Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiopz

Nowy Rok chce kaszke...

Polecane posty

a i pytanie gdzie spedzacie sylwestra ? znowu przyjdzie juz idzie jest jeszcze malutki na dzis dostanie mleczko z buteli ...a Stary Rok gdzie jest poszedł w sina dal zapomniany ,a kto o nim pamieta eehh:9 machne Mu na dowidzenia jaki bedzie ten rok kto wie ? czy uda Nam zyc bez wojny bez wybuchów jądrowych ? czy bedziemy dla siebie milsi ,mniej zawistni? jaka bedzie kafeteria tego roku? czy jeszcze bedzie coraz nizej ,z marnymi podszywami ,które mysla ze sa zabawne Chociaz nie powiem nie które podszywa sa ,smiech az brzuch boli te moga zostac a po za tym teraz taklista kto wstał? kto jeszcze spi? ajakie tematy w tym roku czy jestem w cizy bo juz nie mam 3 dni czy zaciazyłam? czy maz mnie zdradza? a co zrobic czy te buty pasuja mi do spodnicy? a moze powoli .. bez kąśliwych uwag co? czy to pomarancz czy "czarny" zalogowany po drugiej stronie tez jest człowiek ?co? i tego wam zycze nie zapoinajcie ze po drugiej stronie tez jest człowiek i zwracajcie sie tak jak by do Was zeby ktos sie zwracał mówił pisał,kochani aby ten Nowy Rok był spokojny ...niech kazdy znajdzie cos dlasiebie..a cosami wiecie co chcecie tylko czy znajdziemy ?szukajmy czy bedzie nam dane znalesc szczescie? przeciez jest tak blisko a tak daleko ..wiara nam pomoze w wtym a czy cele beda wszystkie zrealizowane na pewno nie ,ale przeciez znowu przyjdzie Nowy Rok trzymajmy sie ciepło ....

a nikt nie pisze aaa Nowy roku masz gryzaka ,i obys był łaskawy...