Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Gość Zuzanna Ameliia
od lat liczę na porządne prawicze przepychanie komina a oni tego nie widzą :(

Gość ????
Zuzanna Ameliaa to juz im tak weszło w krew , ze byc moze niektórzy z nich naprawde tak mysla :D hmmm... ciekawa jestem jak wyglada reszta ;)?? pewnie tez nie straszą swoim wyglądem ale pomarudzic zawsze trzeba :P

Gość mam takie wady wyglądu jak
- 169 cm wzrost - piwny brzuch - zakola - łysinę na czubku - prześwity z przodu - krzywe zęby - wystająca dolną szczękę - kaprawe oczy

Gość Zuzanna Ameliia
Podszyw wysil sie bardziej. Nowy Rok dzisiaj. Korhonos to wrzuc swoja fotke:

PzW, ja Ci pomóc takim pisaniem nie mogę. Na pewno ktoś może. Ja się kiedyś bałem cienia samego siebie, wszystko mnie przerażało i wydawało się nie do przeskoczenia. Zdaje sobie sprawę, że nadal jestem po tyłach i może nie będę miał nigdy tego na czym mi zależy. Ale nie czuje się już tak jak jeszcze 3-4 lata temu jak gówno, któremu nic się nie może udać. Nie myślę co dzień po przebudzeniu, ze powinienem ze sobą skończyć bo moje życie nie ma sensu. Pamiętasz jak wklejałem dużo zdjęć do stopki na kafe swego czasu? Chyba już tu byłeś, to było tak ze2-3 lata temu. Ja się wtedy bardzo wstydziłem samego siebie, miałem jebane kompleksy. Ale robiłem to bo mi jakoś to pomagało. Teraz nie mam z tym problemów, wysłać swoje zdjęcie komuś, spotkać się z kimś czy tym podobne. Mogło się wtedy to wydawać bezsensowne, ale to była taka forma terapii. I pomogło. Jak wiele innych dziwnych i głupich rzeczy. Zacznij robić to samo, nawet jak wydaje Ci się to bezsensu i w jakiś sposób Cię to przeraża. Nie wstydź się samego siebie. I spotykaj się z ludźmi, a bądź miłym dla tych, którzy dla Ciebie tacy będą. Nic na siłę, nie ma co ludziom w dupę włazić. Trzeba jakąś kulturę zachować, ale nic poza to. Ja kiedyś PzW myślałem ciągle o samobójstwie, dosyć miałem już wszystkiego. Nic nie miało sensu. Teraz lepiej sobie radzę z problemami, choć też bywa ciężko. Ale jakoś szybko dochodzę do w miarę jako takiej równowagi. Skoro było tak źle, a jest w miarę OK, to znaczy, że można coś zrobić. Wiadomo, każdy jest inny, ale to nie jest tak, że możesz z góry przewidzieć co się stanie. Zakładanie z góry porażki jest nierozsądne. Skoro widzisz, że masz naprawdę spore problemy ze sobą to zastanów się, zaryzykuj, udaj się do specjalisty. Nie warto spróbować, tak naprawdę absolutnie nie masz nic do stracenia. A to, że są ludzie, którym do końca nie jesteś obojętny to oboje wiemy. Łap się czego popadnie, bo ten dystans do rówieśników będzie się inaczej pogłębiał. A możesz go zmniejszać i być przeciętny. Myślę, że nawet więcej niż przeciętny. Ja coś zacząłem robić ze sobą tak w wieku 28 lat. Po 2 latach było już lepiej, po 3,5 jest jeszcze lepiej. Daleko mi do stanu w którym bym się w pełni mógł cieszyć życiem, ale jakiś progres jest. Masz 4 lata przewagi nade mną i poukładane sprawy zawodowe (to jest ważne). Za 4 lata możesz się śmiać z dużej części swoich problemów. Spróbuj, idź do porządnego psychologa. Nie kończ tak jak Cartoon, który tu jest od lat. Nie pisze Ci tego wszystkiego złośliwie, uważam po prostu, że jesteś w stanie wyjść na ludzi.

Gość ty też masz szanse
jak takiemu kolesiowi się udało :classic_cool:🖐️

Gość ????
korjonos Po co? Nie wiecie jak wygląda ktos brzydki? hmmm... ja wiem .. jestem tylko ciekawa, czy rzeczywiście jest tak jak piszesz ...

