Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc123.0

pomozecie??

Polecane posty

Hej wszystkim... jestem na stażu w Urzędzie Miasta i mam pewien problem:( chodzi o to ze musze napisac sprawozdanie z przebiegu stażu..... :( po pierwsze ja tam kompletnie nic nie robie....... :( więc nie mam pojęcia co ja moge tam napisac.... po drugie to jestem na stażu tylko jedną osobą więc nikt mi nie podpowie jak to zrobic , a moja opiekunka ma wszystko gdzies;/ weźcie pomożcie co moge napisac chociaz kilka prac jakie mozna wykonywac... z gory dziękuje

Gość fdddvfmiejmy
a w jakim w ogole dziale ejstes? wpisz ze prace pomocnicze albo cus

no tak ale to nie ma byc tylko prace pomocnicze;/ bo jak ja tam siedze pol roku i co tylko prace pomocnicze;/;/

Gość fdddvfmiejmy
no ale w jakim to d ziale siedzisz?

Gość fdddvfmiejmy
nie weisz jakie prace oni tam wykonuja? Ja pisalam to co rzeczywiscie robilam! a zawsze sie cos znalazlo

:D ja byłam na stażu tylko przez wakacje, żeby dorobić i w ogóle im nie oddałam sprawozdania i opinii, przyszło raz zawiadomienie z UP i tyle

Gość llkkiiuujj
to napisz ze nic nie robisz bo Ci panie zadnej pracy nie daja.prawdziwe, wiec czepiac sie nie powinni, no bo Ty, biedny stazysta, przeciez sie paniom z ksiegowosci narzucac nie chciales ze swoja pomoca, a skoro one nic nie dawaly do roboty to siedziales jak sierota. po C H U J takie osoby ida na staz, skoro doswiadczenia nie zdobeda, bo nie maja geby zeby sie odezwac i zapytac czy w czyms pomoc lub wprost powiedziec ze przyszli sie czegos nauczyc a nie na doopie siedziec. Aby kasa do kieszeni wpadla, prawda?