Patricie Dumbinová 11 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, draże korsarze napisał: A ty kim prócz wybitnym skoczkiem narciarskim? Chciałbym być twoim rowem hermana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu Nie jesteś marzeniem żadnej prócz elzbiety stopo munowa. Twój podryw jest tak tani że nawet zadna ukra nie poleci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, G. Swenson napisał: Przeczytaj jeszcze raz to zdanie i pomyśl, co w nim jest nie tak. Dojrzyj. Kiedyś się oglądało skoki z zapartym tchem. Nawet byłam kiedyś w Wiśle i wiem, gdzie mieszka Małysz, a w Milówce skąd pochodzą bracia Golec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Kiedyś się oglądało skoki z zapartym tchem. Nawet byłam kiedyś w Wiśle i wiem, gdzie mieszka Małysz, a w Milówce skąd pochodzą bracia Golec. Do miloooowkiii wroooooc do miloooowki wrooooc sorry nawąchałam sie trochę oddechu giny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Nie jesteś marzeniem żadnej prócz elzbiety stopo munowa. Twój podryw jest tak tani że nawet zadna ukra nie poleci A co to ten rów Hermanna? Znów coś w stylu dirty sanchez itd może srelcia wyjasni te zawiłości erotyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Kiedyś się oglądało skoki z zapartym tchem. Nawet byłam kiedyś w Wiśle i wiem, gdzie mieszka Małysz, a w Milówce skąd pochodzą bracia Golec. O tak, kiedyś był bum na Małysza. Time flies, już ma dorosłą córkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu A gdzie dumboszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A co to ten rów Hermanna? Znów coś w stylu dirty sanchez itd może srelcia wyjasni te zawiłości erotyczne Wiesz kto wrzucał zdjecia wieczornej w czerwonych majtkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Do miloooowkiii wroooooc do miloooowki wrooooc sorry nawąchałam sie trochę oddechu giny No i spójrz Madzia. Czy to ma równo pod kopułą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Wiesz kto wrzucał zdjecia wieczornej w czerwonych majtkach? Nie wieczorna to ty co tu sie dzisiaj odjaniepawla kochani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 1 godzinę temu Moon kiedyś po pijaku wyzywał Krejzi od k... w paryskich i prostytutek. Mam wrażenie, że się nie kontroluje, jest alkoholikem i narkomanem, który nie szanuje matki ani kobiet. Pewnie ojciec znęcał się nad nim i na matce, stąd nienawiść do kobiet i wyrywanie patusek typu Dumbo i Elka. Bo normalna kobieta nawet nie jest w stanie spojrzeć na niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: To Puchacz. W dupie to mam kim jesteś, dla mnie po prostu frajerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: No i spójrz Madzia. Czy to ma równo pod kopułą? Sorry następnym razem napisze baba jedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: O tak, kiedyś był bum na Małysza. Time flies, już ma dorosłą córkę. Bardzo skromny facet, czego nie można powiedzieć o jego żonie, która całe życie siedziała w domu, zmieniała uczelnie i żyła z męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 1 godzinę temu Jestem taka szczuplutka ze wystarcza mi oddech giny po 2 randkach żeby sie nayebac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie wieczorna to ty co tu sie dzisiaj odjaniepawla kochani? Podobno moje zdjęcia tu latały w czerwonym kostiumie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Nie jesteś marzeniem żadnej prócz elzbiety stopo munowa. Twój podryw jest tak tani że nawet zadna ukra nie poleci No tak, ty akurat wiesz co lub kto jest moim marzeniem. Edytowano 1 godzinę temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: W dupie to mam kim jesteś, dla mnie po prostu frajerem. Mówię ci, że to Puchacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ni tak, ty akurat wiesz co lub kto jest moim marzeniem. No akurat wiem. Co ja ci poradze że widzę rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Podobno moje zdjęcia tu latały w czerwonym kostiumie xD Kiedy? dzis widziałam tylko zdj pravika w dość sugestywnej pozie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 1 godzinę temu Aj drink kawa hejt pipol i si rzeczy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: A co to ten rów Hermanna? Znów coś w stylu dirty sanchez itd może srelcia wyjasni te zawiłości erotyczne Nie mam pojęcia, pytaj u źródła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Kiedy? dzis widziałam tylko zdj pravika w dość sugestywnej pozie Makaron ma jakieś zwidy i schizy. Za dużo mody na sukces wjechalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Jestem taka szczuplutka ze wystarcza mi oddech giny po 2 randkach żeby sie nayebac Won do wyra obrzydliwa hejtero. Jesteś niczym zgniłe jajo… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: No tak, ty akurat wiesz co lub kto jest moim marzeniem. Leżak z rzutnikami i kg pałek z kurczaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Won do wyra obrzydliwa hejtero. Jesteś niczym zgniłe jajo… Ubogi ten twój repertuar zbukowino. Jak u Magdy. Tylko zgnile jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Won do wyra obrzydliwa hejtero. Jesteś niczym zgniłe jajo… Zrob jaskółkę albo dmuchaj w balonik. Wybieraj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Moon kiedyś po pijaku wyzywał Krejzi od k... w paryskich i prostytutek. Mam wrażenie, że się nie kontroluje, jest alkoholikem i narkomanem, który nie szanuje matki ani kobiet. Pewnie ojciec znęcał się nad nim i na matce, stąd nienawiść do kobiet i wyrywanie patusek typu Dumbo i Elka. Bo normalna kobieta nawet nie jest w stanie spojrzeć na niego. Sråm na ciebie nie zapominaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Ubogi ten twój repertuar zbukowino. Jak u Magdy. Tylko zgnile jaja Zbuki zbugi chore psychicznie i baby jędze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 3 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Moon kiedyś po pijaku wyzywał Krejzi od k... w paryskich i prostytutek. Mam wrażenie, że się nie kontroluje, jest alkoholikem i narkomanem, który nie szanuje matki ani kobiet. Pewnie ojciec znęcał się nad nim i na matce, stąd nienawiść do kobiet i wyrywanie patusek typu Dumbo i Elka. Bo normalna kobieta nawet nie jest w stanie spojrzeć na niego. A na ciebie kiedy wreszcie spojrzy monż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach