Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Gość prawiczek 26 ;]
"prawiczek 26 ;]" Dzięki ale ta rada nie jest dla ludzi którzy się wstydzą samego siebie. To jest dla ludzi którzy z samym sobą czują się w miare komfortowo. Gówno prawda myślisz że tam grają sami super komfortowo czujący się ze sobą ? Nie. Nie grałeś nie widziałeś to nie wiesz. Grają tam ludzie różni ,a w nich również tacy trochę zagubieni w tym kobiety ,które są nieśmiałe ,zakompleksione, znudzone przestraszone. Podstawa tutaj to znalezienie sobie odpowiedniej gildii wyczucie ludzi po tym jak piszą czy są ok czy nie. Z czasem się oswoisz być może kogoś polubisz i ten ktoś polubi ciebie i może to być kobieta. Wiesz ile ludzi się przełamywało żeby cokolwiek powiedzieć przez teamspeak ..jedni się czaili kilka tygodni/miesięcy aż w końcu dali radę i jakoś potem im z górki poszło.Myślisz że oni nie mieli problemów z samooceną ? Tam jest mnóstwo ludzi z zaniżoną samooceną. Gra daje 2 satysfakcję czyli równoległe rozwijanie postaci(rywalizacja + poczucie siły) i nawiązywanie kontaktów z ludźmi

Gość Zuzanna Ameliia
FHG - badz tak uprzejmy i odblokuj te moje nicki ktore zablokowales. Brzydota to pojecie wzgledne. Popatrz na Altera. Kiedys byl tak brzydki , ze nie wychodzil na ulice a teraz nagle wyprzystojnial. Cie4kawe , nie? A przeciez operacji plastycznej nie robil?

Gość Naastoletniaa
Moim zdaniem to wlasnie powinienes poznac jakas dziewczyne duzo mlodsza od siebie, taka ktora sie duzo uczy. Moze wtedy nawiaze sie miedzy wami nic porozumienia

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
"ra daje 2 satysfakcję czyli równoległe rozwijanie postaci(rywalizacja + poczucie siły) i nawiązywanie kontaktów z ludźmi " to jest tak samo dobre jak siedzenie na kafe gadka o prawictwie czy niedziewicach da dokładnie tyle samo w kontaktach w realu. Koleś poznaje kogoś nowego, załóżmy dziewczynę i....? Opowiada jej jak zabił troll na 25 levelu? :P Takie coś jest tylko proteza normalnych kontaktów i problemu nie rozwiążę a może jeszcze pogorszyć. To tak jak zamiast się leczyć to człowiek łyka coraz więcej paracetamolu... bo boli. A potem jest już za późno :P

Gość ????
offerma 🖐️ a co Ty taki nerwowy :P?

Gość Ile Pan Altero ma
lat?

Gość prawiczek 26 ;]
W Silkroad'a nie grałem ,ale ze słuchu mi wiadomo że tam i w Metina gra w większości dzieciarnia. Proponuję WoW , Runes of Magic ta 2ga darmowa. No i co najważniejsze to odpowiadająca Ci gildia ,a ogłaszają się nie raz takie np 22lata + trzeba dobrze trafić zanim człowiek zacznie się z tymi ludźmi w grze jakoś "zżywać". Chodzi mi generalnie ,abyś miał kontakt z ludźmi przynajmniej przez ten komunikator głosowy potraktować to jako terapię ,a może nawet będziesz miał farta i trafisz na psychologa w gildii ;]

Gość ????
no przeciez pisał ile ma lat : 31, 5 :D

Gość Zuzanna Ameliia
???? - a Ty kto?

Gość prawiczek 26 ;]
eee to sorry ale na to to ja jestem zbyt niesmiały. to piszę że na początku sam nie musisz gadać przez komunikator tylko będziesz słuchał innych jak gadają ,a tym im będziesz odpisywał. Gra daje taki komfort że możesz ściemnić że nie masz mikrofonu oraz zawsze możesz udać ze AFK byłeś i czegoś nie przeczytałes i usłyszałes jak to będzie zbyt krępujące. Sam jak grałem to było dużo takich ludzi co na początku tylko słuchało ,a sami pisali ,a potem jak nabrali zaufania to zaczęli się otwierać. ;]

Gość Zuzanna Ameliia
.

Gość Ile Pan Altero ma
kiedy on zaliczył i kogo? Sami moze? :D

Gość prawiczek 26 ;]
Poza tym PBW zdaj sobie sprawę ,że atrakcyjność to nie tylko sam wygląd. Podejrzewam ,że dla wielu kobiet(tych ogarniętych) pomimo dobrego wyglądu ,ale bezrobony 26cio latek wieczny student itp będę mniej atrakcyjny od ciebie ze względu że ty w wieku 24lat jesteś niezależny finansowo

Gość Ile Pan Altero ma
moze był w burdelu?

Gość Ile Pan Altero ma
to jednak z samiczka :P :D musiał ja nieźle prosić :D

Gość złotówkę złotówkę
złotówkę złotówkę

Gość Zuzanna Ameliia
A moze byscie sie tak odczepili od Altera? Offerma - skoro juz tu jestes. Zrobisz test?