Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prwaiczek 25 i pół

Nie lubię Sylwka bo wszyscy się ruchają po północy tylko nie ja

Polecane posty

Gość farba mi spływa
ja sie nie rucham... w ogole jakos sie mało ruszam

Gość celestyna żak
kurwa Bagno jaki Ty jestes jednak beznadziejny :O

Gość Czesc, jestem jak zawsze w dom
Chociaz w tego pieprzonego sylwestra moglibyscie nie dopierdalac innym,ale ludzie sa zawsze tacy sami.

Gość celestyna żak
onzwlkp1984 no wiesz bylem z nia 3 lata.. i taki finish szkoda gadac..:O

Gość celestyna żak
Czesc, jestem jak zawsze w dom 🖐️ , dobra rada : ignoruj :P

celestyna żak-Od urodzenia i cholernie mi z tym dobrze.Więc jak jesteś czy nie?Chyba że się wstydzisz o tym mówic

Wiem, ze powinienem ignorowac, ale juz mam dosyc, wszyscy mi ciagle dosrywaja. Draznia mnie juz tacy ludzie. Zniszczyli mnie

Gość celestyna żak
wiesz, skoro nie mam 15 lat i byłam z kims przez ponad 4 lat , to jak myslisz ? trzymalismy sie za ręce patrzac sobie głeboko w oczy :O?

Gość degrengoladaaaa
Bagno, podobasz mi się chłopie. Normalnie bym cię wyhaczyła, gdybym wiedziała, skąd dokładnie jesteś. Pociągasz mnie kolo jak diabli:

celestyna żak-Ja taką znałem że po 3 letnim związku,który miała po 20 roku życia i nadal była dziewicą.Mimo że oral robiła

degrengoladaaaa-ja ja bym był tak pijany jak ty to też bym wszystko wychaczał co by sie dało wychaczyć:-P:-P:-P

Gość celestyna żak
nie moj problem , ze obracasz się w kregach ludzi o podejrzanym morale i psychice :O ale nie mierz ludzi jedną miara :P

celestyna żak-fakt,ona była mocno uposledzona,między innymi dlatego ją odrzuciłe:-P:-P

Gość celestyna żak
tak w ogóle to gdzie sa wszystkie prawiczki???[beksa[- wasze dysputy czasami doprowadzają mnie do łez ze smiechu , a dzisiaj to by mi się akurat przydało :D

degrengoladaaaa- podeśli mi fotkę na miala to dam ci się wychaczyć:-):-)

celestyna żak-Mama już kazała iść spać bo wieczorynka już się skończyła;-);-)

ee tam teraz nowy rok wiec nowe pomysly,nowa nadzieja i nowe szanse aby ukladalo sie tak jak chce. Zawsze wmawialem sobie to samo, kazdego sylwestra kiedy mialem swiadomosc, ze nikogo na swicie nie mam, nie oszukujmy samych siebie

Gość celestyna żak
Czesc, jestem jak zawsze w dom a co z Tobą jest " nie tak " :P? teraz Twoja kolej:D

czesc jak zawsze w dom nie zalamuj sie:) wszystko bedzie sie ale jak nie bedziesz wierzyl to zawsze bedzie chujowo

Gość celestyna żak
onzwlkp1984 :D:D:D

Gość naukowiec923723483
Panowie, słyszeliście kiedyś o książce 'Samolubny gen'? Miliony lat ewolucji dały nam emocje i w wieku 16-29 czujemy sie sfrustrowani na maksa, gdy nie mamy łatwości powielić naszych genów, w wieku 16-19 staje się to wręcz obsesją... No tym, co się nie udało to nawet w wieku 25 to mają... (a nawet 25,5 :-) ) Panowie, weźcie sobie kase większą niż na zwykłą ulicznicę i idźcie do luksusowej agencji, dacie 200 procent ceny ale są fajne, jędrnę kobiety... Naprawdę w seksie nie ma nic wielkiego...

Akurat ja jestem z tego dumny i nie użalam się tak jak prawiczki.Jak bym miał z jakąś cheterą wpaść w młodości i zmarnoiwać sobie życie to cieszę się że w sumie jeszcze dużo przede mną.A tu widze wszyscy z 1984 i wszyscy wolni...;-);-)

naukowiec923723483-Własnie w 2011 mam zamiar to zrobić i zaspokoić swoją ciekawość

Staralem sie wierzyc, ale to zawsze wychodzilo na to samo. Gdybym wiedzial co ze mna jest nie tak, to by mnie tutaj nie bylo. Wiem, ze sie ze mnie smieje masa ludzi, ale z kim mam pogadac ? Internet zostaje. Nie mam dziewczyny, nie mam za dobrych znajomych. Zawsze sie trafial ktos dodatkowo kto mi uprzykrzal zycie. Dzisiaj tez ktos mi sie chyba wlamal na gg, ktos mi nawet zabral poczucie bezpieczenstwa jakie mialem w internecie. To w sumie wszystko. Juz mozna sie smiac.

po pierwsze jak ktos sie smieje z ludzi to jest debilem skonczonym.. nie przejmuje sie taki mi pomysl sobie ze prawie napewno nie maja mozgow