Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Widzę że pwz na prawdę ma nierówno pod sufitem ja mniemam że byłem bardziej dokuczany a mimo to jak chodzi o relacje między ludzkie to jakoś idzie ale co z tego skoro jak chodzi o dziewczyny to jesteśmy na tym samym poziomie

"Nagroda za lata pracy z terapeutą nie bedzie to , ze znajdziesz sobie BABE ALE TO ZE BEDZIESZ ZADOWOLONY Z TEGO, ZE NADSZEDŁ KOLEJNY DZIEN !!! ze nie masz mniej lub bardziej urojonych kompleksów, ze masz zycie towarzyskie, ze ludzie nie patrza na Ciebie jak na popie**oleńca i zastanawiają sie czy sie Ciebie bac czy się z Ciebie smiac, ze ZYJESZ ? kobieta to tylko naturalne następstwo tych zmian , rzekłabym , ze to ich efekt uboczny" Zgadzam się z tym w całej rozciągłości. Może Ty nawet nie będziesz się chciał z nikim na stale związać, Twój wybór, nie musisz mieć tak jak np. ja. Ale pewność siebie jakaś na pewno zyskasz bo teraz sam się skazujesz na to życie które masz. To się samo nie rozwiąże PzW, nie czekaj na nie wiadomo co. Jeśli robisz mimo wszystko coś w kierunku poprawy swojego życia, to nasil to. Bo to chyba za mało. Jeśli nie, to już nie masz czasu żeby zwlekać. Naprawdę za 2-3 lata wciąż będziesz młody, możesz zarabiać jeszcze więcej niż teraz (więc mieć jakąś stabilizację finansową), zmieni Ci się spojrzenie na świat - możesz czerpać przyjemność z życia. Próbuj, po raz kolejny Ci powtórzę - gorszego gówna niż teraz masz nie będziesz miał, może być tylko lepiej. No, chyba, że nie zrobisz nic i będziesz tu siedział - wtedy będzie jeszcze gorzej, ale już niewiele. A później może być już koniec wszystkiego, nie dasz rady, ześwirujesz. Nie widzę w Tobie siły żeby tkwić w takim czymś. A to wymaga siły żeby nie odlecieć. Więc znajdź siłę żeby się zmienić. Pierwszy krok to pokonanie wstydu i uprzedzeń. I przestań się bawić we wróżkę. Może to niewiele pomoże, a może wiele. Nie wiesz tego. Podejmowałeś próby, owszem. Ale to nie to samo, teraz jesteś dorosłym, w pełni świadomym człowiekiem. Teraz to zupełnie co innego. Krótka piłka - albo się poddasz, albo zaciśniesz zęby i po raz kolejny będziesz wtaczał ten głaz jak Syzyf, bez żadnej gwarancji, że się uda. Nikt Ci nigdy gwarancji na nic nie da, a jeśli do - to jest niewiarygodny. Ale pomyśl ile możesz zyskać, może szanse są 10%, 20%, może większe, może mniejsze. Ja sądzę, że większe. Ale to co możesz zyskać jest nie do przecenienia, według mnie w Twoim wypadku gra jest warta świeczki. Ja spadam, trzymajcie się .

Gość ????
Zuzanna Ameliia ???? wyluzuj . Naprawde. Podejdz do tego z przymruzeniem oka. alez ja jestem wyluzowana niczym kaczka bez kosci :D ale zastanawia mnie ile z tego jest pozą a ile prawdą

Naprawdę za 2-3 lata wciąż będziesz młody, możesz zarabiać jeszcze więcej niż teraz (więc mieć jakąś stabilizację finansową Bzdura. W każdej chwili mozesz wrócić do punktu wyjscia. Chcesz zaczynać od nowa wieku 30lat? A potem co? Stabilizacja finansowa około 50tki i wtedy zaczynasz żyć? Za późno na wszystko.

