Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jo Gould

Oglądacie TVP2 i POLSAT ? który sylwester Waszym zdaniem lepszy ?

Polecane posty

ja mieszkam w Wawie i to co widzę ...hmm nie żałuję że zostałam w domu... Zazdroszczę Wrocławiowi!!Pectus, Piasek, Natalia Lesz...Jeszcze Feel będzie...wszystko z klasą, ładnie...na Polsacie szoł i kicz na maksa...niby z pąpą ale wiocha

Gość =====================
ile masz lat??

Gość a ja wiemmmmmmmmmm
feela nie lubię, leszowej nie lubię, pectusa tak sobie, piasek jest gejem i boi się przyznać. Nic tam ciekawego nie ma. A w Warszawie doda jest :D

Gość bombektrombek
a co to jest pąpa?

Gość hdjsahcdsacnsack
ta sztuczna cichopkowa którą nam wpuszczają na siłę wszędzie i ON -plastic fantastic bleeeee ja oglądam tvn kogel mogel rewelka!!!

Gość a ja wiemmmmmmmmmm
oj, maleńczuk na polsacie :O

rozumiem sympatie i antypatie - ale tvp2 = wszyscy ładnie ubrani, a muzyka i wszystko jakieś takie czilałtowe z deka , teraz jakiś Volver ale też całkiem niezły...prowadzący eleganccy a na polsacie ? znowu Cichopek i Ibisz... i jakies konkursy nagrody i opowiastki "ciekawostki" :o a teraz jakiś po rusku śpiewa ten taki co go nie pamiętam Maleńczuk bodaj... co to kurfa i to całe rokset gwiazda dwóch piosenek?

Gość hdjsahcdsacnsack
dlatego proponuje tvn z komedią albo kino polskie z Bareją a małolaty macie swoje mtv:):)

bo na 2 dla młodszych, a polsat dla starszych:) mi podchodzi polsat

MTV to ogląda mój ojciec... czyli sugerujecie , że Doda jest dla odbiorców dojrzałych i statecznych a Afromental jest mniej ambitny ?

ale wiecie co wam powiem ? nie żałuję że nigdzie nie poszłam :) przynajmniej mogę oglądać i jedno i drugie i nie marznę! :) i jeszcze mogę pisać na kafe :)

a mia się wydaje że żal ci d.....ściska....21 lat i przed tv ja bym miała depresję

Ja jestem rodowitym Warszawiakiem i wstyd mi za MDM :( Choć może nie jestem obiektywny bo kurwa chronicznie nienawidze Młynarskiej :O

ile tam tych prowadzących? haha żal mi dupę ściska? ale z czym ? kto to teraz śpiewa na polsacie? ale zamula a jakie gęby na placu, i pomyśleć że miałam tam iść :P

Gość dgvsxvfdf
doda fujj kto za te jej wypociny placi tyle kasy,,,,,,,,,,,,,,,,,durne warszawskie polaczki buahahahaha za taka lebiode jaka jest doda

Doda to nic , ja sie pytam kto te próchna ze Szwecji zamówił? ja pieeerdole mają wymagania większe niż papież...ja rozumiem Lady Gaga czy Madonna, a takie Ace of Bace bez celebracji do wrocławia pojechali a kogo z siebie robi to stare roxete bez kitu rok temu latoya płakała na polsacie :(

oczywiscie ze polsat co najmniej dwie prowadzące były w czarnych skórzanych rurkach? (w tym ta jedna ładna czarnulka) , jak również wśród artystów było sporo skóropodobnych i "plastikowych" materiałów... czyli skórzane spodnie wróciły do mody!