Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam seks

Brzydza mnie prawiczki powyzej 25 roku zycia

Polecane posty

Gość uwielbiam seks

Uwzam , ze cos z takim facetem jest nie halo.Tak samo dziewica. Mam kolezanke ,dziewice, lat 28 i juz rzuca jej na mozg. W zyciu nie zwiazalabym sie z prawikiem. Porazka z takim pojsc do lozka. Ani nie wie jak zlapac, po 3 sek konczy, caly sie czerwieni. A po 2 musi byc fujara w zyciu ,kolesiem kompletnie niezaradnym zyciowo, pierdola blehhh

Gość uwielbiam seks
Prawik tylko dla dziewicy ! Nie widze innej opcji

Gość uwielbiam seks
Kiedys, dawno temu,spotykalam sie z 26 letnim facetem. Przystojny, wysoki, bylam pewna ze ma doswiadczenie, zero oznak prawictwa. Dobrze sie kamuflowal. Po 4 miesiacach dopiero pozwolil mi sie dotknac i jak tylko polozylam mu reke na spodniach w okolicach krocza, to od razu sie zmoczyl,oblesne niesamowite...............a potem przyznal sie ze jest prawikiem blehhh,juz wiecej go nie spotkalam

Gość uwielbiam seks
no bo chyba po 4 miesiacach wypadalo jakos rozruszac faceta co??????? halo? nie to ze mu mietosilam tam z calej sily, tylko delikatnie polozylam reke ,widzisz roznice?

Gość uwielbiam seks
chyba zartujesz? zalezy od nastroju! potrafie przejac ostro inicjatywe a czasami jestem potulna

Gość uwielbiam seks
hah atak prawikow:P

Gość uwielbiam seks
No przepraszam ale jak facet 26 letni przez 4 miesiace krazy jak dupa wolowa, to ma problem

Gość prawicze >25
A chuj ci w dupe szmato z zaropiałom odbytnicom, a chuj ci w morde bezzębna dziwko a chuj ci w cipe śmierdząca pochwo

Gość uwielbiam seks
Prawik nie bredz. Znam facetow ktorzy kraza bo tak zostali wychowani. Moj kolega, wychowany w bardzo religijnej rodzinie, poszedl do lozka ze swoja zona dopiero po roku...aha wczesniej byl z laska z ktora przespal sie po poltora roku

Gość werr19
Powiedział prawik.

Gość uwielbiam seks
Może i zdolny do płodzenia ale: -nietowarzyski, -nudny -niewyjściowy -łysiejący -niesmiały chorobliwie -niepotrafiący zachować się w towarzystwie -nieumiejący obchodzić się z kobietą -nie mający prawka i auta -nie mający fajnych znajomych -prowadzący beznadziejne życie bez dreszczyku emocji -bez perspektyw tak napisal jeden z was o sobie...mozna do trumny sie klasc:P

Gość uwielbiam seks
ale to nbie ty napisales

Gość prawiczki 25 +
A co ty uwielbiam seks oferujesz oprócz nudnego sapania i kwiczenia i paskudnego odoru z ust przyprawiającego o obłęd i drapania jak szczur i wiercenia się w pościeli jak dziabąg Nie chcemy takich jak ty, takich prymitywnych mięs, nie chcemy, o nie!! nie!! i nie !!! :0 :0 :0 ........

No ale ze mna jest podobnie, co do bycia towarzyskim to nie umiem sie obiektywnie ocenic, niby lubie przebywac w towarzytwie panienek, nie czuje sie nie swojo (jak glosi prawikowski stereotyp) one lubia ze mna gadac o prawie wszystkim, dla niektorych bylem lub jestem jak psiapsiolka, w tym jest problem. Nie lysieje, lecz zapuszczam wlosy i mam calkiem emocjonujaca pasje. O brak perspektyw siebie jeszcze nie powinienem sie posadzac, bo mlody jestem. ;)