Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhtyhtyh

Problem wykształcenia ? inteligencji ?

Polecane posty

Gość tyhtyhtyh

Zacznę od początku... Jestem z chłopakiem 3 lata, ja mam 19 lat a on 22... Ja jestem w klasie maturalnej a on ukończył LO i pracuje... Wczoraj troszkę poprztykaliśmy się, powiedział mi że nic nie wiem o życiu, itp. Po prostu dał mi wyraźnie do zrozumienia że jestem 'głupia'... Ogólnie od jakiegoś czasu próbuje mi udowodnić, że On jest mądry, inteligentny, dobrze ustawiony w życiu a ja... jestem tego przeciwieństwem. Planujemy wspólną przyszłość, ale nie ukrywam, że bardzo zabolały mnie jego słowa...

Gość Eleeene
jestes pewna , ze takie mial przeslanie? Moze powiedzial to w kontekscie mniejszego doswiadczenia zyciowego u Ciebie ?

Gość tyhtyhtyh
Zrozumiałam dokładnie jego przesłanie... Jego słowa "Moja 15-letnia kuzynka jest bardzo mądra... Wie o życiu praktycznie wszystko, chociaż chodzi jeszcze do gimnazjum. A Ty? Co Ty wiesz o tym...?!"

Gość tyhtyhtyh
Chodzę do dobrego Liceum... Właściwie tego samego co on... Nie mam średniej 6,0 ale daję sobie radę. Stać mnie na więcej i on o tym wie... ale to że nie mam idealnej średniej to nie znaczy że jestem głupia...

Gość Eleeene
no to on nie jest za madry w takim razie :-P Bo jesli jestes glupia -to co on robi z glupia dziewczyna? Czyli sam sobie wystawia takie samo swiadectwo.

Gość tyhtyhtyh
Chciałabym mu jakoś udowodnić to że taka nie jestem. Chciałabym mu pokazać jak bardzo się mylił... Tylko jak ?

Gość fneofneofnewongfqwogne
a po co mu cokolwiek udowadniać? :)

Powiedz o co dokladnie poszlo i co mu powiedzialas. Moze rzeczywiscie jakas glupote palnelas.

Gość tyhtyhtyh
O co poszło...?? W sumie to ja rzuciłam niepotrzebnie focha... I to go zdenerwowało...

Gość fneofneofnewongfqwogne
eee jak dzieci trzeba odczekać, a potem na spokojnie porozmawiać:)