Gość ????
ALTERO 🖐️

"Problem w tym, że prywatnie ja jestem dokładnie taki sam jaki byłem." Nie jesteś, zacząłeś na kafe choćby pisać i jakieś znajomości zawierać. Idź troszkę bardziej do przodu, przestań myśleć kategoriami - jestem gównem, wszyscy tak na mnie patrzą. Tak nie jest. Normalni ludzie (nie jakieś zjeby) wyrabiają sobie zdanie o innych kiedy ich jakoś poznają. Dawaj się poznawać, nie jest tak, że masz tylko wady. Jeśli ja to widzę, ktoś kto nie jest Twoim fanem, to osoba z którą masz czystą kartę, czy jakoś Cię lubi na pewno dostrzeże też dobre rzeczy. A Ty po prostu się rozwijaj, rób tak, żeby przybywało dobrych rzeczy, a ubywało złych. Zresztą, każdy ma mnóstwo wad, trzeba się nauczyć patrzeć na zalety i jeśli te przeważają to akceptować wady. Dobra, teraz już naprawdę spadam .

Gość Zuzanna Ameliia
Gratuleje PZW - masz talent. ???? - a jak Ci sie wydaje?

Gość to gadanie nie ma żadnego
sensu. Kiedyś chłopaki dojrzeją i im przejdzie albo nie przejdzie gadanie do nich nic nie da. Choćby tomek, od ilu lat tutaj pisze jak to za rok będzie miał dziewczynę? i co? i nic ile osób go nawracało? jak sam na to nie wpadnie to nic to nie da a takiemu offermie to się tylko pogorszyło :classic_cool:

"Jeżeli terapia mi tego nie da to dla mnie nie ma ona żadnego sensu skoro najlepszy etap życia i tak mam już za sobą." Eh, jeszcze jedno. Terapia da Ci tyle, ze to nie będzie bolało i nie będziesz patrzył w przeszłość, tylko w przyszłość. Czyli nie będziesz myślał o tym czego nie miałeś, tylko o tym co możesz mieć. I nei pierdol, nie masz najlepszego etapu życia za sobą. Najlepszy masz dopiero przed sobą. I wiem, że nie piszesz tylko o seksie, nawet może dzisiaj w ogóle. Ale to wszystko jest ze sobą powiązane, wciąż możesz mieć te wszystkie uczucia i emocje, tylko wiadomo, ze teraz jesteś już dorosłym facetem i musisz czymś przyciągnąć do siebie kobietę, zaimponować. Możesz inteligencją - człowiek inteligentny nie jest nudny. Wiele rzeczy które teraz Ci się nie chce robić z przyjemnością robiłbyś za namową dziewczyny, która by Ci się podobała, coś być czuł. A, że głupkiem nie jesteś to dałbyś radę. Ale wszelkie możliwości odrzucasz przez zaniżoną samoocenę i ten pierdolony wstyd. To jest Twój problem i to wyeliminuj, albo ogranicz, a nie będzie źle. Może być dobrze.

Gość ????
Zuzanna Ameliia Gratuleje PZW - masz talent. ???? - a jak Ci sie wydaje? no własnie myśle , ze chociazby w przypadku Prawiczka to nie jest tylko poza ...to jest net, zupełnie niezagrazajce miejscie dlatego tutaj rzeczywiscie najłatwiej wyrzucic z siebie to wszystko co Cie męczy, wiec wierze ze może to byc prawda... mam za to wrazenie ze zupełnie inaczej jest w przypadku np. FHG ;)

Gość Zuzanna Ameliia
PZW - poczytaj sobie jeszcze raz posty Altera. On napisal bardzo duzo bardzo madrych rzeczy.

Gość prawiczek 26 ;]
PWN ..nolife to ostatnio modne i fajne słowo ..dam Ci rade ..zacznij grać w gry mmorpg nie dla postaci ,nie dla lvl tylko dla ludzi tam grających ...Wiesz ile ludzi gra w takie gry w wieku 20-40lat? Upatrz sobie jakąś grę np World of Warcraft znajdź tam sobie fajną gildię taką gdzie jest fajna atmosfera ,gdzie są ludzie starsi 20/25+ gdzie są również kobiety i podstawa gdzie jest teamspeak...Tak to jest cudowne lekarstwo na nieśmiałość. Na początku zainstaluj go sobie i możesz ludziom ściemnić że nie masz mikrofonu ble ble ,ale będziesz ich słuchał i się oswajał. Sam gram w taką grę i można tam spotkać mnóstwo interesujących i podobnych do siebie ludzi. Nawet nie zdawałem sobie sprawy ilu takich ludzi jest ...ludzie spędzili obecnego sylwestra na teamspeaku to chyba lepsza opcja niż siedzieć w domu i płakać ? Bierzesz drina + teamspeak i jest wesoło sam na początku nie musisz nic mówić. Ja osobiście mam teraz misję skończyć studia i muszę ograniczyć grę do 0 najlepiej ,ale w twoim przypadku jest myślę wskazane ;] ...tam każdy to nolife ;] każdy jest w pewnym stopniu dziwny ;] ..duży procent ludzi funkcjonuje praca - dom -gra. wiesz ile kobiet w wieku 20-40 lat gra w takie gry ? masakra. Polecam

pewien gatunek ludzi jak choćby ci co wysyłają te drogie smsy nie istnieją ludzie to mają kasiorę

