Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prwaiczek 25 i pół

Nie lubię Sylwka bo wszyscy się ruchają po północy tylko nie ja

Polecane posty

Też nie jestem za śmianiem się z kogokolwiek ,ja ktoś komuś nie pasuje to się z nim nie spotyka i śluz

onzwlkp1984-Daj jej chwilę spokoju,dziewczyna sie masturbuje

Gość degrengoladaaaa
bagno, no nie mówiłam:? jak to rozmowa z tobą może wpłynąć na kobiety:P no no.....

Gość celestyna żak
cóz ... w uzalaniu sie i tak nie pobiję męskich dziewic z kafe :D

Gość Czesc, jestem jak zawsze w dom
Masz racje, ale jakos nie spotykam ludzi, ktorzy dobrze by mi zyczyli, ciagle tylko dosrywanie, brak poczucia bezpieczenstwa.

Gość celestyna żak
Bagno onzwlkp1984-Daj jej chwilę spokoju,dziewczyna sie masturbuje dla mnie jak dla kazdej normalnej kobiety masturbacja moze byc tylko jedna z form zaspokajania sie , dla Ciebie - niestety od wielu lat jedynam how dreadful :D ... i to jeszcze pod zdjecia kafeterjanek :D

Gość degrengoladaaaa
no właśnie chciał ode mnie wysępić zdjęcie, bo potrzebował świeżutkiego materiału do masturbejszyn nieładnie bagno

Gość celestyna żak
*jedyną :O on molestuje wszystkie o to, zboczuch jeden :O

celestyna żak-A żebyś wiedziała jakie mam z tego orgazmy i ile dziennie to byś mi zazdrościła:D

Gość degrengoladaaaa
mógłby przynajmniej udostępnić na forum swoją fotkę człowiek by się przekonał, czy warto cokolwiek wysyłać:P

Gość celestyna żak
Bagno celestyna żak-A żebyś wiedziała jakie mam z tego orgazmy i ile dziennie to byś mi zazdrościła zazdrościłbys sam sobie, gdybys wreszcie zmoczył :classic_cool:

degrengoladaaaa-Aż taka brzydka jesteś że mi nie chciałaś wysłać?Masz kompleksy?Powinnaś być zadowolona że ktoś się na twoim ciele podnieca

Gość celestyna żak
Prawiczek bez wiary Bo i Twoje problemy przy naszych są śmieszne. moze i śmieszne , ale moje ... ja przynajmiej nie mam problemow w interakcjach z innym ludzmi.. a ze zwiazek mi sie wali , bywa...:O

Gość degrengoladaaaa
Bagno, mną podniecają się faceci live, więc nie muszę mieć takich zbędnych bodźców, o jakich wspominasz Ale nie zaprzeczam, że interesujący jesteś ciekawe, czy masz takie gadane podczas spotkania w cztery oczy coś mi sie zdajesz, że w zderzeniu bezpośrednim wymiękasz

chcecie fotke od bagno dajcie spokoj... kiedys otowrzyl konto na nk i dodal swoje zdjecie w efekcie zablokowali mu konto za naruszenie regulaminu czyli zjebana gebe:D

celestyna żak-Ale wtedy ta cała fascynacja seksem szlag trafi,a tak zawsze jest ta nutka ciekawości.To tak jak z tym co jest po śmierci.Przeciż każdy jest ciekawy czy jest to nie niebo czy też nie.Wiec jak bym poznał seks to ciekowść i takemniczosć seksu szlag by trafił

Gość degrengoladaaaa
onzwlkp1984 - wierzę ci na słowo, więc cofam swoją propozycję, bo po co mi koszmary tej nocy

Gość celestyna żak
degrengoladaaaa no chyba Cie powaliło , ze on jest interesujacy :O zaraz walnie Ci cos w stylu " i tak nie zrozumiesz bo jestes kobietą "" " zwiazek jest tylko do seksu " no i najlepsze " jestem prawikiem, mogłem miec dziewczyne , ale nie chcialem"

Gość degrengoladaaaa
celestyna, ale ja lubię rozkładać takie osobowości na czynniki pierwsze (jakby tego nie rozumieć:P)

degrengoladaaaa-Tu masz rację,w realu jestem twardzie i nie wypuszczam pary z ust.Mimo że nie który kobiety uważają że jestem przystojny i nie jest to mama i ciocie tylko obce kobiety:D:DAle nie smiałość też może być urocza(podobno)

Gość celestyna żak
Prawiczek bez wiary "ja przynajmiej nie mam problemow w interakcjach z innym ludzmi.." Chcesz mi dosrać? Wiem, że jestem zj**ańcem. Związek się wali, będzie następny i znowu motyle w brzuchu. A my? Kolejny rok taki sam, następny też zero życia towarzyskiego do usranej smierci. dosrac to chyba Ty próbowałes mi... :O może bedzie , moze nie bedzie... co nie znaczy , ze nie mam prawa pouzalac sie sama nad soba.,, Bagno celestyna żak-Ale wtedy ta cała fascynacja seksem szlag trafi,a tak zawsze jest ta nutka ciekawości.To tak jak z tym co jest po śmierci.Przeciż każdy jest ciekawy czy jest to nie niebo czy też nie.Wiec jak bym poznał seks to ciekowść i takemniczosć seksu szlag by trafił jezuuuu, te Twoje wywody domorosłego filozofa... :P

Gość degrengoladaaaa
Bagno, ale ja mam nosa hehe pewnie po procentach się rozkręcasz znam ja takich kolesi

Ale musze przyznac że kobiety mają bardziej zjechaną psuchikę,bo w mojej wyobraźni to dziewica nie musi być wcale brzydka a w waszych to prawiczek obowiązkowo musi byc brzydalem.Myślę że jestem przykładem tegoi że prawik nie koniecznie musi być brzydki

Gość degrengoladaaaa
Bagno, a gdzie ty sobie pomieszkujesz?

bagno ale ty jestes prsytojny -powiedzial jego ojciec..."chodz tu synu na goraco kapiel" teraz juz wiecie drogie Panie dla kogo bagno jest przystojnym:D

degrengoladaaaa-Nie masz nosabo w necie na trzeźwo też jestem rozkręcony.Ale w realu to maskara i dlatego jestem prawik,moja uroda jest dość dobra ,ale smiałość do kobiet jest w realu tragiczna:-o:-o

Gość degrengoladaaaa
Bagno, czyli słabo, bo ja jestem bardziej z centrum a już myślałam, że mogłabym ci pomóc

onzwlkp1984-Jesteś facetem więc mam taką nadzieję że dla każdego faceta jestem brzydalem,nawet dla tego homo,więc się mną nie podniecaj:-o