Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prwaiczek 25 i pół

Nie lubię Sylwka bo wszyscy się ruchają po północy tylko nie ja

Polecane posty

Gość celestyna żak
Bagno celestyna żak-Ja to doskonale wiem,do tego dołącz aspołeczność i masz mój obraz.Co nie znaczy że mnie wkurza że tyle ludzi ma seks a ja nie Bagno, zlituj się nade mna ( z uwagi na smętny nastórj doprawiony alkoholem ) i się zastanów : skoro Twoim problemem jest nieśmiałosc ( o ile nie jest ona chorobliwa ) to naprawde to nie jest zadne wytłumaczenie . A wiesz co to znaczy aspołeczna jednostka ? bo z tego co piszesz, to akurat Ty taka osoba nie jestes wiec moja rada, przestan wyłudzac zdjecia , wyjdz do ludz i zacznij wreszcie podrywac dziewczyny... bo wiadomo .. trening czyni mistrzem

celestyna żak-Dobrze ci się mówi,bo jesteś kobietą i podrywać nie musisz.Wystarczy że zalożysz krótka mini,wieki dekolt i gotowe.Faceci mają gorzej:(:( jedna z wiekiem staję się bardziej śmiały:):):) Ps;Ładna jesteś?

Gość celestyna żak
"Wystarczy że zalożysz krótka mini,wieki dekolt i gotowe" ale co "gotowe" :O?? co do urody -kwestia gustu, nienarzekam ale zdjecia i tak nie dostaniesz:P

Gość celestyna żak
onzwlkp1984 celestyno zdjecia nie chce a numer gg on czy Ty:classic_cool:? .. czasami znaki diaktryczne robią róznicę:D

celestyna żak-A czemu nie dostane?A zresztą nie ważne. Ale masz powowdzenie czy nie?Bo jak się wystrzałaowo ubierzesz i do tego jesteś ładna to wystarczy ci mini i dekolt.A resztę załatwia facet,czyli cię podrywa i ciągnie cała znajomość,czyli ma łatwiej i tyle

celestyna żak-To jest on,nie pij już kobieto,bo jeszcze sie puścisz:-P

Gość celestyna żak
Bagno bo bys mnie zamęczał pewnie 💤 a tak w ogole to nie muszę wcale ubierac mini i dekoltu po pępek ..:P onzwlkp1984 :D

Gość celestyna żak
Bagno w ogole to co ma piernik do wiatraka ( czytaj : ubranie kobiety do Twojej niesmiałosci ) , skoro jestes niesmiały to zaden ciuch na lasce nie ułatwi Ci przełamania niesmałosci , a co wiecej czasami bywa tak , ze te "super zrobione " laski wrecz odstraszaja nawet tych, którzy nie maja problemów w znajomosciach na gruncie damsko- męskim achhhhh, te Twoje filozofiaaaa.. kupy sie nie trzyma :D

Gość pejaonomato
Ja mam faceta i się nie rucham, bo on zasnął :o W ogóle ostatnio jakiś zmęczony jest i z seksu nici.

celestyno czy usmiech znczyl "tak" to prosze napisz stosowna ingormacje na maila riddick7@gazeta.pl a jesli nie no coz..przynajmniej sprobowalem:)

A po cholere ci jej GG,ona jest z dolnego ślaska a ty z wielkopolski?Chcesz ją na seks czy jak,bo ja się nie znam:p

Gość celestyna żak
Bagno A po cholere ci jej GG,ona jest z dolnego ślaska a ty z wielkopolski?Chcesz ją na seks czy jak,bo ja się nie znam a coś się tak oburzył Bagnisty, co :D?

bagno jak bedziesz traktowal kobiety jako "przedmioty do ruchania" to z podrywu raczej beda nici jak chcesz sexu to idz n dziffki 100 to az chyba nie majatek co?

A to zapytać nie wolno?W końcu ja mam bliżej na dolny śląsk:p i muszę trenować sztuke uwodzenia:p

Gość celestyna żak
onzwlkp1984 bagno jak bedziesz traktowal kobiety jako "przedmioty do ruchania" to z podrywu raczej beda nici jak chcesz sexu to idz n dziffki 100 to az chyba nie majatek co? on tak zawsze :D spr maila

Gość celestyna żak
Bagno A to zapytać nie wolno?W końcu ja mam bliżej na dolny śląsk i muszę trenować sztuke uwodzenia no z takimi tekstami i podejsciem do tematu kariery nie wróże .. :P ale na Dolny Slask zapraszam, piekne krajobrazy, zabytki, dziewczęta ..:D

onzwlkp1984-Ale właśnie się od ciebie uczę jak wyrwać pannę na numerek:p Może mnie też się uda z bożą pomocą:p

Tym sie roznimy bagno ..ze chcesz wyrywac na numerek a ja pogadac proponuje na numerek to na zywo do pubu..

Gość celestyna żak
sie robi :)

onzwlkp1984-Fajna ściema,pogadać to ja mogę na tym forum,albo na NK,lub na sympatii.Ale oczywiście,idzie gadać na różne tematy.Dobra nie wnikam w wasze relacje.Przyjemniej rozmowy wam życzę w tym nowym roku;)

Gość celestyna żak
już jestem podniecona :)

Gość celestyna żak
podszywy kiedys mialy wiecej polotu Bagno ale do czegos trzeba zacząc , najlepiej od rozmowy :D

Gość celestyna żak
dziewictwo jest dla mnie jak kula u nogi, gdyby nie to, mogłabym liczyć na jakąś bliskość. Mam już cholernie dosyć dziewictw

celestyna żak-Jak wierzysz w związki między wojewódzkie to ok.:) Nie wnikam,skoro ty w desperacji i on to może że coś z tego będzie.Tyko pamiętaj ze po 30 to trudni męża załapać:) Więc nie pozwól żeby znów twój długotrwały związek szlag trafił:)

Gość celestyna żak
Bagno ja wierzę we wszystko , nawet w zwiazki na odległosc, homo, hetero, w nieskonsumowane tez wierzę !!! 😭 nie badz taki okrutny :(

Ale ja nie twierdzę że nie.Skoro jesteście przy kasie i stać was na podróże to ok.Koleją w obecnych czasach to nie polecam.Raczej samochód,ale niestety paliwo coś koło 5 zł z litr :-D Ale miłość nie zna pieniądza:-D

Gość celestyna żak
a zebys wiedział :D!!