Gość ????
to FHG tak długi tu siedzi :O??? i ciagle nawija o tym 2012 ?? czy moze ta data sie przesuwa :P??

Gość Zuzanna Ameliia
PZW to nie o to chodzi ze sciemniasz. Piszesz tak jak piszesz. Dla mnie piszesz tak jak to sam widzisz a moze troche tak jak chcialbys to widziec. Czy ja Ci kiedys proponowalam ogladanie rzezby?

Gość prawiczek 26 ;]
PBW ..nolife to ostatnio modne i fajne słowo ..dam Ci rade ..zacznij grać w gry mmorpg nie dla postaci ,nie dla lvl tylko dla ludzi tam grających ...Wiesz ile ludzi gra w takie gry w wieku 20-40lat? Upatrz sobie jakąś grę np World of Warcraft znajdź tam sobie fajną gildię taką gdzie jest fajna atmosfera ,gdzie są ludzie starsi 20/25+ gdzie są również kobiety i podstawa gdzie jest teamspeak...Tak to jest cudowne lekarstwo na nieśmiałość. Na początku zainstaluj go sobie i możesz ludziom ściemnić że nie masz mikrofonu ble ble ,ale będziesz ich słuchał i się oswajał. Sam gram w taką grę i można tam spotkać mnóstwo interesujących i podobnych do siebie ludzi. Nawet nie zdawałem sobie sprawy ilu takich ludzi jest ...ludzie spędzili obecnego sylwestra na teamspeaku to chyba lepsza opcja niż siedzieć w domu i płakać ? Bierzesz drina + teamspeak i jest wesoło sam na początku nie musisz nic mówić. Ja osobiście mam teraz misję skończyć studia i muszę ograniczyć grę do 0 najlepiej ,ale w twoim przypadku jest myślę wskazane ;] ...tam każdy to nolife ;] każdy jest w pewnym stopniu dziwny ;] ..duży procent ludzi funkcjonuje praca - dom -gra. wiesz ile kobiet w wieku 20-40 lat gra w takie gry ? masakra. Polecam

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
"dam Ci rade ..zacznij grać w gry mmorpg nie dla postaci ,nie dla lvl tylko dla ludzi tam grających ...Wiesz ile ludzi gra w takie gry w wieku 20-40lat? Upatrz sobie jakąś grę np World of Warcraft znajdź tam sobie fajną gildię taką gdzie jest fajna atmosfera ,gdzie są ludzie starsi 20/25+ gdzie są również kobiety i podstawa gdzie jest teamspeak...Ta" buhahahahahah ah hah ah ahaha ha hah ah a ahah ah ah aha h ah aha h ah o kurwa :D

Gość Zuzanna Ameliia
"Jego problemy leżały gdzie indziej, a to był tylko wynik" Dokladnie PZW dokladnie: Proponuje abys w najblizszym czasie wybral sie do jakiegos muzeum rzezby. .

Gość Zuzanna Ameliia
PZW Ty ze soba zyjesz juz 24 lata i jak do tej pory nie znalazles rozwiazania swoich problemow. Wiec co z tego ze zyjesz ze soba te 24 lata? To troche tak jak z oparzeniami. Jak wsadzisz reke we wrzatek to bedziesz wiedzial jak to boli. Jak spotkasz sie z innym co tez wsadzil reke we wrzatek to mozecie sobie obaj pogadac o tym jak to cholernie boli. I na pewno nikt inny oprocz Was lepiej tego nie bedzie wiedzial. Ale co to zmieni? Jak bedziesz chcial cos z tym zrobis to musisz pogadac z kims kto moze nigdy sam reki nie oparzyl ale wie jaka masc na to polozyc aby sie szybko zagoilo i jakie dac cwiczenia aby ta reka byla sprawna. Jak daleko mieszkasz od Krolikarni?