Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Gość prawik przeciez brzydula30
była chętna Ci popuścić szpary :D widocznie nie jest z Tobą tak źle jeszcze :P

Hmmm ... teraz mam 77 wiec mam problemy z pamiecia:)

teraz w styczniu się zapisuję na kurs wózka widłowego, jak go zdam to pewnie do jakiejś hurtowni :-) niskie ambicje wiem wiem ;)

Gość przecież prawik nie chce
niedziewicy a brzydula to się grzmoci na potęgę, podobno z kafetaruszami nawet się kopci :D

Gość pierwsza oferta!
fajny on to Ci sie udalo :D 🖐️ heh bez wiary I co w tym domu niby by ze mną robiła skoro ja nie mam żadnych pomysłów inicjatywy itp.? Siedzielibyśmy i patrzyli sobie w moczy? To starczy może na 1 miesiąc. No wiesz... jest pora patrzenia w oczy :D i jest pora patrzenia w inne punkty :D a jest pora ze trzeba otworzyc buzie* (*tzn. rozmawiac) Poproszę o przykłady. Zdarzyło mi się być w pseudotowarzystwie, niesmiały dalej byłem, może nawet bardziej. -gry planowsze-mwie calkei serio, scrabble, monopol :D -filmy -gotowanie -poza domem spacer -tylko we dwoje -zblizenia cielesne :D Co mam udowadniać? Zle wyglądam łysy, na to moga sobie pozwolić jedynie faceci o męskiej twarzy. Ja takowej nie posiadam. Posiadam słabe geny, do niczego się nie nadaję, jestem tchórzliwy, płochliwy, niesmiały, pasywny i do tego łysieję, jak 50 letni dziadzio, podczas gdy 99% facetów w moim wieku ma bujne gęste włosy. eh zle wygladam.... gorzej niz baba!:P dziewczyny C i mowily ze jestes przystojny wiec? wyparcie na potrzeby? Ale byli inni ludzie rodzice rówieśnicy? Tylko dziewczyna może cudownie zmienić? hmmm oczywiscie ze nie. ale jednak chodzi o stosunki wlasnei z nimi. one sa teraz kluczowe dla dalszego rozwoju :D Nie umiem zapraszać na randki nie umiem organizować wieczoru tylko we dwoje, nie umiem pisescic kobiety, nie umiem całowac, nie wiem kiedy co zrobić co powiedzieć jak się zachować, a moja mowa ciała zdradza że jestem na maksa sztywny i skrepowany jak nastolatek. Nastolatki moze i mają wianek ale są z reguły mocno rozrywkowe i nie chcą starego 24 latka nudnego jak flaki z olejem i do tego łysego, skoro mogą miec jurnego rowiesnika z bujną czupryną lub starszego faceta doswiadczonego w seksie, ogólnie i z kasą . no to trzeba by bylo poprobowac, potrenowac. ale w sumie po co, no nie? :D Auto żeby mieć szanse u dizewczyny? Nie zarabiam dobrze tylko przecietnie dla siebbie! Nie trzeba być znawcą kobiet by wiedizeć, że raczej nie chcą kolesia co nie potrafi piescic nic zorganizować i jedynie będize w domu siedział i tv oglądał lub grał na kompie. no tak duzej fantazji nie trzeba. ale wystarczy sie postarac, by byc choc troszke atrakcyjny Widziałem te niby perspektywy do konca studiów, starałem się je niby wykorzystać i gówno z tego wyszło. Nie będe siebie dłużej oszukiwał. aha. gowno z tego wyszlo bo tu siedziales i narzekalas jak baba :P

pewnie, a dojazd mam dobry, więc prawka też nie potrzebuję na razie ani auta :-) hehehe

Gość pierwsza oferta!
Ja auta nie potrzebuję, do tego mam paranoje, że wybuchnie jak będę w srodku. :D hahaha Prawiczek pora na leczenie.

myślałem o powrocie na studia od września, ale naprawdę nie wiem, czy jeszcze dałbym radę :-) poza tym jestem niezdecydowany i tak naprawdę nie wiem kim chcę być w życiu, nie mam jakichś pasji ani zainteresowań, w szkole uczyłem się dobrze, maturkę mam nawet dobrze zdaną :-) ale co z tego :-) kumpel mi mówił, że zrobiłem błąd rzucając studia :-) teraz wiem, że miał rację :-)

Gość pierwsza oferta!
jak tu sie nie smiac hipochondryku! :D nic mnie nie przekonalo. przekonuja mnie porazki. realne a nie te ktore rodza sie w Twoje glowie :) przekonuja mnie doswidczenia. znalazles sobei wymowki i tak bedziesz jechal na nich. a nieporadnoscia w sprawach damsko meskich zaslaniasz slabosc. bo jestes slabym czlowiekiem. i to nei dlatego ze lysiejesz :D 🖐️

Spróbuj jeszcze podjąc ostatnią próbę naprawy życia. Gdybym ja miał 20 lat jeszcze bym walczył. Nigdy nie jest za pozno;)

