Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: A to spoko. Nie będę kurtuazji prowadzić skoro tak stawiasz sprawę. Pomódl się za mnie żebym to godnie zniesła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Idę śnić o iskrze. Dobranoc Lepiej zainteresuj się jej brudną tajemnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Lepiej zainteresuj się jej brudną tajemnica. I proszę już do mnie nie podbijać. Malowany zajęty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: I proszę już do mnie nie podbijać. Malowany zajęty. Nie walczę z babami i tak marna rzecz jak chlop. Szanujmy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Zaczynam jej się obawiać https://zapodaj.net/plik-EldKc6vKOi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Nie walczę z babami i tak marna rzecz jak chlop. Szanujmy się. Zatańczysz mi na rurze? To musi śmieszne wyglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Zatańczysz mi na rurze? To musi śmieszne wyglądać. Tak śmiesznie ze zapomniałbyś o szczebatej iskrze. A ja się boję twojej narzeczonej wiec może ona ci na widłach zatańczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Tak śmiesznie ze zapomniałbyś o szczebatej iskrze. A ja się boję twojej narzeczonej wiec może ona ci na widłach zatańczy. Chcesz 10 zł zarobić, czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Nigdy o niej nie zapomnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chcesz 10 zł zarobić, czy nie? Daj to na tace. Zaimponujesz wybrance gestem i może szybciej cie dopusci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Daj to na tace. Zaimponujesz wybrance gestem i może szybciej cie dopusci Ten etap mamy już dawno za sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ten etap mamy już dawno za sobą. Czeka nas love iskrowe jak pelakowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu Co to znowu za trolling. Zostaliście przekupieni przez włodarzy żeby uratować ten przybytek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Czeka nas love iskrowe jak pelakowe? Coś głębszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 981 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: A my pijemy flegaminę. to tak nocna prohibicja przycisnęła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu To jest zapomniane przez Boga i diabła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Coś głębszego. 3 sety do galarety z przychowku iskrowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: 3 sety do galarety z przychowku iskrowego? Ale co cię tak na naprawdę boli? Nie baw się w madzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ale co cię tak na naprawdę boli? Nie baw się w madzie. Nic. To beka ze starych ludzi. Masz z tym problem? To opusc internety. Ja chce popatrzeć jak się baba poniża ponownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Bo jestem podłym wężem jadowitym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 981 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Malowany napisał: Coś głębszego. O, ty do sztuczek! Mistrz! Jakby spadł z nieba — Lecz nie do takich, gdzie zgrabności trzeba. Kto z wesołości do głupstwa przechodzi, Może rozśmieszyć, sobie tylko szkodzi; Lecz kiedy głupstwem chce zabawić kogo, Krzywdzi go wtenczas i złą idzie drogą. Edytowano 4 godziny temu przez WychodzeNaChwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Meduza jezebel eris lilith pandora kruella devil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Morticjo Adams takze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 4 godziny temu 28 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Trzymam kciuki (oraz za to że jak sama wejdzie w szczęśliwe stadło, to przestanie wsiadać na cudze ;)). Nigdy nie porzucę tego w co wierzę, żebym miała nie mówić komuś prawdy, że czarne jest czarne. Ale pocieszę Cię - gdy będę mieć rodzinę tj. prawowitego(!) męża i dziecko z nim (a choćby męża bo z dzieckiem może być różnie), to najzwyczajniej w świecie zniknę stąd na dobre. Nie będę mieć ani tej tyci (co teraz) chęci tracić czasu na takie przegrywy jak Ty. Nasze szczęście i jego atencja mi wystarczy, żeby jeszcze jej szukać na gufnorum, w przeciwieństwie do Ciebie, jak widać, bidulko pozerko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Co to znowu za trolling. Zostaliście przekupieni przez włodarzy żeby uratować ten przybytek? Tutaj sama prawda jest pisana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: 3 sety do galarety z przychowku iskrowego? Cicho babo, bo mi robisz apetyt na galart z octem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Nic. To beka ze starych ludzi. Masz z tym problem? To opusc internety. Ja chce popatrzeć jak się baba poniża ponownie. To ty masz jakiś problem.To opuść, bo tylko jad wylewasz i nic więcej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to tak nocna prohibicja przycisnęła? W moim garażu nie słyszano o prohibicji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Bingo zygmunt frojd analajz dys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To ty masz jakiś problem.To opuść, bo tylko jad wylewasz i nic więcej. Zbieraj do butelki, sprzedasz na czarnym rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach