Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgurka

Tanie noclegi NAD MORZEM - pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
Nad morze jest naprawdę sporo tanich noclegów, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać ;) Ale np Łeba - http://www.infoturystyka.pl/noclegi,1588,leba.html - naprawdę jest w czym wybierać! I do tego mamy wszystkie w jednym miejscu, wiec nie tracimy niepotrzebnie czasu i nic nam nie umknie!

Gość gość
Noclegów najlepiej szukać przez takie serwisy jak Bookapart czy booking, polecam Gdańsk :)

Gość Michał z kielc 2017
Oj duży chyba problem w tym temacie macie :) Ja osobiście polecał bym Kołobrzeg i ceny są przyzwoite, jednak wiele osób nyguje to miasto ponieważ drogo. Ci co tak piszą albo nie byli tylko słyszeli lub przybyli w terminach festivalu ja polecam ceny od 45 zł w sezonie poza sezonem do 40 zł http://listanoclegowa.pl tam znajdziesz wszelkie obiekty 7 minut do plaży !

Gość gość
Dom do wynajęcia nad morzem, dokładnie w okolicach Ustki to znalazłem w wakacje przez portal www.meteor-turystyka.pl Dobrze pamiętam, bo szukaliśmy dość długo jakiejś ciekawej, nie za drogiej oferty. Było w porządku, rzeczywiście domek czysty, zadbany, przestronny, wszystko to co było w ofercie na stronie się pokryło z rzeczywistością.

Gość gość
Polecam Gdynię, co roku wyjeżdżamy ze znajomymi. W tym roku chcemy zaszaleć i wynająć jacht za pośrednictwem firmy Sunsail.

Gość gość
Też mogę polecić nocleg w Gdyni całe trójmiasto jest dobrze skomunikowane, samo miejsce jest zaś warte zatrzymania się. Osobiście korzystałem z https://nocleg-gdy.pl i nie mogłem narzekać.

Gość gość
Jeśli nie lubisz przepłacać możesz poszukać noclegów w mniejszych miejscowościach. Ja w poprzednie wakacje byłam w ośrodku wypoczynkowym www.balticinn.pl w Pogorzelicy i bardzo mi się tam podobało.

Gość gość
Wczoraj wróciłam z nad morza, byłam w Ustce i nocowaliśmy w Laguna Marine. Fajne miejsce, na środku promenady. Można było sobie z okna patrzeć na morze i oglądać zachód słońca. Jak na taką lokalizację to drogo nie było. Dzieciaki były zadowolone, że nie musiały daleko chodzić na plażę.

Gość gość
Można wyszukać sobie nocleg za fajne pieniądze na stronie www.meteor-turystyka.pl . Generalnie trochę trzeba czasu na poszukiwania poświęcić jeśli szuka się czegoś w dobrym standardzie ale za rozsądną stawkę. No i też warto jednak z dużym wyprzedzeniem rezerwować. Ja jeszcze tamtej jesieni pierwszy raz dzwoniłem do ośrodka dopytywać się o pokój na te wakacje.

Gość gość
Różne strony sprawdzałem jak szukałem noclegu w Tatrach i finalnie dość tanie pokoje wyszukałem przez serwis www.meteor-turystyka.pl . Oni biorą pod uwagę całą ofertę, a nie tylko wybrane oferty, także poza takimi naprawdę luksusowymi apartamentami mają też zwykłe prywatne kwatery, gospodarstwa agro, pensjonaty itp. gdzie ceny są dużo bardziej przystępne a standard wcale nie odbiega.

Gość gość Gratis 0zł
Gratis 0 zł . Na piasku pod falochronem .

Gość gość
Noclegi szybko i sprawnie znajdziesz na www.zaplanujwczasy.pl Chyba największą ilość mają w Gdańsku

Gość gość
Prostą wyszukiwarkę mają na stronie www.meteor-turystyka.pl . Biorą pod uwagę cały kraj także nie tylko te kurorty typowo turystyczne w górach czy nad morzem. Ja tutaj sobie wyszukałem dość tani nocleg w Poznaniu na przykład jakiś czas temu jak musiałem jechać w sprawach zawodowych. Obiekty są dobrze opisane, nie brakuje fotek, czy odnośników do stron.

Gość gość
Mi się udaje najczęściej znaleźć nocleg na stronie www.meteor24.pl chociaż jak szukam to korzystam pewnie i z pięciu różnych wyszukiwarek, żeby faktycznie żadna oferta się nie przeoczyła. Zawsze trzeba sporo się naszukać nim się znajdzie tę najlepszą ale warto, żeby nie przepłacić.

Gość gość
W minione wakacje zatrzymałam się w http://www.villasolaris.pl/ Niechorze i jestem zachwycona! Pokoje na najwyższym poziomie, przepyszne jedzenie, dobra lokalizacja. Polecam tam zajrzeć, ciekawe miejsce!

Gość gość
Prostą wyszukiwarkę mają na stronie http://meteor-turystyka.pl Biorą pod uwagę cały kraj także nie tylko te kurorty typowo turystyczne w górach czy nad morzem. Ja tutaj sobie wyszukałem dość tani nocleg w Poznaniu na przykład jakiś czas temu jak musiałem jechać w sprawach zawodowych. Obiekty są dobrze opisane, nie brakuje fotek, czy odnośników do stron.

Gość gość
Ja noclegów szukam często na meteor 24 .pl

Gość gość
W tamtym roku byliśmy w Łebie.Za 7 dniowy pobyt (bez wyżywienia) za 2 osoby dorosłe i synka(3l) zapłaciliśmy 650 zł.Blisko morze,cisza,spokój. http://www.villaleba.pl/index.html

Gość gość
Na Helu w tym roku odpoczywaliśmy z żoną i dziećmi a kwaterę zaklepaliśmy sobie przez stronę meteor-turystyka.pl. Mają dużo obiektów zwłaszcza nad morzem, chociaż z innych części Polski tak samo jest ich sporawo. Podoba mi się tutaj jak działa wyszukiwarka, od razu dostałem te noclegi które były zgodnie z moimi parametrami, także bez hoteli, bez agroturystyki a tylko prywatne kwatery.

Gość gość
Tez polecam ten portal meteotr bardzo dobra oferta a przede wszystkim nie jest nie wiadomo jak drogo

Gość gość
a znacie może miejsce w sarbinowie, gdzie można przyjechać z rocznym owczarkiem? najlepiej domek :)

Gość gość
Hel ulica Morska 50 pln doba

Gość majja38
Polecam nocleg w Trójmieście http://prestige-apartments.pl/ według mnie lepszej, bardziej prestiżowej oferty nie można znaleźć. Sami zobaczcie na zdjęcia i jakość mieszkania. MEGA ! :)