Gość pierwsza oferta!
Prawiczek bez wiary Spróbuj jeszcze podjąc ostatnią próbę naprawy życia. Gdybym ja miał 20 lat jeszcze bym walczył. Dupa :) przezybys te 4 lata dokladnei tak samo! fajny on idz na studia w takim razie dla kasy. wybierz kierunek maksymalnei przyszlosciowy 🖐️ a jak Ci sie nei cche to zrob chcoiaz inzyniera 🖐️ i pamietaj ze na imprezy to do dziewczyn z uniwersytetu :D 🖐️

Gość pierwsza oferta!
Prawiczek bez wiary Czy Tobie na mózg padło, domorosły psychologu? Zasłaniam słąbośc pisząc , że mam beznadziejną psychikę charakter i fizyczność? No to gratuluje, w takim razie co nie jest zasłanianiem słabości, skoro wytykanie ich to ich maskowanie? Nie. Nic nie padlo. Na kacu tez nie jestem :D masz slabosci. sam jestes slabym czlowiekiem. i w dodatku leniem! nic nie orbisz zeby cos zmienic! :P

Gość pierwsza oferta!
Prawiczek bez wiary A co do doświadczeń wystarczy mi to, że byłem poniewierany, nikt mnie nie lubił, unikano mnie, nie potrafiłem nawiązać nici porozumienia z ludzmi nawet gdy przezwyciezałem swoją niesmiałośc i zagadywałem. Może w Twoi mfajnym życiu gdzie byłas lubiana od dziecka jest tak, że wystarczy chciec i się to posiada. U takich ludzi jak ja ze zniszczoną od wczesnego dziecinstwa psychą nic się nie da zrobić. Boimy sie własnego cienia, mamy o sobie mniemanie jeszcze niższe niz inni mają o nas. nikt Cie nie lubil? hmm to inaczej. nie kazdy musi Cie lubic! nie musisz byc otoczony licznym gornem przyjaciol. znajdz jednego a juz bedziesz bogaty :D ze sie tak wyraze w nawiazaniu 🖐️ naleze do osob chyba skrajnych :D sa ludzie ktorzy mnei uwielbiaja (garstka) i nienawidza :D i bardzo dobrze mi z tym :P po co mi kupa ludzi nieszczerych? jestem oddanym przyjacielem a oni moimi. nie potrzebuje figurantow :D rozumiem ze masz problem. wiec zostaiwasz go? czy prbujesz go roziwazac?

Gość pierwsza oferta!
lysielcu :D Ty chesz zmian? nie rosmieszaj mnie! musisz byc troszke bardziej pragmatyczny wiesz? wioecej chciec od zycia! ale co ja Ci bede mowic :P przeciez Ty nie chcesz zmian! nic nie robisz w tym kierunku!

Gość naukowiec73678126376
"Niestety u mnie w rodzinie większość żyła około 80-90 lat więc pewnie mi też tyle będzie dane. " ALE MASZ DOBRE GENY :-) "Spróbuj jeszcze podjąc ostatnią próbę naprawy życia. Gdybym ja miał 20 lat jeszcze bym walczył." Masz 24 tak... Kur.w.a musisz przeczytac ksiazke "Poszerzone pole walki", tylko koniecznie do końca, koleś miał 30 i walczył Michel Houellebecq - Extension du domaine de la lutte (przekład polski: "Poszerzenie pola walki") autor ksiązki i bohater ksiązki też są informatykami ...

Gość pierwsza oferta!
wiesz co Ty teraz robisz? starasz mi sie udowdnic swoja racje. i nawet gdy w ktoryms punkcie sie mylisz to nie przyznasz sie do tego. nie chcesz zmian. i tutaj wszystko sie konczy. szkoda czasu 🖐️

Gość pierwsza oferta!
Faith Hope Glory PZW ma dobre życie zarabia około 3 tys zł i może sobie jechać na wycieczkę do Czech lepiej zeby jechal na ukraine :D 🖐️

Gość pierwsza oferta!
nic o sobie nei powiedzilam:P kazdy ma swoje problemy.inne bo inne. ale kazdy je roziwazuje a nie chowa glowe w piasek :) lysy strusiu !

Gość pierwsza oferta!
pokrzepienie serc dobre :D jak prkatyka kafeteryjna pokazala dziewczeta ktore stary Ci sie pokazac ze jest dla Ciebie sznasa poniosly kleske! wiec ja nawet nie prbuje w ich tonie. napisalam co mysle. potrzeba jest Ci pomoc. & mnie pierdolenia od rzeczy i przekomarzania sie!

Gość pierwsza oferta!
nie znam. ba nie obchodzi mnie ono :) i nie o proby chodzi. nie o walke w ktorej nei osiagnales celu. chodzi o to by isc na przod zdobywac cele. gdy sie cofasz. trudno. ale wazne zeby isc dalej i reazliwac cele. Prawiczek bez wiary Takie życie w nceie moze sobie poużywac ponasmiewać się z łysiny takie okropne poczucie humoru:P :classic_cool:

Gość pierwsza oferta!
pouzalaj sie jeszcze. tak noworcznie :)

Gość pierwsza oferta!
nie czepiaj sie! ms.! bo bedie ze ssmiejesz sie z lysych 😠

Gość pierwsza oferta!
:) pozdrawiam noworocznie 🖐️