Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlenenenene

moj Boze:( Chyba jestem w ciazy!!!!ocencie???

Polecane posty

Gość madlenenenene

Dziewczyny ocencie, blagam! 1dc- poczatek @ 6dc-wspolzycie, ostatnie krwawienia,koniec @ 9,10,11-sluz wodnisty 12,13,14,15,16 -sluz plodny-konsystencja jaja kurzego 17-18dc - lekkie bole podbrzusza-bol w skali od 1 do 10-poziom1-1,5 19,20,21-sluz gesty, bialy,nieprzejrzysty dzis jest 21 dc cykle 25-28dni Dzis zrobiłam test,ale chyba za wczesnie - jedna kreska Chodzę czesto siku, bolą mnie boki gruczolu piersiowego, piersi wydają mi sie wieksze, stercza sutki, ale nie bolą, nie wydziela sie zaden plyn brak wymiotów, brak mdlosci. Zgaga,ale chyba (??) zwiazana z przejedzeniem odpiszcie PROSZĘ

Gość aja aja
wg mnie szanse marne - plemniki nie są komandosami i nie są w stanie przetrwać w nieprzyjaznym środowisku tyle dni :) wyluzuj, będzie ok :)

Gość madlenenenene
naprawdę mowisz??? chyba 100% pewnosci nie mozna miec nawet w przypqadku testu ;]

Gość madlenenenene
?>???

Gość madlenenenene
no ok wszystko ok.ale skad te pwoiekszone piersi??? moze mi sie wydaje?? zaraz abieram sie za robienie ankiety ;D

Gość aja aja
nakręcają Cię tu! na zdrowy rozum - plemniki są w stanie przetrwać max!!!! 5 (niektóre źródła mówią o 7) dni w sprzyjających warunkach, czyli w śluzie płodnym. w innych warunkach giną od razu!

Gość ffdfdgfdgdgf
tak na widzimisię można by wykluczyć ciążę. Owulację miałaś PRAWDOPODOBNIE +- 17 dc. plemnik musiałby przeżyć ok. 11 dni a to jest niemożliwe.

Gość Amanda ja Cie kocham
nie

Podalas tutaj ze wspolzylas 6 dnia cyklu,wiec nie byly to twoje dni plodne,jesli nie pdjelas wspolzycia w dni ktore opisalas jako plodne,prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest rowne zeru.A jesli chodzi o test ciazowy to najlepiej go zrobic w dniu oczekiwanej miesiaczki,ciaza jest wykrywana od momentu zagniezdzenia sie zarodka a nie od momentu zaplodnienia.Ale rzycze powodzenia,przed toba kolejny miesiac i kolejna szansa.