czy wolicie zostac w swym zamknietym gronie :P?

Gość celestyna żak
korjonos Do zalet Pzw dodaj też jego niebotyczne zarobki i rozwojową pracę a to prawda czy sobie kpisz ?:P

Gość celestyna żak
korjonos no tak , Ty jestes permanentnie bezrobotny i wszedzie tylko piszesz o kasie :O prawiczek nie czepiaj sie :P

Gość dfgdfgdsfg
If you want fuck you must pay . Bitch and friend alfons all day waiting for you :)

Gość celestyna żak
prawiczek " miał", " grał" :O? brzmi jak życie przegranca korjonos atut ? jak dla kogo ...

Gość Marta_19
Eh... Mi też troszkie smutno:( Ale grunt to się nie załamać... Sorki, że się wtrąciłam w rozmowe. :)

Gość celestyna żak
prawiczek nie masz prawka ? no to do roboty :P alter 🖐️

Macie jakieś postanowienia noworoczne :P? Ja mam, ale się nie przyznam jakie :classic_cool:.

Gość celestyna żak
Postanowienia to tylko dodatkowy powód do wkurwu 😡 prawiczek a to co innego..

Ja mam zamiar zostać do końca życia kawalerem i iść w przyszłym roku na dziwki:classic_cool:

Eee tam, trzeba mieć jakiś cel w życiu ;). Ja sobie postanawiam coś co mogę zrobić i co powinno mi troszkę ulżyć w cierpieniu :).