Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prwaiczek 25 i pół

Nie lubię Sylwka bo wszyscy się ruchają po północy tylko nie ja

Polecane posty

Gość celestyna żak
Prawiczek bez wiary "dosrac to chyba Ty próbowałes mi... może bedzie , moze nie bedzie... co nie znaczy , ze nie mam prawa pouzalac sie sama nad soba.,," Nie. Dla Ciebie nawet lepiej. Bo teraz pewnie wdarła się już rutyna, a tak będizesz mogła przeżywać to na nowo. A pocierpisz może z miesiąc czy dwa mysląc, że to koniec swiata. no widzisz... ja wcale nie uwazam , ze to koniec swiata.. nie moj styl..

degrengoladaaaa-rzeczywiście szkoda,bo mam zamiar coś zmienić w przyszłym roku

Gość degrengoladaaaa
Bagno, poczytaj sobie, jak zostać samcem pua albo idź na kurs podrywu, bo inaczej czarno widzę twoją przyszłość no chyba, że trafisz na laskę, która będzie tak zdesperowana, ze sama się obsłuży hehe

ludziska nie jęczcie, zaraz północ. Odliczać mi tu ładnie minuty do Nowego Roku! A potem do łóżeczka :)

Wszystkiego Najlepszego w Nowym roku Panie i Panowie:) obysmy ten 2011 za rok wspominali dobrze.. czego Wam i sobie zycze!

Gość degrengoladaaaa
Szczęśliwego dla Was wszystkich!!!!

Gość celestyna żak
wszystkiego najlepszego wam wszystkim :)

onzwlkp1984-W realu to własnie w bijatykach zawsze byłem dobry.Bić i hajować umiałem a podrywać kobiet już nie.:-o:-o:-o Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!

korjonos-A mój pies siedzi obok mnie i się trzęsie z starchu :-o:-o

bagno to wlasnie to zmien skoro mailes odwage walic se po mordzie z kolesiami to sprobuj uderzyc do kobiet:) wiem ze to trudne.. tylko nie kozacz a bedzie si:)

Gość tesciu
ja siedze sam bo żona sie upiła i śpi a obiecała romantyczy nowy rok. I koto ma bardziej przejebane

onzwlkp1984-Łatwo powiedzeć a trudniej zrobić.Nie którzy maja siłę i warunki a mimo to boją sie z kimkolwiek bić czy uzywać agresji.I weź im wytłumacz że maja przewagę siłową.To samo ze mną,wytumacz mi że to nic takiego zagadać do dziewczyny,że może być fajnie itp>po prostu mam blokadę i tyle,nic z tym nie zrobię

bagno ja tez mialem ale wmowilem soebie ze jesli dostane kosza to tak jak dostac 1 w szkole zawsze mozna poprawic i uwierzylem w siebie i moge gadac z kobietami ba nawet strasznei to polubilem dam rade nei gadaj za duzo osobie... pytaj kobiety raczej o ich zycie..one lubia jak facet sie interesuje

Gość celestyna żak
onzwlkp1984 oni i tak tego nie zrozumieją :O powiedza Ci ,ze i tak nic nie wiesz i że nie jest to takie proste jak mówisz :P

Gość Czesc, jestem jak zawsze w dom
W nowym roku bedzie tak syfnie jak w 2010

celestyna chcialem byc dobry na nowy rok:) a zreszta prawda jest taka ze chocby nie wiadomo jaki kto bylby dobry w podrywaniu mezczyzn/kobiet to tak nei jest gwarancja sukcesu ze Ci w zwiazek pozniej sie nei rozpierdoli:(

W tym roku będę miał już 27 lat,do 30 to ok,a potem będe się już starzał:-(

Gość Fugazi
to znaczy wszystko jest zwiazane z seksem? sylwester = seks. wigilia = seks z milosci.

Gość celestyna żak
Fugazi to znaczy wszystko jest zwiazane z seksem? sylwester = seks. wigilia = seks z milosci. he? onzwlkp1984 prawda :D

No waśnie,to mnie wkurza że teraz mnóstwo facetów pyka sobie laski a jak nic:O

Gość celestyna żak
Bagno No waśnie,to mnie wkurza że teraz mnóstwo facetów pyka sobie laski a jak nic siedzenie na kafe, nałogowa masturbacja i utwierdzanie sie w przekonaniu, ze jestes niesmialy naprawde nie sprzyjają kontaktom seksulanym : onzwlkp1984 ja tam jestem i nigdzie sie nie wybieram :P

celestyna żak-Ja to doskonale wiem,do tego dołącz aspołeczność i masz mój obraz.Co nie znaczy że mnie wkurza że tyle ludzi ma seks a ja nie