Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nowy 2011 rok

Wpisz sie, a to czego pragniesz spelni sie w 2011 !

Polecane posty

Go艣膰 samanthaa99
najch臋tniej do mojej pochwy , a Ty Leviatan to taki tu uczuciowy jeste艣 bo艣 golas bezrobotny ciekawam czy by艣 by艂 taki jakby艣 mia艂 kas臋?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 panna 23
-szczesliwe ukonczenie studiow z b. dobrym wynikiem -znalezienie pracy, jak naszybsze -czystej, pieknej, pozbawionej zazdrosci i zaborczosci milosci..no Jego! konkretnie chce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszkaaa_29
chcia艂abym 偶eby ch艂opak do mnie wr贸ci艂...w co w膮tpi臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jogobella ja
呕ycz臋 sobie mn贸stwo szcz臋艣cia, mn贸stwo mi艂o艣ci, du偶o zdrowia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jasminowa
Chcia艂abym znale藕膰 wreszcie prawdziw膮 odwzajemnion膮 mi艂o艣膰, kogo艣 kto zostanie ze mn膮 do ko艅ca 偶ycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ak,skdf
chce byc ksiegowa i zeby P mnie pokochal!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moje Marzenia...
chcia艂abym 偶eby moja c贸rka by艂a zdrowa, szcz臋艣liwa i zawsze bezpieczna. By czuwa艂 nad ni膮 Anio艂 Str贸偶 i torowa艂 jej drog臋 w 偶yciu. Ja r贸wnie偶 偶ycz臋 sobie zdrowia i chcia艂abym do偶y膰 przynajmniej do roku 2025 i nigdy nie mie膰 problem贸w finansowych. ...niech si臋 spe艂ni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 J0anna
mi艂o艣ci 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mio-mio
Aby m膮偶 wr贸ci艂 do mnie i by艂 ze mn膮!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teli...
chcia艂abym ,aby moja c贸rka dosta艂a dobr膮 prace....wnuczka ,zeby nie chorowa艂a..chodzi do przedszkola...w艂asnie ma wiatr贸wk臋...!!! a ja?...przyda艂oby sie troch臋 schudn膮膰!!!no i zdrowia...dla nas wszystkich ...bo to najwa偶niejsze;) wszystkiego najlepszego w nowym roku ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gos..iek..
zycze sobie aby mnie kochal do konca swych dni,i ozenil sie ze mna ..i niech tak sie stanie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wybierz pseudonim
偶ycz臋 sobie dostania 艣wietnie p艂atnej pracy

Udost臋pnij ten post

By odezwa艂a si臋 do mnie moja przyjaci贸艂ka i by by艂o jak dawniej...... bo przez g艂upot臋 i brak zrozumienia doprowadzi艂y艣my do zerwania kontakt贸w. KCP wr贸膰

Udost臋pnij ten post

偶ycz臋 moim dzieciom 偶eby szcz臋艣liwie uko艅czy艂y szko艂y i realizowa艂y swoje marzenia sobie 偶ycz臋 otrzymania/wygrania/zarobienia du偶ej kasy, za kt贸r膮 kupi臋 w g贸rach agro gospodarstwo i b臋d臋 tam 偶y膰 spokojnie pas膮c owce, macaj膮c kury no i zdrowia sobie 偶ycz臋 i szcz臋艣cia w mi艂o艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzis jako pomara艅cza
chce by膰 z facetem, z kt贸rym 艂膮czy mnie wielkie uczucie(wzajemne, 偶eby nie by艂o)a to troch臋 skomplikowane, zdrowie urod臋 i kas臋 mam, to jest m贸j cel, by膰 z mi艂o艣ci膮 mojego 偶ycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nastroszone ptaszysko
mog艂oby bw tym roku troch臋 wi臋cej staruch贸w umrze膰 a i m艂odych te偶 , zgin膮膰 kierowc贸w na drogach - zreszt膮 zwi臋kszono im pr臋dko艣膰 to dobrze, kryzys by zmala艂 lu偶藕niej by si臋 zrobi艂o a i w TV by ciekawie by艂o , kilka katastrof - mieliby ludzie co po pracy robic zbierac sie i o czym plotkowac

Udost臋pnij ten post