Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy 2011 rok

Wpisz sie, a to czego pragniesz spelni sie w 2011 !

Polecane posty

Gość samanthaa99
najchętniej do mojej pochwy , a Ty Leviatan to taki tu uczuciowy jesteś boś golas bezrobotny ciekawam czy byś był taki jakbyś miał kasę?

Gość panna 23
-szczesliwe ukonczenie studiow z b. dobrym wynikiem -znalezienie pracy, jak naszybsze -czystej, pieknej, pozbawionej zazdrosci i zaborczosci milosci..no Jego! konkretnie chce :)

Gość myszkaaa_29
chciałabym żeby chłopak do mnie wrócił...w co wątpię...

Gość jogobella ja
Życzę sobie mnóstwo szczęścia, mnóstwo miłości, dużo zdrowia.

Gość Jasminowa
Chciałabym znaleźć wreszcie prawdziwą odwzajemnioną miłość, kogoś kto zostanie ze mną do końca życia

Gość ak,skdf
chce byc ksiegowa i zeby P mnie pokochal!!!

Gość Moje Marzenia...
chciałabym żeby moja córka była zdrowa, szczęśliwa i zawsze bezpieczna. By czuwał nad nią Anioł Stróż i torował jej drogę w życiu. Ja również życzę sobie zdrowia i chciałabym dożyć przynajmniej do roku 2025 i nigdy nie mieć problemów finansowych. ...niech się spełni...

Gość J0anna
miłości ❤️

Gość mio-mio
Aby mąż wrócił do mnie i był ze mną!!

Gość teli...
chciałabym ,aby moja córka dostała dobrą prace....wnuczka ,zeby nie chorowała..chodzi do przedszkola...własnie ma wiatrówkę...!!! a ja?...przydałoby sie trochę schudnąć!!!no i zdrowia...dla nas wszystkich ...bo to najważniejsze;) wszystkiego najlepszego w nowym roku ;)

Gość gos..iek..
zycze sobie aby mnie kochal do konca swych dni,i ozenil sie ze mna ..i niech tak sie stanie .

Gość wybierz pseudonim
życzę sobie dostania świetnie płatnej pracy

By odezwała się do mnie moja przyjaciółka i by było jak dawniej...... bo przez głupotę i brak zrozumienia doprowadziłyśmy do zerwania kontaktów. KCP wróć

życzę moim dzieciom żeby szczęśliwie ukończyły szkoły i realizowały swoje marzenia sobie życzę otrzymania/wygrania/zarobienia dużej kasy, za którą kupię w górach agro gospodarstwo i będę tam żyć spokojnie pasąc owce, macając kury no i zdrowia sobie życzę i szczęścia w miłości

Gość dzis jako pomarańcza
chce być z facetem, z którym łączy mnie wielkie uczucie(wzajemne, żeby nie było)a to trochę skomplikowane, zdrowie urodę i kasę mam, to jest mój cel, być z miłością mojego życia

Gość nastroszone ptaszysko
mogłoby bw tym roku trochę więcej staruchów umrzeć a i młodych też , zginąć kierowców na drogach - zresztą zwiększono im prędkość to dobrze, kryzys by zmalał lużźniej by się zrobiło a i w TV by ciekawie było , kilka katastrof - mieliby ludzie co po pracy robic zbierac sie i o czym plotkowac