Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieawwwtyyyy

Ciekawe ile dziewic straciło wlasnie dziewictwo

Polecane posty

Gość cieawwwtyyyy

bardzo interesujace

I są samymi szmatami i nic więcej:-P Ja też chce teraz dziewice

Gość cieawwwtyyyy
no na bank bylo pelno seksu widzialem na forach ,cztach i w sklepach jak gumy kupowaly

Gość gbjnyum
Bagno I są samymi szmatami i nic więcej] mam jest z ciebie dumna wiedzac jak ja nazywasz.

Gość gbjnyum
mama*

gbjnyum-Ależ oczywiście,co to za kobieta co się puszcza z byle kim:-P żal mi tylko tych pijanych i wyruchanych i tych biednych dziewic,co stracili dziewictwo a nami nie wiedzą z kim:(

Gość cieawwwtyyyy
nooo zeszmaciła sie jakas?

Gość lepsze to niż spektakl
kup sobie idioto małorolny, Super Expres i w dodatku tv, znajdź reklamę www.sexshop69.pl i tam dokonaj zakupu , Pochwa z cyckami. Jak będzie zapakowana fabrycznie, to będziesz miał pewnosć , że dziewica , mają hymen wmontowany, pomoże ci to stać się mężczyzną, a nie pierdzącą ciotą, co w kółko jęczy: chce dziewicę......palec se w dupę wsadz, posrańcu.

Gość hahaha457765
hmmm kumpel ma opis na gg: "ale bylo.. i Gruby zaruchal w Sylwka ..^^"

Gość hahaha457765
aha, laska co Gruby zaruchal mogla nie byc virgin

Gość hahaha457765
a tak wogole to juz jedna kolezanka (3 lata temu) i jeden kolega (w 2010) musieli(czy tez moze nie, ale wzieli) brac slub, z powodu bachorka z Sylwka no ten kumpel w 2010 to poznal ja 1 raz... w tego Sylwka 2009/2010 Bagno, wyobrazasz sobie ;> gdybys zrobil dzieciaka ;-]

Gość szmalczyk czy oliwa;)
martwia mnie ograniczenia jakim podlegacie ,pi***olicie cały czas o tym samym chcecie kogos uwarunkowac na niechec do dziewic ? ja juz przez was zaczynam patrzec na kazda dziewice z nieukrywana odrazą ...co bedzie jak pojawi sie agresja co gorsza podbudowana ideaoogicznie poczuciem misji...w tłuszczy nadal dżemią przeróżne demony rodem z wybpraw krzyzowych ,potrezbne wam te nowe stosy i po gromy ...?Wszystko to pewnie dało by ie jakoś zorganizować ,wypuszczajac lotne trójki na miasto w składzie jeden ankieter + dwóch laborantów... pardon deflorantów ;) Ludzie co co prawda często próbują udzielać odpowiedzi fałszywych lub wymijajacych z tzw intymnego sortu ..ale nie z naszym sprytnym ankieterem takie numery(od numerów bedą z resztą i tak defloranci;) po pierwsze nawet wyjątkowo zakłamana i próbująca kluczyć dziewica na widok specjalnie przygotowanej w tym celu protezy wacława , ukratkiem wyjętej przez ankietera(słabsze widzenie peryderyjne u dziewic to fakt nałukowy) wpada w stópor...reszte(tzw techniczne niuanse) zostawiam waszej wyobrazni ... faktem jest że po ziemi sto-mpa już o to jedno stworzenie niemiłebogu i poczuciu przyzwoitości mniej..:)