Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Gość dede1
nastolatka, trafiłaś w sedno :)

Gość Naastolatkaa
No i teraz sie wypierac beda

Gość dede1
zuza , napisz teraz , jak chcesz , mi to obojętne ,

Gość Naastolatkaa
Wcale sie nie uroilo. To rusz dupe i wyrwij jakas dziewczyne

Gość Naastolatkaa
Nie, ale to powinno byc proste

Gość Naastolatkaa
Zdobye dziewczyny

Gość Zuzanna Ameliia
Nastolatka no to juz chyba wiesz dlaczego z jednymi przyjemnie bedzie Ci pisac a z innymi - nie. dede - mail poszedl.

Gość !!!!!???
Jak PZW nie chce nic zmienić to go nie zmuszajcie..jego życie...niech żyje tak jak do tej pory jak Mu tak pasuje... Zuz-szkoda Twoich nerwów...odpuść sobie:))) Dede1-no w końcu normalny koleś z normalnymi poglądami....bys nie stracił swego obiektywizmu.i mądrosći...pozdrawiam Darker-no ale masz branie fiuuu fiuuu...nie zmarnuj tego...widać,ze moze Ci sie uda i opuścisz zacne grono....:)

prawiczek one tak tworzą bo nigdy w takiej sytuacji nie były. Kobiecie ciężej zrozumieć faceta. A dwa łatwiej kobiecie znaleść faceta.

Gość !!!!!???
No właśnie-PzW jak nie chcesz to cię nikt nie zmusi ani życie ani kafe:)))Jeśli Ci z tym dobrze to ok,o co chodzi??

nie oceniajcie prawika, jeśli nie znacie go osobiście 🖐️ proponuję na początku PRÓBY prowadzenia rozmów z dziewczyną na poziomie kumpel-koleżanka 🖐️ oczywiście musisz mieć jakiś pomysł na rozmowę, a jeśli nie masz gadanego, to masz problem prawik 🖐️ nie radzę też wykuwać schematu rozmowy na blachę, bo i tak się okaże w przyszłości, że to było sztuczne 🖐️ niektórzy po prostu nie mają nic do powiedzenia i nie mają ciekawej osobowości, nie mają tego flow jeśli chodzi o rozmowy 🖐️ oczywiście koleżankę trzeba najpierw zapoznać 🖐️ więc znów jesteśmy w czarnej dupie 🖐️ bo ty nie masz odwagi na podryw czy w ogóle podejście do dziewczyny 🖐️ fakt, to jest stres niesamowity dla niektórych 🖐️ ty raczej jesteś chorobliwie nieśmiały, nie potrafisz nikogo sam z siebie zapoznać 🖐️ tak mi się zdaje 🖐️

Gość !!!!!???
fajny-on-pewnie masz rację,ale to nie jest nasza sprawa-jeśli będzie chciał to znajdzie w sobie siłę do zmian... A co Ty masz z wklejaniem tych rąk???

nastolatko - otóż mówisz, że zdobycie dziewczyny powinno być proste, ale moja droga mylisz się i to bardzo, bo dla wielu z nas nie jest. Nie każdy facet ma po prostu śmiałość, żeby podbić i wyrwać ot tak sobie na pełnym luzie dziewczynę.

Gość !!!!!???
He,he,nastolatka...Sama ma problem z wyrwaniem faceta(nikomu się nie podoba itp.) a pisze jak znawczyni ze facetom to nie sprawia kłopotów... Fajny-on-rozumiem,wiesz że mozna też inne symbole wklejać?:)))

!!!!!??? wiem, że można, ale nie jestem tu specem od gifów i nie mam fachowej wiedzy na ten temat :-) nastka, właśnie, a czemu Ciebie nikt nie chce co 🖐️

Gość !!!!!???
Fajny-on-ok.wklejaj łapki nawet to fajnie wygląda... No właśnie nastolatko...jak to z Tobą jest...no chyba że wyrywa już Darkera na privie...:))

ja gówno wiem, może i gówno wiem o radzeniu sobie w takiej sytuacji, wiem też, że ci nie pomogłem ani nie pomogę 🖐️ każdy coś tam próbuje na swój sposób, ale co z tego wychodzi to wszyscy widzimy 🖐️

Gość !!!!!???
PZW-nie czytałem wypocin na 20 stron tylko ostatnie 2 A poza tym co sie rzucasz na mnie...jak byś czytał ty ze zrozumieniem to byś zrozumiał że nie atakuje tylko uważam że to jest twoja sprawa i tyle... No ale widać zes jest nadwrazliwy na swoim punkcie...

Ja próbowałem podchody 2 razy 🖐️ I się spaliłem 🖐️ Jedna mnie kiedyś chciała, taka kumpela z klasy, ale ja ją spławiłem, za brzydka była dla mnie 🖐️

Gość !!!!!???
fajny-on kto wie wszystko jest możliwe:)))

Gość !!!!!???
fajny-on-no ale Ty przynajmniej próbujesz,coś działać i walczyć...nie poddawaj się kiedys sie uda...

Ja się po prostu źle zabieram do sprawy 🖐️ To nie jest tak, że od razu po rozmowie dziewczyna jest już Twoja 🖐️ Potrzeba czasu 🖐️

Gość !!!!!???
PZW tylko ty już z góry zakładasz że ja tez chce Tobie coś doradzać a tak nie jest...To jest tyklko Twa sprawa i Twe życie nie nasze....a wiesz znawczyń psychologii na kafe nie brakuje.....:)))))))

PZW też próbował, ale się spalił ze wstydu 🖐️ I pewnie myśli, że następnym razem również zawali sprawę 🖐️ Więc - tak wnioskuję - woli się nie zabierać do tego ponownie 🖐️

Gość brygada RR
Nigdy nie byłem na randce, nie wiem jak się zachowywać gdzie się wybrać, potem jak obejmowac kiedy mozna a kiedy nie, kiedy i jak się całuje. Kormpletnie nic, a do tego nie mam żadnych pomysłów i bez fajnych znajomych i tak by się znudziła ciągłym przebywaniem we dwoje. a czy Ty myslisz , ze inni ludzie rodzą się z naturalną wiedzą i swobodą w randkowoaniu :O???? Pomijam już fakt, że brak znajomych byłby dla niej sygnałem ostrzegawczym. byc może ale nie demnozujmy a poza tym to akurat Ciebie dobrze rozumiem :P stalingrad jak tam ? podobno miałes zniknąc z kafetełe :P??

Gość brygada RR
* sorry za lierówki :O