Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Czyli wszystkie Twoje koleżanki w klasie i dziewczyny w szkole wyglądają jak modelki z wybiegów. Prócz Ciebie... Ale masz pecha dziewczyno :D

A nieśmiałość i spokojny charakter są do przejścia. Nie stanowią problemu u dziewczyny.

Gość Naastolatkaa
Nie. Ale ja tutaj mowie tylko swoje zdanie o sobie. A seksapeal to slowo ktore do mnie w ogole nie pasuje

Wiesz... jak nosisz szare swetry i okulary niczym denka od słoików to z seksapil może nie ujawnić się od razu.

Gość Naastolatkaa
Nie nos okulaow i swetrow. Nosze bluzy zwykle. Ja jestem normalna dziewczyna a nie jakims straszydlem

Gość Zuzanna Ameliia
DEDE - poszlo. przepraszam za opoznienie. Offerma - twoje zalosne chamstwo na tym necie to nedzna proba pokazania sie za to tchorzostwo ktore pokazujesz w realu. Tu jestes wielki , w realu sikasz po nogach ze strachu i wiekszosc ludzi tu na forum o tym wie. Widac ze ojciec i matka tak sie w domu do siebie odnosza a ty probujesz tez tak do innych. Ale to buractwo z jakiego wtyszedles jest nieakceptowalne - dlatego jestes sam. I bedziesz sam. Bedziesz badal takim samym nedznym tchorzem co probuje zgrywac kozaka na forum. i dalej kazda kobieta bedzie cie omijac. Z Wiara bedzie tak samo jesli bedzie cie nadal nasladowal. On ma jeszcze szanse. ty juz chyba raczej nie.

Gość dede1
trzeba wierzyć w siebie i zaakceptować takim jakim się jest

"Ja jestem normalna dziewczyna a nie jakimś straszydłem" A zatem w czym problem?

"i zaakceptować takim jakim się jest " Czyli jak ktoś jest skończonym burakiem to ma takim pozostać? Nice...

Gość Naastolatkaa
W tym ze sie nikomu nie podobam. Moze dlatego ze nie przepadam za imprezami i nie wygladam jak dziwka...

Gość Zuzanna Ameliia
Fajny on - sorry w tym konflikcie zupelnie opuscilam Twoj post. Jak najbardziej test dla Ciebie tez jest. Podaj maila.

Za imprezami też nie przepadam. Ani za wymalowanymi dziwkami :D

Gość dede1
kiedy chcesz odppowiedz, ? bo to by trochę zajęło czasu trochę późno już , a to miejsce to mam w głowie kiedyś byłem w takim miejscu i pamiętam ,że chciałbym włąsnie taki mieć , a może to tylko wspomnienia z dzieciństwa ...

Gość Zuzanna Ameliia
Masz tyle czasu ile chcesz. Mozesz sobie zrobic herbaty, usiasc i odprezyc sie. Test wychodzi najlepiej jak sie go robi na luzie. Fajny on - odezwij sie na mojego maila cogther@gmail.com tylko napisz z jakiego maila bedziesz pisac.

Gość dede1
darker to jest włąśnie wasz problem , wam się zdaje ,że akceptacja waszej osoby to powód do użalania się , mówię o wszytkich tobie podobnym, akcceptacja swojej osoby to pogodzenie się ze swoim ja . i wtedy jak człowiek uwolni się od obsesji na własny temat , może zając się życiem .

Gość Naastolatkaa
Darker - ale wiekszosc nastolatkow wiesz jaka jest. Ja sie w ogole nie maluje i nosze kucyka.

Gość dede1
zuzanna , niepotrzebnie napisałaś , ż to test na podświadomośc junga . :)

Gość dede1
nastolatka , kucyki są fajne bo odsłaniają szyję , która jest u większości dziewczyn bardzo seksi , tak że , tak trzymaj :)

"akcceptacja swojej osoby to pogodzenie się ze swoim ja " O ile owe JA nam się podoba. "Ja sie w ogole nie maluje i nosze kucyka" Ja też się nie maluję i nie nosze kucyka. :D Myślę, że noszenie kucyka i podbieranie malowideł matce nie świadczy o atrakcyjności.

Gość Zuzanna Ameliia
01:03 [zgłoś do usunięcia] dede1 zuzanna , niepotrzebnie napisałaś , ż to test na podświadomośc junga . Ja tak napisalam ???? No to znaczy, ze juz jest bardzo pozno....

Wiem jaka jest większość nastolatków bo spaskudzili mi podstawówkę i szkołę średnią.

Ach, źle przeczytałem - Ty nosisz kucyk. Czy to zbrodnia przeciwko stylowi? Czy kucyki wyszły z mody? Kurde, nic nie wiedziałem...

Gość Naastolatkaa
Noszenie kucyka to obraz dziecinnosci. A ja sie nie maluje bo tak wygodniej. I ze mnie zadna tapeciara

Gość dede1
zuza no nie dosłownie , :) skracałem myśl :) offerma , zajebiście o to mi włąśnie chodziło , nie czytaj ,nie komentuj , oczszędzisz mi bólu czytania twoich odpowiedzi ok ? :)

Gość Ewelus22,,,,,,,,,
❤️

Gość Naastolatkaa
Moje kolezanki bardzo chca stac sie dorosle na sile i sie kazdemu podobac. A ja nie... i dlatego koledzy na mnie uwagi za bardzo nie zwracaja

"Noszenie kucyka to obraz dziecinnosci" Tu bym się nie zgodził. A poza tym to raczej nie szkodzi powodzeniu

Gość Zuzanna Ameliia
dede - wiem. Znasz moze angielski?

Tzn. jak chciałabyś aby na Ciebie zwracali uwagę? Chcesz słyszeć gwizdy za sobą gdy przechodzisz korytarzem? Odbierać sprośne telefony w środku nocy od kolegów?

Gość dede1
tak średnio a czemu pytasz ?