Gość ????
ALTERO to jest chyba bardzo rozsądny facet :)

Chcesz wiedzieć jak wygladam? Wyobraź sobie kogoś niezwykle przystojnego, wysokiego, o pięknych rysach twarzy i nienagannej fryzurze. Na jego widok wszystkie kobiety mdleją z zachwytu. Za jeden usmiech dziewczyna oddałaby mu wszystko, łącznie z cnotą. A teraz wyobraź sobie jego dokładne przeciwieństwo. To właśnie jestem ja.

Gość alterek stracił dzie
wictwo? kiedy?

Gość Zuzanna Ameliia
Podszyw zlituj sie. Co to za linki i co to ma wspolnego z tematem. Korjonos a na maila odwazylbys sie wyslac zdjecie?

Gość ????
korjonos Chcesz wiedzieć jak wygladam? Wyobraź sobie kogoś niezwykle przystojnego, wysokiego, o pięknych rysach twarzy i nienagannej fryzurze. Na jego widok wszystkie kobiety mdleją z zachwytu. Za jeden usmiech dziewczyna oddałaby mu wszystko, łącznie z cnotą. A teraz wyobraź sobie jego dokładne przeciwieństwo. To właśnie jestem ja. co za bzdety ... myslisz , ze jest ktos taki do kogo wzdychają WSZYSTKIE kobiety :O? skąd wiesz co mi sie podoba? jaki typ ? uwielbiacie genralizowac i to jeden z waszych większych problemów

Gość neandertalczyk mu popuscił
neandertalczyk mu popuscił jak w rui był :classic_cool:

Rozsądny? Nie powiedziałbym :D. Po prostu mam prawie 32 lata, co by nie mówić troszkę już przeżyłem i swoje też przeszedłem. I mam prawo mówić, ze można cokolwiek zrobić i czuć się z tym lepiej, bo zaliczałem się do tej samej kategorii ludzi co PzW - prawik przegraniec. Pewnie dalej nim jestem (przegrańcem), ale nie wiedzę już wszystkiego w czarnych barwach. Wiem, że mógłbym być z kimś i jakoś sobie sprawy poukładać. Tylko, że ja w pewnej kwestii nie chcę się zmienić i dlatego różowo nie ma. Ale czasami bywa, wtedy jest fajnie :). Warto próbować coś zrobić dla siebie, choćby dla przeżycia paru pięknych chwili. W sumie człowiek zapamiętuje właśnie takie rzeczy, a nie szarzyznę dnia codziennego.

Gość dziewczynkamallinka
Creama to już wszyscy chyba widzeli. Co jakiś czas ktoś go wkleja.

"zaruchał i zgrywa cwaniaka" Dlatego właśnie sądzę Cartoon, że będziesz wiecznie sam. Seks nie jest aż tak istotny, wolałbym go nie mieć, dalej być prawikiem, a mieć perspektywę kochania się z kimś wyjątkowym dla mnie, bycia z taką osobą. Nawet jakbym miał na to poczekać jeszcze parę latek. Ale w życiu na nic gwarancji nie ma niestety.

Nie generalizuje, po prostu chciałem w jakis sposób ukazać swoją brzydotę. Skoro samo "jestem brzydki" nie wystarczyło, musiałem uciec sie do porównania.

Gość Zuzanna Ameliia
Kto zdecydował o budowie meczetu na miejcu gdzie może się znajdować reduta Ordona? Dokonała tego rada dzielnicy ochota podczas obrad 28 listopada 2008. Przedstawiamy obszerne fragmenty protokołu z posiedzenia rady. Pani Anna Zbytniewska i Pani Małgorzata Rojek które wypowiadały się podczas posiedzenia rady i popierały plan budowy centrum (kultu)ry należą do klubu radnych PO. Swoje obawy w stosunku do budowy wyrażali Pan Piotr Krasnodęmbski, Pan Łukasz Kwaśniewski i Pan Jan Kasprzyk z klubu radnych PiS.

Gość Zuzanna Ameliia
Altero - teraz to juz pojechales. Na etapie zakompleksionego prawika inaczej pisales.

Gość Zuzanna Ameliia
Podszyw zaloz inny temat.