Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil_Płock

jak się zachować w stosunku do tej sytuacji ?

Polecane posty

Gość Kamil_Płock

Wczoraj spędzałem z moja dziewczyną pierwszego naszego wspólnego sylwestra. Wcześniej zazwyczaj nie chodziłem z nią na imprezy, bo mieszkamy w różnych miastach. No i wczoraj podczas imprezy sylwestrowej załamałem się po prostu jak ona się zachowuje...dziewczyna ma już swoje lata..chichra się z byle czego, klnie non stop, głupio się zachowuje, głupie zachowania, odzywki. Jednym słowem porażka, nigdy bym nie przypuszczał, że ona się tak zachowuje na imprezach. To ciekawe jak się zachowuje jak imprezuje beze mnie. Jak się zachować w stosunku do tego typu sytuacji, bo ja się zachowuje dokładnie odwrotnie. A ona jakby miała 16 lat i pierwszy raz z domu na imprezę wyszła...

Gość uwielbiam seks
a ile ona ma lat? Moze sie spila?:P

łudzisz sie że z tego wyrośnie pewnych zachowań nie zmienia się razem z wiekiem jeśli poza imprezami jest ok między wami możesz jej delikatnie zasugerować,że nie lubisz jak ktoś przeklina.

Gość Kamil_Płock
no ona ma prawie 23 lata

Gość Kamil_Płock
ale tu nie chodzi ogólnie o przeklinanie tylko. Jestem załamany jej ogólnym zachowaniem na tej imprezie. Tym co mówiła, jak się zachowywała i co wyprawiała.

Poznales wlasnie jej prawdziwe oblicze. Tego juz sie nie da zmienic. Jak Ci nie odpowiada to "good night Irene".