Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maximarosa

Jestem prosytutką dla zamożnych.

Polecane posty

Mieszkam w Holandii, mój mąż całymi dniami siedzi w pracy, jestem wzorową żoną i gospodynią domową oraz członikinią country clubu, rano załatwiam sprawunki a popołudniami dorabiam... Jako prostytutka. Nie jestem luksusową prostytutką bo biore tylko 300 - 500 euro za stosunek ale przyjmuje tylko "Wybraną" klientele: lekarzy, biznesmenów, członków country clubu z których żonami nieraz pijam kawe...

Gość To po analu
No fajnie masz..

Cóż... jeśli kwalifikujesz się do mich wymogów i przylecisz do Holandii to też moge ci świadczyć moje usługi.

w holandi to będe przejazdem w niedzele. a przecież mogła byś rodakowi zrobić przyjemność

no ale mogli byśmy się spotkać bezinteresownie kawa klimacik i itd . wspaniały spontan

Gość kadjalksdha
jestes dumna z tego? piszesz jakbys sie chwalila;/

ludzi głupota nie zna granic. nie ma poszanowania dla siebie taka kobieta. jak można się tak zeszpecic

Gość kadjalksdha
szukasz klientow na kafe? odpwiedz mi na pytanie: co myslisz sobie jak cie dupa boli, a facet dalej cie pieprzy i konca nie widac? o tej kasie?

Nie, nie szukam klientów na kafe bo jak mówiłam jestem prostytutką tylko dla wąskiego grona osób i nie każdy może do mnie przyjść, a dupa mnie nie boli bo nie uprawiam seksu analnego.

Gość kadjalksdha
jesli nie szukasz klientow, to przyszlas sie chwalic. Czyli potrzebujesz albo pochlebsw bo czujesz sie jak szmata w glebi duszy i pustke wielka, albo czekasz na wyzwiska.... zobaczymy co cie kreci.... no dobrze, to jak cipa cie boli, to co myslisz? o tej kasie?

Gość chcesz zobaczyc
czy dobrze postepujesz i dostac pochwaly ewentualnie

Gość mam to samo z żoną
bez ograniczeń, bez prezerwatyw, kiedy chcę, bo jest we mnie zakochana, nie możemy mieć dzieci, więc możemy sobie dawć dowoli... dawać 300, czy 500 euro za poruchanko z babą co ma piczkę jak wiadro, rozruchaną na maksa, przez kutasy różnych rozmiarów....spadaj na ryj durna babo.....dam symbolicznie jedno euro pastorowi w kościele prptestanckim, żeby pomodlił się za ciebie, stara cioto.

Ja też dawałam pastorowi datki żeby sie za mnie modlił ale nic nie pomogło, nie moge przestać!! to jest jak narkotyk.

Gość ja współczuję twojemu
facetowi, że nic nie wie i taką świnię sobie znalazł.

Gość damianek234
czym zajmuje się country club że ty w nim uczestniczysz? Ilu masz facetów w ciągu jednej nocy?

Kiedyś mój mąż stracił na krótko prace, sąsiadka udawała wielkie współczucie a tak naprawde smiala m isie za plecami ze nie stac mnie juz na club, ze nie stac na nowy kabriolet itp. a teraz? jej mąż jest moim stałym klientem.

No jak to nie wiesz czym sie zajmuje country club?? :O country club to taki klub z restuarcajami, kortami tenisowymi, squashem i polem golfowym.

a facetów nie przyjmuje nocami tylko popołudniami gdy mąż jest w pracy, czasami mam 1, innym razem nawet 5... bywają dni że nie mam w ogóle klientow.

Ten club jest wyjatkowy bo do tego promuje agroturystyke i w ramach promocji nowej obory zaprosili ciebie jako polska swinie w holenderskim chlewie. 500 eur dostajesz za tydzien jak turysci sie ciesza kiedy chrzakasz im do szyby

Gość damianek234
to płacisz składkę klubową ? Ile kosztuje?

Gość alex..
w jakim miescie w Holandii urzedujesz?

Gość To po analu
Ta Holandia to taka wioska pod Bydgoszczą